2-h treenit

Ilmoittaudu kursseille ja tapahtumiin tapahtumajärjestelmässämme!

Järjestelmän kautta kurssimaksu myös maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, jolloin kurssipaikka vahvistuu. Osallistumisen tapahtumaan voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa osoitteeseen smash@smashtennis.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun.

Katso tapahtumatarjontamme ja ilmoittaudu mukaan:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat

Kahden tunnin treenit on tarkoitettu kaikille tenniksen aikuisvalmennusryhmissä pelaaville. Pelaajille järjestetään treenejä tasoryhmissä. Mukaan pääsee kahdeksan ensin ilmoittautunutta pelitason mukaan. Ohjelmaan kuuluu 1 h tennisopetusta ja 1 h peliä. Kurssille otetaan korkeintaan 4 henkilöä / kenttä.

Kahden tunnin treenit Smash Centerissä keväällä 2022

Ilmoittaudu treeneihin tapahtumajärjestelmässämme klikkaamalla yllä olevia suoria linkkejä. Treenit maksetaan ilmoittautuessa verkkomaksulla. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen, ja jos tapahtuma on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa osallistumismaksun. Liikuntaseteleillä ja -korteilla ja vastaavilla maksuvaihtoehdoilla ei voi maksaa Smash ry:n järjestämiä kursseja tai muita tapahtumia.

Valmentajana kahden tunnin treeneissä toimii Janne Eerikäinen, lisätietoja sähköpostilla janne.eerikainen@smashtennis.fi.

Peruutusehdot:

Voit myös selailla kurssi- ja tapahtumatarjontaamme tapahtumajärjestelmässämme:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat