Tenniskurssit ja tapahtumat

Kurssit ja tapahtumat näet myös suoraan tapahtumajärjestelmässämme - tutustu tarjontaan, hae lajin ja paikan mukaan ja ilmoittaudu:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat

Smash ry tarjoaa ympäri vuoden erilaisia tenniskursseja niin aloittelijoille kuin jo hieman pitempäänkin pelanneille sekä edistyneille. Järjestämme aikuisille alkeis- ja jatkokursseja, kahden tunnin treenejä sekä tennisklinikoita, joissa käydään läpi pelin erityisiä teemoja. Voit osallistua mukaan myös sisäisiin turnauksiin, jotka toimivat matalan kynnyksen kisoina aloittelijoille sekä vasta vähän aikaa valmennuksessa mukana olleille. Aikuiset ovat tervetulleita mukaan myös viiniturnauksiin, joissa pelataan kaksin- tai nelinpelejä mukavassa seurassa!

Kannattaa myös osallistua Filotennisleireille, joiden aikana voit kehittää pelin henkistä puolta sekä itseäsi tiedostavana pelaajana yhdistämällä kokemustietoa, teoriaa ja omia havaintoja.

Järjestämme myös huoltajalle ja 3-8-vuotiaalle lapselle perhetenniskursseja.

Kesäisin järjestämme tenniksen alkeiskursseja ja massatenniksen klinikoita ja tapahtumia myös Kaisaniemen massatenniskentillä sekä lapsille viikon kestäviä tennisleirejä, sulkis- ja mailapelileirejä sekä pingisleirejä ja padelleirejä Smash Centerissä. Koululaisille tarjoamme myös tennisleirejä koulujen syyslomien ja hiihtolomien aikana.
 

Valikosta näet ajankohtaisen tennistarjonnan Smash Centerissä Helsingissä.
Smash-Espoon kurssitarjonnan löydät täältä.

Tervetuloa mukaan!