Kilpailut

Lasten Kilpailemisen Aloittaminen

Katso Suomen Tennisliiton tuottamasta lehtisestä ohjeet, kuinka valita sekä ilmoittautua sopiviin kilpailuihin.

Muusikkotennis 22.-24.11. ja Muusikkosulkis 23.11. Smash Centerissä - kaikki musiikkialan toimijat tervetuloa kisaamaan! Lue lisää tästä.

Smash-Helsinki järjestää paljon erilaisia kilpailutapahtumia Smash Centerissä:

FiTe Club Pool on tenniksen harrastajien, kuntopelaajien ja kilpailevienkin ns. haastelista. Jokaiselle löytyy nopeasti oikeantasoinen lohko. Poolissa tutustut uusiin pelikavereihin ja luvassa on mielenkiintoisia pelejä ja hyvää harjoittelua. Pelaajat jaetaan lohkoihin, joissa jokainen pelaa tunnin mittaisen ottelun jokaista vastaan. Ottelut pelataan itse varattavilla tunneilla Smash Centerissä tai Olari Tenniksessä Espoossa ja pelaajat sopivat keskenään otteluajat ja tuntivaraukset.

Smash-Malja on ns. tikapuuhaastelista kaiken tasoisille miehille, naisille sekä junioreille.

Babolat- ja AdidasTour lapsille
BabolatTour on helppo tapa aloittaa kilpailemisen ja pisteistä pelaamisen harjoittelu Smashin omassa tutussa ympäristössä. AdidasTour on tarkoitettu pääsääntöisesti kaikille juniorivalmennuksessa harjoitteleville pelaajille, jotka pelaavat kovalla pallolla ja isolla kentällä.

Sisäiset turnaukset aikuisille (valmennustasot 1-3 ja 4-6)

Kun taidot ja kokemus tenniksessä karttuvat, voivat aikuiset osallistua senioreiden sarjatennikseen. Lisätietoa sivulla Sarjatennis sekä Suomen Senioritennis ry:n sivulla www.senioritennis.fi/.
 

Suomen Tennisliiton alaiset Smash ry:n järjestämät kilpailut löydät Tennisliiton Ässä-järjestelmän kilpailukalenterista www.tennisassa.fi -sivulta haulla Smash.

Ohjeita kilpailemisen aloittamiseksi tenniksessä


Mikäli tarvitset majoitusta kilpailujen ajaksi, suosittelemme Hotel Rantapuistoa, Furuborginkatu 3, 00980 Helsinki, www.rantapuisto.fi

Lue lisää majoitushinnoista jäsenille jäsenetusivulla.