Aikuisvalmennus

Kesän 2020 tenniksen aikuisvalmennusryhmät Helsingissä löytyvät täältä. 

Ryhmille on nyt päivitetty myös valmentaja- ja kenttätiedot. Kesäryhmien valmentajina toimivat Jesper Saarni, Jussi Tiainen, Antrei Lausti, Jose Cerf ja Mika Järvinen.

Koronavirusepidemian takia poissaolojen korvausjärjestelmä ei valitettavasti ole käytössä ollenkaan kesäkuun ryhmissä. Tämä siksi, että saadaan pidettyä ryhmät koko ajan samoissa kokoonpanoissa ja minimoitua toiminnassa ihmiskontaktien määrä. Pyydämme pelaajilta ymmärtäväisyyttä tässä ja mahdollisuutta yrittää järjestää vain kolme viikkoa kestävä valmennustoiminta niin, että pääsisi mukaan aina oman ryhmän toimiessa.

Muutenkin valmennuksissa noudatetaan korona-ajan toimintasuosituksia ja -ohjeistuksia turvaväleineen. Pelaajia pyydetään esimerkiksi pesemään kätensä aina välittömästi halliin saapumisen jälkeen.

Ryhmiä tuli niin paljon, että niiden toimintaikkuna iltaisin on maanantaista torstaihin kello 17-21.30. Kesäryhmät päättyvät juhannukseen, eli ne toimivat aikavälillä 1.-18.6.2020

Lisätiedot aikuisvalmennuksen vastuuvalmentajalta Janne Eerikäiseltä: janne.eerikainen@smashtennis.fi.

Tervetuloa mukaan kesäkuun toimintaan!

Aikuisvalmennus 2020-2021 (17.8.2020-6.6.2021)

Ilmoittautuminen tenniksen aikuisvalmennuksen kaudelle 2020-2021 on avattu!

HUOM. UUTTA! Ryhmiä muodostaessa annetaan etusija kaudella 2019-2020 mukana olleille vanhoille pelaajille, mikäli he ilmoittautuvat viimeistään 31.5.2020. Lue lisää ja ilmoittaudu tästä!

Linkki kauden 2020-2021 valmennusryhmiin on nähtävissä tässä sunnuntaina 16.8.2020 klo 16.00

Smash-Helsinki järjestää ohjattuja ja säännöllisiä tennisharjoituksia aikuisille pienryhmissä. Smash-Helsingin aikuisvalmennuksessa harjoitellaan pääsääntöisesti 4 hengen ryhmissä 1 - 4,5 tuntia viikossa. Harjoituksia järjestetään niin aamuvalmennuksina kuin iltavalmennuksina Smash Centerissä Myllypurossa, lähellä Itäkeskusta.

Valmennusryhmät kootaan pelaajien tason mukaisesti: pelaajia on mukana vasta-alkajista kilpaileviin pelaajiin. Pelaajien tasot jaotellaan välille 1 (aloittelija) - 7 (Suomen Tennisliiton luokat A ja B1-B2).

Käytössämme on korvaustuntijärjestelmä, jolla voit korvata kätevästi poissaolojasi tunneilta muissa samantasoisissa ryhmissä Helsingissä sekä myös Smash-Espoon toimipisteessä Olarin Tennishallissa.

Ilmoittaudu mukaan tenniksen aikuisvalmennuksen kaudelle 2020-2021 klikkaamalla alla olevaa ilmoittautumislomakepainiketta. Ilmoittautussivulta löydät myös hinnaston sekä valmennusehdot - tutustuthan niihin huolellisesti. 

Ryhmiä muodostaessa annetaan etusija kaudella 2019-2020 mukana olleille vanhoille pelaajille, mikäli he ilmoittautuvat viimeistään 31.5.2020. Varsinainen ilmoittautumisaika päättyy 3.8.2020, mutta mukaan valmennukseen voi ilmoittautua myös kesken kauden ja mukaan otetaan, mikäli sopivissa ryhmissä on tilaa. Syksyn 2020 ryhmät alkavat maanantaina 17.8.2020. 


Jos haluat kysyä ryhmäjärjestelyistä, ota yhteyttä tenniksen aikuisvalmennuksen vastuuvalmentajaan Janne Eerikäiseen: janne.eerikainen@smashtennis.fi.


Tennisklinikat ja -tapahtumat aikuisille
 

Järjestämme myös aikuisille kahden tunnin treenejä, tennisklinikoita, perus- ja jatkokurssejapelipäiviä, sisäisiä turnauksia ja viiniturnauksia.

Lisätietoja muista kursseista ja tapahtumista kohdassa Tenniskurssit ja tapahtumat.

Lisätietoja yksityisvalmennuksesta kohdassa Yksityistunnit.

 

Lue juttu "Aikuisvalmennus tekee tenniksestä tavoitteellisempaa".

Huomioithan muuttuneet liikenne- ja kulkujärjestelyt Smash Centeriin Raide-Jokerin rakennustöiden ajan. Varikkotie on suljettu moottoriajoneuvoilta ja ajoneuvojen kulku rakennustöiden ajan tapahtuu Viilarintien ja Ratasmyllyntien kautta. Tilapäinen yhdistetty jalankulun ja pyöräilyn väylä on järjestetty Varikkotien läpi, jolloin jalankulkijoilla ja pyöräilijöillä on yhteys Itäkeskukseen ja Roihupeltoon. Kävelymatka Itäkeskuksen Metroasemalta sekä Roihupellon bussipysäkeiltä Smash Centeriin kestää noin 10 minuuttia. Pahoittelemme rakennustöistä aiheutuvaa haittaa. Lisätietoja ja opaskartat muuttuneista liikennejärjestelyistä löydät täältä.