Alkeis- ja kertauskurssit

Alkeis- ja kertauskurssit Smash Centerissä syksyllä 2023

Alkeiskurssin avulla pääset tenniksen parissa alkuun ja opit oikean lyöntitekniikan perusteet asiantuntevassa ohjauksessa. Kurssin tavoitteena on perehdyttää tenniksen perusteisiin ja antaa eväät omatoimiselle pelaamiselle. Kurssille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa pelikokemusta. Alkeiskurssit on tarkoitettu aikuisille ja lähinnä aloittelijoille.

Alkeiskurssimme jälkeen voit jossain vaiheessa käydä myös Kertaus perusteisiin -kurssin. Jatkokursseja emme enää järjestä. Sen sijaan järjestämme Kertaus perusteisiin -kursseja etupäässä hiljattain alkeiskurssin käyneille.

Maila on mahdollista saada lainaksi kurssin ajaksi.

Alkeiskurssin osallistumismaksu on 155 € / hlö ja 132 € / hlö Smash ry:n jäsenille. Kertaus perusteisiin -kurssin osallistumismaksu on 112 € / hlö ja 96 € / hlö Smash ry:n jäsenille.

Alkeiskurssille mahtuu 12 henkilöä (6 henkilöä / kenttä). Opetuksesta vastaavat pääsääntöisesti valmentajat Satu Sarelainen ja Mika Myllyneva. Kertaus perusteisiin -kurssi on 4 hengen kurssi. Opetuksesta vastaa pääsääntöisesti Satu Sarelainen.

Lisätietoja tenniksen alkeiskursseista tenniksen aikuisvalmennuksen vastuuvalmentajalta Janne Eerikäiseltä sähköpostilla janne.eerikainen@smash.fi.

Alkeiskurssit Smash Centerissä syksyllä 2023

Kertaus perusteisiin -kurssi Smash Centerissä syksyllä 2023

Ilmoittaudu kursseille tapahtumajärjestelmässämme klikkaamalla yllä olevia kurssirivejä. Kurssi maksetaan ilmoittautuessa verkkomaksulla, jolloin paikka kurssilla vahvistuu. Jäsenhinnan saa, jos on Smash ry:n jäsen ja kirjautuneena TennisClub-palveluun. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen, ja jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa kurssimaksun. Liikuntaseteleillä ja -korteilla ja vastaavilla maksuvaihtoehdoilla ei voi maksaa Smash ry:n järjestämiä kursseja tai muita tapahtumia.

Peruutusehdot:
Osallistumisen kurssille voi peruuttaa ainoastaan lääkärintodistuksella sairaustapauksissa osoitteeseen janne.eerikainen@smash.fi, jolloin palautamme lääkärintodistuksella osallistumismaksun.

Voit myös selailla kurssi- ja tapahtumatarjontaamme tapahtumajärjestelmässämme:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat

Tenniksen alkeis- ja kertauskurssit Smash Centerissä keväällä 2024

Maila on mahdollista saada lainaksi kurssin ajaksi.

Alkeiskurssit järjestetään Smash Centerissä lauantaisin ja sunnuntaisin. Kurssi pitää sisällään yhteensä kuusi tuntia ohjattua tennisopetusta. Kertauskurssit järjestetään lauantaisin, ja ne ovat kolmetuntisia.

Alkeiskurssit Smash Centerissä keväällä 2024

• 13.-14.1. (kello 12-15)

• 24.-25.2. (kello 12-15)
  • 16.-17.3. (kello 12-15)
  • 27.-28.4. (kello 12-15)

• 25.-26.5. (kello 12-15)

Kertaus perusteisiin -kurssi Smash Centerissä keväällä 2024

• 6.4. (kello 12-15)

Ilmoittaudu kursseille tapahtumajärjestelmässämme klikkaamalla yllä olevia kurssirivejä (kunhan kurssit ovat myynnissä tapahtumakalenterissamme). Kurssi maksetaan ilmoittautuessa verkkomaksulla, jolloin paikka kurssilla vahvistuu. Jäsenhinnan saa, jos on Smash ry:n jäsen ja kirjautuneena TennisClub-palveluun. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen, ja jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa kurssimaksun. Liikuntaseteleillä ja -korteilla ja vastaavilla maksuvaihtoehdoilla ei voi maksaa Smash ry:n järjestämiä kursseja tai muita tapahtumia.

Peruutusehdot:

Voit myös selailla kurssi- ja tapahtumatarjontaamme tapahtumajärjestelmässämme:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat