Aikuisvalmennus

Nykyisellä kaudella mukana olleiden pelaajien haku Smashin tenniksen aikuisvalmennuskaudelle 2022–2023 alkaa 2.5.2022 – uudet pelaajat voivat hakea kaudelle 6.6.2022 alkaen. Lue lisää tästä.

Ota varaslähtö sisäkauteen 2022-2023: Intensiivitreeniviikot 2.8.-11.8.2022. Ilmoittaudu mukaan tästä!Tenniksen säännöllinen ryhmävalmennus aikuisille

Smash-Helsinki järjestää ohjattuja ja säännöllisiä tennisharjoituksia aikuisille pienryhmissä. Smash-Helsingin aikuisvalmennuksessa harjoitellaan pääsääntöisesti 4 hengen ryhmissä 1 - 4,5 tuntia viikossa. Harjoituksia järjestetään niin aamuvalmennuksina kuin iltavalmennuksina Smash Centerissä Myllypurossa, lähellä Itäkeskusta.

Valmennusryhmät kootaan pelaajien tason mukaisesti: pelaajia on mukana vasta-alkajista kilpaileviin pelaajiin. Pelaajien tasot jaotellaan välille 1 (aloittelija) - 7 (Suomen Tennisliiton luokat A ja B1-B2).

Käytössämme on korvaustuntijärjestelmä, jolla voit korvata kätevästi poissaolojasi tunneilta muissa samantasoisissa ryhmissä Helsingissä sekä myös Smash-Espoon toimipisteessä Olarin Tennishallissa.

Lue lisää tenniksen aikuisvalmennuksesta ja ilmoittaudu mukaan:

Kausi 2022-2023

Kausi 2021-2022 Tennisklinikat ja -tapahtumat aikuisille

Järjestämme aikuisille myös kahden tunnin treenejä, tennisklinikoita, alkeis- ja jatkokursseja, sisäisiä turnauksia ja viiniturnauksia.

Lisätietoja muista kursseista ja tapahtumista kohdassa Tenniskurssit ja tapahtumat.

Lisätietoja yksityisvalmennuksesta kohdassa Yksityistunnit.


Lue aikuisvalmennettavan haastattelu "Aikuisvalmennus tekee tenniksestä tavoitteellisempaa".

Huomioithan muuttuneet liikenne- ja kulkujärjestelyt Smash Centeriin Raide-Jokerin rakennustöiden ajan. Varikkotie on suljettu moottoriajoneuvoilta ja ajoneuvojen kulku rakennustöiden ajan tapahtuu Viilarintien ja Ratasmyllyntien kautta. Tilapäinen yhdistetty jalankulun ja pyöräilyn väylä on järjestetty Varikkotien läpi, jolloin jalankulkijoilla ja pyöräilijöillä on yhteys Itäkeskukseen ja Roihupeltoon. Kävelymatka Itäkeskuksen Metroasemalta sekä Roihupellon bussipysäkeiltä Smash Centeriin kestää noin 10 minuuttia. Pahoittelemme rakennustöistä aiheutuvaa haittaa. Lisätietoja ja opaskartat muuttuneista liikennejärjestelyistä löydät täältä.