2-h treenit

Kahden tunnin treenit on tarkoitettu kaikille tenniksen aikuisvalmennusryhmissä pelaaville. Pelaajille järjestetään treenejä tasoryhmissä. Mukaan pääsee kahdeksan ensin ilmoittautunutta pelitason mukaan. Ohjelmaan kuuluu 1 h tennisopetusta ja 1 h peliä. Tapahtumaan otetaan korkeintaan 4 henkilöä / kenttä. Kahden tunnin treenien hinta on Smash ry:n jäsenille 46 € ja ei-jäsenille 54 €.


Kahden tunnin treenit Smash Centerissä syksyllä 2023
 


Ilmoittaudu treeneihin tapahtumajärjestelmässämme klikkaamalla yllä olevia suoria linkkejä. Treenit maksetaan ilmoittautuessa verkkomaksulla, jolloin paikka treeneissä vahvistuu Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen, ja jos tapahtuma on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa osallistumismaksun. Liikuntaseteleillä ja -korteilla ja vastaavilla maksuvaihtoehdoilla ei voi maksaa Smash ry:n järjestämiä kursseja tai muita tapahtumia.

Valmentajana kahden tunnin treeneissä toimii Antti Solapuro. Lisätietoja sähköpostilla aikuisvalmennuksen vastuuvalmentajalta Janne Eerikäiseltä: janne.eerikainen@smash.fi.

Peruutusehdot:
Osallistumisen tapahtumaan voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa osoitteeseen janne.eerikainen@smash.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun lääkärintodistuksella.

Voit myös selailla kurssi- ja tapahtumatarjontaamme tapahtumajärjestelmässämme:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat