Smash-Helsinki Tennis

18.3.2020

Keskeytämme kaiken valmennus-, kurssi- ja tapahtumatoiminnan toimipaikoissamme keskiviikosta 18.3. alkaen pääsiäismaanantaihin 13.4. saakka.

Smash Center ja Olarin tennishalli pidetään toistaiseksi auki. Pelaamaan voi tulla erikoisjärjestelyin, joista voi lukea tarkemmin tästä tiedotteesta. Seuraa koronavirus-tilannetta ja sen vaikutusta toimintaamme smash.fi -etusivulla kohdassa Uutisia.

- - - -

We suspend all our trainings, courses and events starting on Wed 18th March until Easter Monday 13th of April.

Smash Center and Olarin tennishalli are open for the time being. Squash courts, changing rooms and showers are closed but other courts are open and playing is allowed by special arrangements, eg maximum 4 players are allowed on one court at a time. Read more here. Please follow the coronavirus information on our smash.fi -website on section Uutisia/News.

Smash-Helsinki edistää pääkaupunkiseudulla tennis-, sulkapallo-, squash-, padel-, racketlon- ja pingistoimintaa, sekä näiden lajien harrastusta ja valmennusta. Tavoitteenamme on taata kaiken ikäisille jäsenille mielekästä kurssi- ja valmennustoimintaa mailapelien parissa. Lisää tietoa Smash ry:stä yleisemmin löytyy Smash ry-sivulta.

Smash-Helsingin valmennustoiminta jakautuu kilpa-, juniori- ja aikuisvalmennukseen. Valmennusjärjestelmän tavoitteena on tarjota kaikenikäisille mielekäs tapa harrastaa ja oppia tennistä ja muita mailapelejä mukavassa seurassa.

Tennisvalmennus ja -toiminta Helsingissä

Tenniksen harjoittelun voi aloittaa juniorivalmennuksen perheliikunnassa jo 2-4 -vuotiaana. Perheliikunnasta voi jatkaa Lasten Tennismaailman mini- ja miditennikseen (5-10v.), ja edelleen kilpavalmennukseen tai harrastevalmennukseen (11-19v.). Kesällä lapset ja nuoret voivat osallistua viikon kestäville tenniksen kesäkursseille.

Aikuisvalmennuksessa on yli 19-vuotiaita pelaajia, jotka harjoittelevat pienryhmissä 1-3 kertaa viikossa valmentajan johdolla. Osa pelaajista osallistuu aktiivisesti kilpailuihin tai sarjatennikseen sekä hallisarjaan. Aikuisille järjestetään myös erilaisia tapahtumia, pelipäiviä ja -iltoja, klinikoita, perus-, jatko- ja perhekursseja, nelinpeli-iltoja sekä seuramatkoja mm. Tallinnaan ja Tukholmaan.

Kilpavalmennuksessa on 8-19 -vuotiaita pelaajia, joiden tavoitteena on pelata tennistä tavoitteellisesti ja osallistua säännöllisesti kilpailuihin. Kilpavalmennuksen sisällä on eritasoisia ja eri tavoitetasolla olevia kilpapelaajia. Heidät on jaettu iän, sekä tavoitetason ja taitotason mukaan eri tasoihin. Kilpavalmennuksen sisällä on seurakilpavalmennus, sekä Smash Akatemian tasot 3, 4 ja 5. Smashissä on myös vireää sarjatennistoimintaa. Seuralla on noin kolmekymmentä eri liigajoukkueita seniori-, juniori-, naisten- ja miesten sarjoissa.

Smash pyörittää myös suosittua FiTe Poolia Smash Centerissä eli tenniksen hallisarjaa vuoden ympäri kaikille halukkaille.

Smashissä voit myös pelata sarjatennistä Tennisliiton tai Suomen Senioritenniksen alaisissa liigoissa. Tasoja on SM-liigasta aina nelosdivariin saakka. Myös kilpaileminen onnistuu normaaleissa kilpailuissa. Suomen suurimman mailapeliseuran jäsenenä saat alennuksia mm. tuntihinnoista ja lukuisia muita etuisuuksia eri liikkeistä.

Tämän sivun valikosta löydät lisätietoja Helsingin tennisvalmennuksesta, kursseista, tapahtumista ja valmentajista.

Sulkapallon, squashin, padelin ja pingiksen valmennustoiminta

Smash järjestää kurssi- ja valmennustoimintaa Helsingissä myös sulkapallon, padelin, squashin ja pingiksen parissa. Voit osallistua näissäkin lajeissa valmennukseen tai tapahtumiin. Klikkaa lisätietoja näistä lajeista alla olevista linkeistä:

Sulkapallo / Helsinki

Squash / Helsinki