Juniorivalmennus

Kevään 2020 juniorivalmennuksen (perheliikunta, Lasten Tennismaailma ja harrastevalmennus) ryhmät näet tästä. Kausi alkaa keskiviikkona 14.8.
 

Mikäli ehdotettu aika ei sovi, ota yhteys juniorivalmennusvastaava Juha Romppaseen

juha.romppanen@smashtennis.fi.

Tervetuloa mukaan kaikki uudet ja jo valmennuksessamme aiemmin mukana olleet!
 

Huomioithan muuttuneet liikenne- ja kulkujärjestelyt Smash Centeriin Raide-Jokerin rakennustöiden ajan. Varikkotie on suljettu moottoriajoneuvoilta ja ajoneuvojen kulku rakennustöiden ajan tapahtuu Viilarintien ja Ratasmyllyntien kautta. Tilapäinen yhdistetty jalankulun ja pyöräilyn väylä on järjestetty Varikkotien läpi, jolloin jalankulkijoilla ja pyöräilijöillä on yhteys Itäkeskukseen ja Roihupeltoon. Kävelymatka Itäkeskuksen Metroasemalta sekä Roihupellon bussipysäkeiltä kestää noin 10 minuuttia. Pahoittelemme rakennustöistä aiheutuvaa haittaa. Lisätietoja ja opaskartat muuttuneista liikennejärjestelyistä löydät täältä.

 

SMASH-HELSINGIN JUNIORIVALMENNUS 2019-2020 / TENNIS
(14.8.2019-31.5.2020)


Smash-Helsingin tenniksen juniorivalmennus jakaantuu ikä- ja tasoryhmiin, joissa harjoitellaan monipuolisesti tenniksen tekniikkaa sekä taktiikkaa asiantuntevan valmentajan opastuksessa.

Valmentaja sekä ryhmä säilyvät samana koko valmennuskauden ajan, mikäli muutoksia ei tarvitse tehdä aikataulujen tai pelitason muutosten vuoksi.

Alla tenniksen juniorivalmennuksen vaihtoehdot Helsingissä. Klikkaamalla otsikkoa löydät lisätietoja kustakin osiosta sekä ilmoittautumislomakkeen.

Perheliikunta 2-4 v. ja huoltajalle:

Perheliikuntatunneilla lapsi tutustuu palloon ja ottaa yhdessä huoltajan kanssa ensiaskeleita pallonkäsittelytaidoissa, liikunnallisissa perustaidoissa ja koordinaatiotaidoissa. Tunti valmistaa lasta siirtymään minitennikseen.

Lasten Tennismaailma 5-10 v.

Lasten Tennismaailma kattaa viisi erilaista tasoa harrastaa ja kehittää tennistaitoja. Toiminnan ydin on lapsilähtöisyys, jossa opitaan perusliikunta- ja lajitaitoja sekä tunnetaan liikunnan iloa toimintakeskeisessä ja virikkeellisessä ympäristössä. Harjoitukset ovat monipuolisia ja ne hyödyntävät Suomen Tennisliiton alle 10-vuotiaiden -toimintamallia.

  • 1A. Minitennis Starttimaailma 5-8v. 1h/vko
  • 1B. Minitennis Jatkomaailma 5-8v. 1-2h/vko
  • 1C. Minitennis Jatkomaailma edistyneille 6-9v. 2x1,5h/vko
  • 2A. Miditennis Harrastemaailma 7-10v. 1-3h/vko
  • 2B. Esikilparyhmä 7-10v. 4,5-6h/vko

Harrastevalmennus 11-19 v.

Harrastevalmennuksessa voi jatkaa tennisharrastusta Lasten Tennismaailman jälkeen tai aloittaa lajin opettelun alkeista. Harrastevalmennukseen voivat ottaa osaa kaiken tasoiset. Pelaajia kannustetaan nauttimaan lajista ja liikunnan riemusta sekä osallistumaan myös kisoihin.

Kilpavalmennus 10-19 v.

Lasten Tennismaailman jälkeen kilpavalmennus tarjoaa polun pelaajille, jotka haluavat harjoitella tavoitteellisesti useamman tunnin viikossa ja osallistua säännöllisesti kansallisiin kisoihin sekä tavoitella aina kansainvälisiä kilpakenttiä.