Smash-Helsinki Tennis

Smash-Helsinki edistää tennis-, sulkapallo-, squash-, padel-, racketlon- ja pingistoimintaa, sekä näiden lajien harrastusta ja valmennusta. Tavoitteenamme on taata kaiken ikäisille jäsenille mielekästä kurssi-, tapahtuma-, valmennus- ja kilpailutoimintaa mailapelien parissa. Lisää tietoa Smash ry:stä yleisemmin löytyy Smash ry-sivulta.

Smash-Helsingin valmennustoiminta jakautuu juniori-, kilpa- ja aikuisvalmennukseen. Valmennusjärjestelmän tavoitteena on tarjota kaikenikäisille mielekäs tapa harrastaa ja oppia tennistä ja muita mailapelejä mukavassa seurassa.

Tennisvalmennus ja -toiminta Helsingissä

Tenniksen harjoittelun voi aloittaa juniorivalmennuksen perhetenniksessä jo 3-5 -vuotiaana. Perhetenniksestä voi jatkaa Lasten Tennismaailman mini- ja miditennikseen (5-10v.), ja edelleen kilpavalmennukseen tai harrastevalmennukseen (11-19v.). Kesällä lapset ja nuoret voivat osallistua viikon kestäville tenniksen kesäkursseille.

Aikuisvalmennuksessa on yli 19-vuotiaita pelaajia, jotka harjoittelevat pienryhmissä 1-3 kertaa viikossa valmentajan johdolla. Osa pelaajista osallistuu aktiivisesti kilpailuihin tai sarjatennikseen sekä hallisarjaan. Aikuisille järjestetään myös erilaisia tapahtumia, pelipäiviä ja -iltoja, klinikoita, perus-, jatko- ja perhekursseja, nelinpeli-iltoja sekä seuramatkoja mm. Tallinnaan, Tukholmaan ja Espanjaan. Lue lisää tapahtumista tenniskurssit ja tapahtumat -sivulta.

Kilpavalmennuksessa on 8-19 -vuotiaita pelaajia, joiden tavoitteena on pelata tennistä tavoitteellisesti ja osallistua säännöllisesti kilpailuihin. Kilpavalmennuksen sisällä on eritasoisia ja eri tavoitetasolla olevia kilpapelaajia. Heidät on jaettu iän, sekä tavoitetason ja taitotason mukaan eri tasoihin. Kilpavalmennuksen sisällä on seurakilpavalmennus, sekä Smash Akatemian tasot 3, 4 ja 5. Smashissä on myös vireää sarjatennistoimintaa. Seuralla on noin kolmekymmentä eri liigajoukkueita seniori-, juniori-, naisten- ja miesten sarjoissa.

Smash pyörittää myös suosittua tenniksen hallisarjaa Smash Poolia Smash Centerissä vuoden ympäri kaikille halukkaille.

Smashissä voit myös pelata sarjatennistä Tennisliiton tai Suomen Senioritenniksen alaisissa liigoissa. Tasoja on SM-liigasta aina nelosdivariin saakka. Myös kilpaileminen onnistuu normaaleissa kilpailuissa. Suomen suurimman mailapeliseuran jäsenenä saat alennuksia mm. tuntihinnoista ja muita etuja yhteistyökumppaneiltamme.

Tämän sivun valikosta löydät lisätietoja Helsingin tennisvalmennuksesta, kursseista, tapahtumista ja valmentajista.

Sulkapallon, squashin, padelin ja pingiksen valmennustoiminta

Smash järjestää kurssi- ja valmennustoimintaa Helsingissä myös sulkapallon, padelin, squashin ja pingiksen parissa. Voit osallistua näissäkin lajeissa valmennukseen tai tapahtumiin. Klikkaa lisätietoja näistä lajeista alla olevista linkeistä:

Sulkapallo / Helsinki

Squash / Helsinki

Padel / Helsinki

Pingis / Helsinki

Tervetuloa mukaan!