Aikuisvalmennus

Lue viimeisin koronatiedote tästä.

Aikuisvalmennus 2020-2021 (17.8.2020-6.6.2021)

Syksyn 2020 tenniksen aikuisvalmennusryhmät Helsingissä on julkaistu! Ryhmät löytyvät täältä. 

Smash-Helsingin tenniksen aikuisten valmennusryhmien kausi käynnistyy maanantaina 17.8.2020. Ryhmät on nyt julkaistu, ja voit katsoa niitä ylläolevasta linkistä.

Mikäli ryhmääsi pitäisi vaihtaa tai on jotain muuta asiaa ryhmään liittyen, ota yhteyttä aikuisvalmennuksen vastuuvalmentajaan Janne Eerikäiseen ainoastaan sähköpostitse: janne.eerikainen@smashtennis.fi. Muista ryhmänvaihtotarpeen tapauksessa, että toiminta on käytännössä täynnä, eikä vaihdos onnistu itsestäänselvästi. Ilmoita heti ensimmäisessä viestissä, jäätkö kokonaan pois vai tuletko jonotuslistalle, jos sopivaa uutta paikkaa ei löydy. Tämä säästää yhden viestittelykierroksen.

Tarkempaa tietoa ryhmiin liittyen tulee mukana oleville pelaajille ryhmäsähköpostiviestillä. Jos olet uusi pelaaja ja edelleen haluaisit ryhmiin, voit kysyä paikkaa Janne Eerikäiseltä: janne.eerikainen@smashtennis.fi. Kuvaile heti ensimmäisessä viestissä mahdollisimman tarkasti pelitasosi. Ennen muuta, pystytkö pallottelemaan oikeilla kovilla tennispalloilla, osaatko pelata syötöllä ja palautuksella, oletko kilpapelaaja jne.

Koronavirusepidemiatilanteessa noudatamme valmennustoiminnassamme kaikkia tilanteeseen liittyviä ohjeita ja edellytämme pelaajiltakin niiden noudattamista. Esimerkiksi minkäänlaisilla sairauden oireilla ei voi tulla harjoituksiin. Pyydämme pelaajia edelleen myös itse huolehtimaan riittävistä turvaväleistä, hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta sekä välttämään turhaa oleilua hallilla ennen ja jälkeen harjoitusten.

JOS HALUAT VIELÄ MUKAAN, NIIN HUOMIOI, ETTÄ TOIMINTA ON MUUTAMIA HAJAPAIKKOJA LUKUUN OTTAMATTA TÄYNNÄ. Lähetä silloin suoraan ilmoittautumislomake ja perään sähköpostia Janne Eerikäiselle. Kuvaile pelitasosi mahdollisimman tarkasti heti. Pelaajille katsotaan heidän tasonsa mukaisia paikkoja lomakkeiden tulojärjestyksessä. Kauden ensimmäisten 2 viikon ajan kierrätetään ryhmissä tarvittaessa pelaajia, jotka olivat mukana ryhmien julkaisun hetkellä. Syyskuun alusta alkaen katsotaan paikkoja jälki-ilmoittautuneille, jotka ovat lähettäneet ilmoittautumislomakkeen.

Lisätiedot aikuisvalmennuksen vastuuvalmentajalta Janne Eerikäiseltä: janne.eerikainen@smashtennis.fi.

Tervetuloa mukaan ja hyvää kautta kaikille pelaajille!


Smash-Helsinki järjestää ohjattuja ja säännöllisiä tennisharjoituksia aikuisille pienryhmissä. Smash-Helsingin aikuisvalmennuksessa harjoitellaan pääsääntöisesti 4 hengen ryhmissä 1 - 4,5 tuntia viikossa. Harjoituksia järjestetään niin aamuvalmennuksina kuin iltavalmennuksina Smash Centerissä Myllypurossa, lähellä Itäkeskusta.

Valmennusryhmät kootaan pelaajien tason mukaisesti: pelaajia on mukana vasta-alkajista kilpaileviin pelaajiin. Pelaajien tasot jaotellaan välille 1 (aloittelija) - 7 (Suomen Tennisliiton luokat A ja B1-B2).

Käytössämme on korvaustuntijärjestelmä, jolla voit korvata kätevästi poissaolojasi tunneilta muissa samantasoisissa ryhmissä Helsingissä sekä myös Smash-Espoon toimipisteessä Olarin Tennishallissa.

Ilmoittaudu mukaan tenniksen aikuisvalmennuksen kaudelle 2020-2021 klikkaamalla alla olevaa ilmoittautumislomakepainiketta. Ilmoittautussivulta löydät myös hinnaston sekä valmennusehdot - tutustuthan niihin huolellisesti. 

Ryhmiä muodostaessa annetaan etusija kaudella 2019-2020 mukana olleille vanhoille pelaajille, mikäli he ilmoittautuvat viimeistään 31.5.2020. Varsinainen ilmoittautumisaika päättyy 3.8.2020, mutta mukaan valmennukseen voi ilmoittautua myös kesken kauden ja mukaan otetaan, mikäli sopivissa ryhmissä on tilaa. Syksyn 2020 ryhmät alkavat maanantaina 17.8.2020. 


Jos haluat kysyä ryhmäjärjestelyistä, ota yhteyttä tenniksen aikuisvalmennuksen vastuuvalmentajaan Janne Eerikäiseen: janne.eerikainen@smashtennis.fi.


Tennisklinikat ja -tapahtumat aikuisille
 

Järjestämme myös aikuisille kahden tunnin treenejä, tennisklinikoita, perus- ja jatkokurssejapelipäiviä, sisäisiä turnauksia ja viiniturnauksia.

Lisätietoja muista kursseista ja tapahtumista kohdassa Tenniskurssit ja tapahtumat.

Lisätietoja yksityisvalmennuksesta kohdassa Yksityistunnit.

 

Lue juttu "Aikuisvalmennus tekee tenniksestä tavoitteellisempaa".

Huomioithan muuttuneet liikenne- ja kulkujärjestelyt Smash Centeriin Raide-Jokerin rakennustöiden ajan. Varikkotie on suljettu moottoriajoneuvoilta ja ajoneuvojen kulku rakennustöiden ajan tapahtuu Viilarintien ja Ratasmyllyntien kautta. Tilapäinen yhdistetty jalankulun ja pyöräilyn väylä on järjestetty Varikkotien läpi, jolloin jalankulkijoilla ja pyöräilijöillä on yhteys Itäkeskukseen ja Roihupeltoon. Kävelymatka Itäkeskuksen Metroasemalta sekä Roihupellon bussipysäkeiltä Smash Centeriin kestää noin 10 minuuttia. Pahoittelemme rakennustöistä aiheutuvaa haittaa. Lisätietoja ja opaskartat muuttuneista liikennejärjestelyistä löydät täältä.