Babolat- ja AdidasTour

BabolatTour-pelipäivä

BabolatTour on helppo tapa lasten aloittaa pisteistä pelaamisen harjoittelu Smashin omassa tutussa ympäristössä. Pelipäivä sisältää softispalloilla pelattavan minitenniksen lisäksi puolikovilla palloilla pelattavan ¾-kentän ja 1/1-kentän sarjan eli miditenniksen (oranssit ja vihreät pallot). Softiksilla pelattavassa minisarjassa on uutuutena sovellettujen pelien sarja isoista väripalloista maatennikseen. Uusissa pelimuodoissa pelataan ilman verkkoa ja niissä on helppo tapa opetella laskemaan pisteitä. Midit voivat osallistua myös minitennikseen ja sitä myös toivotaan.

Miditenniksessä pelaajat tuomitsevat ottelunsa itse. Myös minitenniksessä pelaajat tuomitsevat ottelunsa itse, mutta tarvittaessa vanhemmat auttavat pisteiden laskussa. Tavoitteena kuitenkin on, että minit oppivat tuomitsemaan ottelunsa itse mahdollisimman varhaisessa iässä.

BabolatTour kuuluu kaikkien Lasten tennismaailmaan osallistuvien valmennukseen. Seuran ulkopuolisille  osallistumismaksu on 16 € (midit), 13€ (minit).

BabolatTour midi- ja minitennis

BabolatTourin ottelut pelataan Smash Centerissä Helsingissä. Ilmoittautuminen tapahtuu tennisliiton kilpailujärjestelmässä www.tennisassa.fi

Lisätietoja BabolatTourista saa juniorivalmennuksen vastuuvalmentaja Juha Romppaselta, juha.romppanen@smashtennis.fi

BabolatTour kevät 2024:

1. Lauantai10.2. klo 12.30-15.30 (midit), klo 15.30-17.30 (minit)
  2. Lauantai 9.3. klo 12.30-15.30 (midit), klo 15.30-17.30 (minit)
  3. Lauantai 27.4. klo 12.30-15.30 (midit), klo 15.30-17.30 (minit)
  4. Lauantai 18.5. klo 12.30-15.30 (midit), klo 15.30-17.30 (minit)

Ilmoittautuminen www.tennisassa.fi

Seuraavan osakilpailun ilmoittautuminen aukeaa edellisen osakilpailun jälkeen.

AdidasTourin kauden 2021-2022 mastersin kaksi parasta, voittaja Brent Domasico (oik.) ja finalisti Charlotta Laakso.

AdidasTour

AdidasTour on tarkoitettu pääsääntöisesti kaikille juniorivalmennuksessa harjoitteleville pelaajille, jotka pelaavat kovalla pallolla ja isolla kentällä. Kilpailussa pelataan lohkopelit, jossa pelaajille tulee kaikille runsaasti pelejä. AdidasTour on hyvä ponnahduslauta kilpailemisen harjoitteluun. Pelisäännöt ja ohjeet turnaukseen kerrataan aina turnauspaikalla. Osallistumismaksu on 16€ Smashin jäsenille, muille 20€. Adidas Touriin ilmoittaudutaan viimeistään kisaa edeltävänä keskiviikkona klo 24:00 tennisliiton kilpailujärjestelmässä www.tennisässä.fi AdidasTourista vastaa Juha Romppanen juha.romppanen@smashtennis.fi

AdidasTour kevät 2024:

1. Lauantai 20.1. klo 9-12
      2. Lauantai 10.2. klo 9-12
      3. Lauantai 9.3. klo 9-12
      4. Lauantai 27.4. klo 9-12
      5. Lauantai 18.5. klo 9-12 (masters)

ilmoittautuminen www.tennisassa.fi

Seuraavan osakilpailun ilmoittautuminen avautuu edellisen osakilpailun päättymisen jälkeen.