Aikuisvalmennus

Kevään 2019 tenniksen aikuisvalmennusryhmät Helsingissä

Smash-Helsingin aikuisvalmennuksen kevään 2019 ryhmät on julkaistu. Jos ehdotettu aika ei sovi, ilmoita siitä heti sähköpostilla antrei.lausti@smashtennis.fi.

Kevään 2019 ryhmät ovat tässä. Kevätkausi alkaa keskiviikkona 2. tammikuuta.

Kesäryhmät 2019 ovat tässä (Excel- tiedosto). Kesäkausi on 3.6-20.6. Tarkista ryhmäsi. 

 

Keväällä voi korvata poissaoloja kuusi kertaa.

Ryhmiä muutetaan tarvittaessa, jos ryhmä ei esim. ole tarpeeksi tasainen (asiasta päättää valmentaja). Tätä tehdään varsinkin ensimmäisten viikkojen aikana.

Ryhmissä on jonkin verran tilaa ja uusia pelaajia mahtuu mukaan koko kaudenkin ajan!

Hyvää uuden kauden alkua kaikille!

Aikuisvalmennus 2018-2019 (15.8.2018-20.6.2019)

 

Smash-Helsinki järjestää ohjattuja tennisharjoituksia aikuisille pienryhmissä. Smash-Helsingin aikuisvalmennuksessa harjoitellaan pääsääntöisesti 4 hengen ryhmissä 1 - 4,5 tuntia viikossa. Harjoituksia järjestetään niin aamuvalmennuksina kuin iltavalmennuksina Smash Centerissä Myllypurossa, lähellä Itäkeskusta.

Valmennusryhmät kootaan pelaajien tason mukaisesti - pelaajia on mukana niin vasta-alkajista kilpaileviin pelaajiin. Pelaajien tasot on jaoteltu välille 1 (aloittelija) - 5 (STL:n taso 24 ->).

Käytössämme on myös korvaustuntijärjestelmä, jolla voit korvata kätevästi poissaolojasi tunneilta muissa samantasoisissa ryhmissä Helsingissä sekä myös Smash-Espoon toimipisteessä Olarin Tennishallissa.

Jos haluat kysyä muista ryhmäjärjestelyistä, ota yhteyttä Antrei Laustiin, antrei.lausti@smashtennis.fi tai puh. 040-8392023.

Järjestämme myös aikuisille kahden tunnin treenejä, tennisklinikoita, perus- ja jatkokursseja sekä pelipäiviä.

Lisätietoja muista kursseista ja tapahtumista kohdassa Tenniskurssit ja tapahtumat.

Lisätietoja yksityisvalmennuksesta kohdassa Yksityistunnit.

Lue juttu "Aikuisvalmennus tekee tenniksestä tavoitteellisempaa".

Ilmoittaudu mukaan tenniksen aikuisvalmennuksen kaudelle 2018-2019 klikkaamalla alla olevaa ilmoittautumislomaketta. Lomakkeelta löydät myös hinnaston.