Aikuisvalmennus

Kevään 2020 tenniksen aikuisvalmennusryhmät Helsingissä löytyvät täältä. 

Tarkista ryhmäsi! Jos aika ei sovi tai haluat muutoksia, ota yhteyttä aikuisvalmennuksen vastuuvalmentajaan Janne Eerikäiseen ENSISIJAISESTI SÄHKÖPOSTILLA janne.eerikainen@smashtennis.fi. Voit myös SOITTAA muutostarpeista Jannelle KESKIVIIKKONA 14.8.2019 kello 9–11, puh. 0505358625.

Ryhmiä muutetaan tarvittaessa mahdollisista tasoeroista johtuen. Asiasta päättää valmentaja. Pelaajia on ilmoittautunut ennätysmäärä, noin 440, joten ryhmien vaihtaminen voi olla melko vaikeaa.

HARJOITUKSET ALKAVAT KESKIVIIKKONA 14.8.2019. Korvausjärjestelmä laitetaan päälle tiistaina 13.8.2019, ja syyskauden aikana voi korvata maksimissaan viisi kertaa. Korvaukset täytyy käyttää 22.12.2019 mennessä, eikä niitä voi siirtää kevätkaudelle.

Tervetuloa hikoilemaan ja oppimaan tennistä!

Huomioithan muuttuneet liikenne- ja kulkujärjestelyt Smash Centeriin Raide-Jokerin rakennustöiden ajan. Varikkotie on suljettu moottoriajoneuvoilta ja ajoneuvojen kulku rakennustöiden ajan tapahtuu Viilarintien ja Ratasmyllyntien kautta. Tilapäinen yhdistetty jalankulun ja pyöräilyn väylä on järjestetty Varikkotien läpi, jolloin jalankulkijoilla ja pyöräilijöillä on yhteys Itäkeskukseen ja Roihupeltoon. Kävelymatka Itäkeskuksen Metroasemalta sekä Roihupellon bussipysäkeiltä Smash Centeriin kestää noin 10 minuuttia. Pahoittelemme rakennustöistä aiheutuvaa haittaa. Lisätietoja ja opaskartat muuttuneista liikennejärjestelyistä löydät täältä.

Aikuisvalmennus 2019-2020 (14.8.2019-18.6.2020)

 

Kauden 2019-2020 ajat ja ryhmät ovat nähtävissä tässä tiistaina 13.8. klo 16.00

 

Smash-Helsinki järjestää ohjattuja ja säännöllisiä tennisharjoituksia aikuisille pienryhmissä. Smash-Helsingin aikuisvalmennuksessa harjoitellaan pääsääntöisesti 4 hengen ryhmissä 1 - 4,5 tuntia viikossa. Harjoituksia järjestetään niin aamuvalmennuksina kuin iltavalmennuksina Smash Centerissä Myllypurossa, lähellä Itäkeskusta.

Valmennusryhmät kootaan pelaajien tason mukaisesti: pelaajia on mukana vasta-alkajista kilpaileviin pelaajiin. Pelaajien tasot on jaoteltu välille 1 (aloittelija) - 5 (Suomen Tennisliiton taso 24 =>).

Käytössämme on korvaustuntijärjestelmä, jolla voit korvata kätevästi poissaolojasi tunneilta muissa samantasoisissa ryhmissä Helsingissä sekä myös Smash-Espoon toimipisteessä Olarin Tennishallissa.

Aikuisvalmennuksen vastuuvalmentajana aloittaa 5.8.2019 Janne Eerikäinen. Antrei Lausti jatkaa tuntivalmentajana ja tapahtumien valmentajana. Jos haluat kysyä ryhmäjärjestelyistä, ota yhteyttä Janne Eerikäiseen, janne.eerikainen@smashtennis.fi tai puh. 050-5358625.

Ilmoittaudu mukaan tenniksen aikuisvalmennuksen kaudelle 2019-2020 klikkaamalla alla olevaa ilmoittautumislomakepainiketta. Lomakkeelta löydät myös hinnaston sekä valmennusehdot - tutustuthan niihin huolellisesti. Varsinainen ilmoittautumisaika loppuu 7.8.2019, mutta mukaan valmennukseen voi ilmoittautua myös kesken kauden. Syksyn ryhmät alkavat 14.8.2019. 


Tennisklinikat ja -tapahtumat aikuisille
 

Järjestämme myös aikuisille kahden tunnin treenejä, tennisklinikoita, perus- ja jatkokursseja sekä pelipäiviä.

Lisätietoja muista kursseista ja tapahtumista kohdassa Tenniskurssit ja tapahtumat.

Lisätietoja yksityisvalmennuksesta kohdassa Yksityistunnit.

 

Lue juttu "Aikuisvalmennus tekee tenniksestä tavoitteellisempaa".