Aikuisvalmennus

Ilmoittautuminen tenniksen aikuisvalmennuksen kaudelle 2021-2022 on avattu!

HUOM. Ryhmiä muodostettaessa annetaan etusija kaudella 2020-2021 mukana olleille vanhoille pelaajille, mikäli he ilmoittautuvat viimeistään 7.6.2021.
Lue lisää ja ilmoittaudu tästä!

Ota varaslähtö sisäkauteen 2021-2022: Intensiivitreeniviikot 3.8.-12.8.2021. Ilmoittaudu mukaan tästä!

Lue viimeisin koronatiedote tästä.Tenniksen säännöllinen ryhmävalmennus aikuisille

Smash-Helsinki järjestää ohjattuja ja säännöllisiä tennisharjoituksia aikuisille pienryhmissä. Smash-Helsingin aikuisvalmennuksessa harjoitellaan pääsääntöisesti 4 hengen ryhmissä 1 - 4,5 tuntia viikossa. Harjoituksia järjestetään niin aamuvalmennuksina kuin iltavalmennuksina Smash Centerissä Myllypurossa, lähellä Itäkeskusta.

Valmennusryhmät kootaan pelaajien tason mukaisesti: pelaajia on mukana vasta-alkajista kilpaileviin pelaajiin. Pelaajien tasot jaotellaan välille 1 (aloittelija) - 7 (Suomen Tennisliiton luokat A ja B1-B2).

Käytössämme on korvaustuntijärjestelmä, jolla voit korvata kätevästi poissaolojasi tunneilta muissa samantasoisissa ryhmissä Helsingissä sekä myös Smash-Espoon toimipisteessä Olarin Tennishallissa.

Ilmoittaudu mukaan tenniksen aikuisvalmennuksen kaudelle 2021-2022 klikkaamalla sivulle Kausi 15.8.2021-5.6.2022, aikuisvalmennus. Sivulta löydät myös hinnaston sekä valmennusehdot - tutustuthan niihin huolellisesti. 

Ryhmiä muodostettaessa annetaan etusija kaudella 2020-2021 mukana olleille vanhoille pelaajille, mikäli he ilmoittautuvat viimeistään 7.6.2021. Varsinainen ilmoittautumisaika päättyy 1.8.2021, mutta mukaan valmennukseen voi ilmoittautua myös kesken kauden ja mukaan otetaan, mikäli sopivissa ryhmissä on tilaa. Syksyn 2021 ryhmät alkavat sunnuntaina 15.8.2021. 


Jos haluat kysyä ryhmäjärjestelyistä, ota yhteyttä tenniksen aikuisvalmennuksen vastuuvalmentajaan Janne Eerikäiseen sähköpostilla: janne.eerikainen@smashtennis.fi.


Tennisklinikat ja -tapahtumat aikuisille

Järjestämme aikuisille myös kahden tunnin treenejä, tennisklinikoita, perus- ja jatkokurssejapelipäiviä, sisäisiä turnauksia ja viiniturnauksia.

Lisätietoja muista kursseista ja tapahtumista kohdassa Tenniskurssit ja tapahtumat.

Lisätietoja yksityisvalmennuksesta kohdassa Yksityistunnit.


Lue aikuisvalmennettavan haastattelu "Aikuisvalmennus tekee tenniksestä tavoitteellisempaa".

Huomioithan muuttuneet liikenne- ja kulkujärjestelyt Smash Centeriin Raide-Jokerin rakennustöiden ajan. Varikkotie on suljettu moottoriajoneuvoilta ja ajoneuvojen kulku rakennustöiden ajan tapahtuu Viilarintien ja Ratasmyllyntien kautta. Tilapäinen yhdistetty jalankulun ja pyöräilyn väylä on järjestetty Varikkotien läpi, jolloin jalankulkijoilla ja pyöräilijöillä on yhteys Itäkeskukseen ja Roihupeltoon. Kävelymatka Itäkeskuksen Metroasemalta sekä Roihupellon bussipysäkeiltä Smash Centeriin kestää noin 10 minuuttia. Pahoittelemme rakennustöistä aiheutuvaa haittaa. Lisätietoja ja opaskartat muuttuneista liikennejärjestelyistä löydät täältä.