Juniorivalmennus

Kauden 2022-2023 juniorivalmennuksessa hajapaikkoja - mikäli haluat mukaan ota yhteyttä Juha Romppanen juha.romppanen@smash.fi 

SMASH-HELSINGIN JUNIORIVALMENNUS 2022-2023/ TENNIS
(15.8.2022-4.6.2023)


Smash-Helsingin tenniksen juniorivalmennus jakaantuu ikä- ja tasoryhmiin, joissa harjoitellaan monipuolisesti tenniksen tekniikkaa sekä taktiikkaa asiantuntevan valmentajan opastuksessa.

Valmentaja sekä ryhmä säilyvät samana koko valmennuskauden ajan, mikäli muutoksia ei tarvitse tehdä aikataulujen tai pelitason muutosten vuoksi.

Alla tenniksen juniorivalmennuksen vaihtoehdot Helsingissä. Klikkaamalla otsikkoa löydät lisätietoja kustakin osiosta sekä ilmoittautumislomakkeen.
 

Lasten Tennismaailma 3-10 v.

Lasten Tennismaailma kattaa kuusi erilaista tasoa harrastaa ja kehittää tennistaitoja. Toiminnan ydin on lapsilähtöisyys, jossa opitaan perusliikunta- ja lajitaitoja sekä tunnetaan liikunnan iloa toimintakeskeisessä ja virikkeellisessä ympäristössä.Harjoitukset ovat monipuolisia ja ne hyödyntävät kansainvälistä lasten tenniksen toimintamallia.

  • Perhetennis 3-5 v. (1-2 h/vko)
  • Minitennis Startti 5-8v. 1-2h/vko
  • Minitennis Jatko 5-8v. 1-2h/vko
  • Minitennis Kilpa 6-9v. 2x1,5h/vko
  • Miditennis Harraste 7-10v. 1-3h/vko
  • Miditennis Kilpa 7-10v. 4,5-6h/vko

Harrastevalmennus 11-19 v.

Harrastevalmennuksessa voi jatkaa tennisharrastusta Lasten Tennismaailman jälkeen tai aloittaa lajin opettelun alkeista. Harrastevalmennukseen voivat ottaa osaa kaiken tasoiset. Pelaajia kannustetaan nauttimaan lajista ja liikunnan riemusta sekä osallistumaan myös kisoihin.

Kilpavalmennus 10-19 v.

Lasten Tennismaailman jälkeen kilpavalmennus tarjoaa polun pelaajille, jotka haluavat harjoitella tavoitteellisesti useamman tunnin viikossa ja osallistua säännöllisesti kansallisiin kisoihin sekä tavoitella aina kansainvälisiä kilpakenttiä.