Aikuisvalmennus

Syksyn 2018 tenniksen aikuisvalmennusryhmät Helsingissä

Smash-Helsingin aikuisvalmennuksen syksyn 2018 ryhmät on julkaistu. Jos ehdotettu aika ei sovi, ilmoita siitä heti sähköpostilla antrei.lausti@smashtennis.fi.

Syksyn 2018 ryhmät ovat tässä.

Korvausjärjestelmä avataan 14.8. Syksyllä voi korvata poissaoloja viisi kertaa.

Ryhmiä muutetaan tarvittaessa, jos ryhmä ei esim. ole tarpeeksi tasainen (asiasta päättää valmentaja). Tätä tehdään varsinkin ensimmäisten viikkojen aikana.

Ryhmissä on jonkin verran tilaa ja uusia pelaajia mahtuu mukaan koko kaudenkin ajan!

Hyvää uuden kauden alkua kaikille!

Aikuisvalmennus 2018-2019 (15.8.2018-20.6.2019)

 

Smash-Helsinki järjestää ohjattuja tennisharjoituksia aikuisille pienryhmissä. Smash-Helsingin aikuisvalmennuksessa harjoitellaan pääsääntöisesti 4 hengen ryhmissä 1 - 4,5 tuntia viikossa. Harjoituksia järjestetään niin aamuvalmennuksina kuin iltavalmennuksina Smash Centerissä Myllypurossa, lähellä Itäkeskusta.

Valmennusryhmät kootaan pelaajien tason mukaisesti - pelaajia on mukana niin vasta-alkajista kilpaileviin pelaajiin. Pelaajien tasot on jaoteltu välille 1 (aloittelija) - 5 (STL:n taso 24 ->).

Käytössämme on myös korvaustuntijärjestelmä, jolla voit korvata kätevästi poissaolojasi tunneilta muissa samantasoisissa ryhmissä Helsingissä sekä myös Smash-Espoon toimipisteessä Olarin Tennishallissa.

Jos haluat kysyä muista ryhmäjärjestelyistä, ota yhteyttä Antrei Laustiin, antrei.lausti@smashtennis.fi tai puh. 040-8392023.

Jos olet kiinnostunut yksityistunneista kahdestaan valmentajan kanssa, ota yhteyttä: Joni Wilenius joni.wilenius@smashtennis.fi, puh. 040-8247578.

Järjestämme myös aikuisille kahden tunnin treenejä, tennisklinikoita, perus- ja jatkokursseja sekä pelipäiviä.

Lisätietoja muista kursseista ja tapahtumista kohdassa Tenniskurssit ja tapahtumat.
 

Lue juttu "Aikuisvalmennus tekee tenniksestä tavoitteellisempaa".

Ilmoittaudu mukaan tenniksen aikuisvalmennuksen kaudelle 2018-2019 klikkaamalla alla olevaa ilmoittautumislomaketta. Lomakkeelta löydät myös hinnaston.