Tenniskurssit ja tapahtumat

Kurssit ja tapahtumat näet myös suoraan tapahtuma- ja jäsenpalvelussamme TennisClubissa!

Smashin jäsenille alennettu jäsenhinta kevätk
auden 2023 tapahtumista alkaen - edellyttää kirjautumista palveluun!

T
utustu tarjontaan, hae lajin ja paikan mukaan ja ilmoittaudu:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat

Smash ry tarjoaa ympäri vuoden erilaisia tenniskursseja niin aloittelijoille kuin jo hieman pitempäänkin pelanneille sekä edistyneille. Järjestämme aikuisille alkeis- ja jatkokursseja, kahden tunnin treenejä sekä tennisklinikoita, joissa käydään läpi pelin erityisiä teemoja. Syksyn 2022 uutuutena ovat pelitreenit, joissa pääpainona on pelaamisen valmentaminen, pelistrategia ja lyöntivalinnat. Voit osallistua mukaan myös sisäisiin turnauksiin, jotka toimivat matalan kynnyksen kisoina erityisesti aloittelijoille sekä vasta vähän aikaa valmennuksessa mukana olleille. Aikuiset ovat tervetulleita mukaan myös Viiniturnauksiin ja muihin pelitapahtumiin, joissa pelataan kaksin- tai nelinpelejä mukavassa seurassa!

Kevään 2023 tapahtumista lähtien Smashin jäsenet voivat ilmoittua Smashin tapahtumiin edullisemmalla jäsenhinnalla! Edullisemman jäsenhinnan saa, kun on kirjautuneena tapahtuma- ja jäsenpalveluumme TennisClubiin.

Kaikille mailapelaajille suosittelemme oheisharjoitteluksi lihaskuntoharjoittelua ja -valmennusta kuntosalilla sekä kevään 2023 kurssimuotoisia hyödyllisiä kehonhuollon uutuuksia Liikkuvuusharjoittelua sekä Footbic-ryhmäharjoittelua.

Kannattaa myös osallistua Filotennisleireille, joiden aikana voit kehittää pelin henkistä puolta sekä itseäsi tiedostavana pelaajana yhdistämällä kokemustietoa, teoriaa ja omia havaintoja.

Järjestämme myös huoltajille ja 3-8-vuotiaille lapsille perhetenniskursseja.

Kesäisin järjestämme tenniksen alkeiskursseja ja massatenniksen klinikoita ja tapahtumia myös Kaisaniemen massatenniskentillä sekä lapsille viikon kestäviä tennisleirejä, sulkis- ja mailapelileirejä sekä pingisleirejä ja padelleirejä Smash Centerissä. Koululaisille tarjoamme myös tennisleirejä koulujen syyslomien ja hiihtolomien aikana.

Valikosta näet ajankohtaisen tennistarjonnan Smash Centerissä Helsingissä.
Smash-Espoon kurssitarjonnan löydät täältä.

Tervetuloa mukaan!