Kilpailut

Lasten Kilpailemisen Aloittaminen

Katso Suomen Tennisliiton tuottamasta lehtisestä ohjeet, kuinka valita sekä ilmoittautua sopiviin kilpailuihin.

Smash järjestää paljon erilaisia kilpailutapahtumia Smash Centerissä:

Smash Pool on tenniksen harrastajien, kuntopelaajien ja kilpailevienkin haastelista. Poolissa tutustut uusiin pelikavereihin ja luvassa on mielenkiintoisia pelejä ja hyvää harjoittelua. Pelaajat jaetaan lohkoihin, joissa jokainen pelaa tunnin mittaisen ottelun jokaista vastaan. Ottelut pelataan itse varattavilla tunneilla Smash Centerissä tai Olarin tennishallissa keskenään sovittuna otteluajankohtana.

Smash Poolia hallinnoidaan Tennisässän kautta, josta löydät tulospalvelun sekä ajantasaiset lohkotilanteet. Tennisässä-järjestelmän myötä Smash Poolin otteluista saat virallisia tasopisteitä, jotka vaikuttavat rankingiin.

Babolat- ja AdidasTour lapsille
BabolatTour on helppo tapa aloittaa kilpailemisen ja pisteistä pelaamisen harjoittelu Smashin omassa tutussa ympäristössä. AdidasTour on tarkoitettu pääsääntöisesti kaikille juniorivalmennuksessa harjoitteleville pelaajille, jotka pelaavat kovalla pallolla ja isolla kentällä.

Sisäiset turnaukset aikuisille (valmennustasot 1-3 ja 4-6)

Kun taidot ja kokemus tenniksessä karttuvat, voivat aikuiset osallistua senioreiden sarjatennikseen. Lisätietoa sivulla Sarjatennis sekä Suomen Senioritennis ry:n sivulla www.senioritennis.fi/.
 

Suomen Tennisliiton alaiset Smash ry:n järjestämät kilpailut löydät Tennisliiton Ässä-järjestelmän kilpailukalenterista www.tennisassa.fi -sivulta haulla Smash.

Ohjeita kilpailemisen aloittamiseksi tenniksessä


Mikäli tarvitset majoitusta kilpailujen ajaksi, suosittelemme Hotel Rantapuistoa, Furuborginkatu 3, 00980 Helsinki, www.rantapuisto.fi