Smash-Helsinki Tennis

24.2.2021

Koronarajoituksemme jatkuvat 31.3. asti. Juniorivalmennustunnit pidetään kaikissa lajeissamme (tennis, sulkapallo, squash, pingis ja padel) lukuun ottamatta perhetennistä. Aikuisvalmennus jatkuu vain tenniksessä muiden lajien aikuisvalmennuksen ollessa edelleen tauolla ainakin maaliskuun loppuun asti. Valmennukseen osallistuvilla on oikeus olla osallistumatta valmennukseen. Kurssit, tapahtumat ja kilpailut on peruttu 31.3. saakka. Vakiovuorot ovat voimassa normaalisti, mutta maaliskuun vakiovuorot voi peruuttaa koronatilanteen vuoksi kaikki kerralla kuluitta pe 5.3. mennessä asiakaspalveluumme sähköpostilla fite@finlandtennis.com. Lue lisää tästä.

Our coronavirus restrictions continue until 31 March. Junior coaching activities continue in all our sports (tennis, badminton, squash, table tennis and padel) except family tennis. For adults, only tennis coaching activities continue - in our other sports they are suspended at least until the end of March. Those who attend coaching may cancel their participation. Courses, events and tournaments are cancelled until 31 MarchRegular court bookings (”vakiovuorot”) are valid in the normal manner, but March bookings can be cancelled because of the coronavirus all at the same time without charges by 5 March to our customer service by e-mail fite@finlandtennis.com. Read more here.

Smash-Helsinki edistää pääkaupunkiseudulla tennis-, sulkapallo-, squash-, padel-, racketlon- ja pingistoimintaa, sekä näiden lajien harrastusta ja valmennusta. Tavoitteenamme on taata kaiken ikäisille jäsenille mielekästä kurssi- ja valmennustoimintaa mailapelien parissa. Lisää tietoa Smash ry:stä yleisemmin löytyy Smash ry-sivulta.

Smash-Helsingin valmennustoiminta jakautuu kilpa-, juniori- ja aikuisvalmennukseen. Valmennusjärjestelmän tavoitteena on tarjota kaikenikäisille mielekäs tapa harrastaa ja oppia tennistä ja muita mailapelejä mukavassa seurassa. 

Tennisvalmennus ja -toiminta Helsingissä

Tenniksen harjoittelun voi aloittaa juniorivalmennuksen perheliikunnassa jo 2-4 -vuotiaana. Perheliikunnasta voi jatkaa Lasten Tennismaailman mini- ja miditennikseen (5-10v.), ja edelleen kilpavalmennukseen tai harrastevalmennukseen (11-19v.). Kesällä lapset ja nuoret voivat osallistua viikon kestäville tenniksen kesäkursseille.

Aikuisvalmennuksessa on yli 19-vuotiaita pelaajia, jotka harjoittelevat pienryhmissä 1-3 kertaa viikossa valmentajan johdolla. Osa pelaajista osallistuu aktiivisesti kilpailuihin tai sarjatennikseen sekä hallisarjaan. Aikuisille järjestetään myös erilaisia tapahtumia, pelipäiviä ja -iltoja, klinikoita, perus-, jatko- ja perhekursseja, nelinpeli-iltoja sekä seuramatkoja mm. Tallinnaan ja Tukholmaan.

Kilpavalmennuksessa on 8-19 -vuotiaita pelaajia, joiden tavoitteena on pelata tennistä tavoitteellisesti ja osallistua säännöllisesti kilpailuihin. Kilpavalmennuksen sisällä on eritasoisia ja eri tavoitetasolla olevia kilpapelaajia. Heidät on jaettu iän, sekä tavoitetason ja taitotason mukaan eri tasoihin. Kilpavalmennuksen sisällä on seurakilpavalmennus, sekä Smash Akatemian tasot 3, 4 ja 5. Smashissä on myös vireää sarjatennistoimintaa. Seuralla on noin kolmekymmentä eri liigajoukkueita seniori-, juniori-, naisten- ja miesten sarjoissa.

Smash pyörittää myös suosittua FiTe Poolia Smash Centerissä eli tenniksen hallisarjaa vuoden ympäri kaikille halukkaille.

Smashissä voit myös pelata sarjatennistä Tennisliiton tai Suomen Senioritenniksen alaisissa liigoissa. Tasoja on SM-liigasta aina nelosdivariin saakka. Myös kilpaileminen onnistuu normaaleissa kilpailuissa. Suomen suurimman mailapeliseuran jäsenenä saat alennuksia mm. tuntihinnoista ja lukuisia muita etuisuuksia eri liikkeistä.

Tämän sivun valikosta löydät lisätietoja Helsingin tennisvalmennuksesta, kursseista, tapahtumista ja valmentajista.

Sulkapallon, squashin, padelin ja pingiksen valmennustoiminta

Smash järjestää kurssi- ja valmennustoimintaa Helsingissä myös sulkapallon, padelin, squashin ja pingiksen parissa. Voit osallistua näissäkin lajeissa valmennukseen tai tapahtumiin. Klikkaa lisätietoja näistä lajeista alla olevista linkeistä:

Sulkapallo / Helsinki

Squash / Helsinki

Padel / Helsinki

Pingis / Helsinki

Tervetuloa mukaan!