Kilpailut

Lasten Kilpailemisen Aloittaminen

Katso Suomen Tennisliiton tuottamasta lehtisestä ohjeet, kuinka valita sekä ilmoittautua sopiviin kilpailuihin.

Smash-Helsinki järjestää paljon erilaisia kilpailutapahtumia Myllypuron Smash Centerissä (ent. Finland Tennis Club):

FiTe Club Pool on tenniksen harrastajien, kuntopelaajien ja kilpailevienkin ns. haastelista. Jokaiselle löytyy nopeasti oikeantasoinen lohko. Poolissa tutustut uusiin pelikavereihin ja luvassa on mielenkiintoisia pelejä ja hyvää harjoittelua. Pelaajat jaetaan lohkoihin, joissa jokainen pelaa tunnin mittaisen ottelun jokaista vastaan. Ottelut pelataan itse varattavilla tunneilla Smash Centerissä tai Olari Tenniksessä Espoossa ja pelaajat sopivat keskenään otteluajat ja tuntivaraukset.

Smash-Malja on ns. tikapuuhaastelista kaiken tasoisille miehille, naisille sekä junioreille.

Babolat- ja AdidasTour lapsille
BabolatTour on helppo tapa aloittaa kilpaileminen / pisteistä pelaaminen Smashin omassa tutussa ympäristössä. AdidasTour on tarkoitettu pääsääntöisesti kaikille juniorivalmennuksessa harjoitteleville pelaajille, jotka pelaavat kovalla pallolla ja isolla kentällä.

Pelipäivät aikuisille ja junioreille

Suomen Tennisliiton alaiset Smash Centerissä järjestettävät kilpailut löydät Helsingin kilpailukalenterista etusivulta.

Ohjeita kilpailemisen aloittamiseksi tenniksessä

Mikäli tarvitset majoitusta kilpailujen ajaksi, suosittelemme Hotel Rantapuistoa, Furuborginkatu 3, 00980 Helsinki

Majoitushinnat:

Standard Double huone yhden hengen käyttöön 70€/yö, kahdelle hengelle 80€/yö

Standard Twin tai Standard Twin merinäköalalla yhdelle 80€/yö tai kahdelle 90€/yö

Superior Twin / King bed huone tai Huoneisto yhdellä makuuhuoneella yhdelle 100€/yö, kahdelle 110€/yö

Huoneisto kahdella makuuhuoneella yhdelle 120€/yö, kahdelle 130€/yö, kolmelle 140€/yö, neljälle 150€/yö.

Aikuisten lisävuode 30€/yö, lasten (alle 12-v) lisävuode 15€/yö. Lisävuodetta ei ole saatavissa Standard Double huoneeseen.

Huonehintaan sisältyy alv, aamiaisbuffet ja maksuton Internet -yhteys.

Suosittelemme tekemään huonevarauksen hotellin nettisivuilla yhdistyksen omalla koodilla Smash tai hotellin myyntipalveluun tai vastaanottoon:

Hotel Rantapuisto

www.rantapuisto.fi