Tennisklinikat

Tennisklinikat Smash Centerissä syksyllä 2023

Tennisklinikat on tarkoitettu hieman edistyneemmille aikuispelaajille ja niissä harjoitellaan kunkin klinikan teeman mukaisesti 2 h valmentajan johdolla.

Normaalien klinikoiden osallistumismaksu on Smash ry:n jäsenille 46€ / hlö ja ei-jäsenille 54€. Syvennetyn syöttöklinikan hinta on Smash ry:n jäsenille 155 € / hlö ja ei-jäsenille 179€: 5 tunnin kokonaisuus + video- ja valokuva-analyysit pelaajalle ensimmäisen harjoituskerran jälkeen lähetettynä.

Mukaan klinikoille mahtuu klinikasta riippuen 8-12 pelaajaa.

Lisätietoja tennisklinikoista aikuisvalmennuksen vastuuvalmentajalta Janne Eerikäiseltä sähköpostilla janne.eerikainen@smash.fi.

Tennisklinikat Smash Centerissä syksyllä 2023

Ilmoittaudu klinikoille tapahtumajärjestelmässämme klikkaamalla yllä olevia suoria linkkejä. Tapahtuma maksetaan ilmoittautuessa verkkomaksulla, jolloin paikka tapahtumassa vahvistuu. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen, ja jos tapahtuma on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa osallistumismaksun. Liikuntaseteleillä ja -korteilla ja vastaavilla maksuvaihtoehdoilla ei voi maksaa Smash ry:n järjestämiä kursseja tai muita tapahtumia.

Peruutusehdot:
Osallistumisen tapahtumaan voi peruuttaa ainoastaan lääkärintodistuksella sairaustapauksissa osoitteeseen janne.eerikainen@smash.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun.

Voit myös selailla kurssi- ja tapahtumatarjontaamme tapahtumajärjestelmässämme:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat

Tennisklinikat Smash Centerissä keväällä 2024

Keväälle 2024 uutuutena tulee alimpien valmennusryhmätasojen (tasot 1-3) pelaajien kämmen- ja rystylyöntipalautusklinikka.

Klinikoille mahtuu 8-12 pelaajaa klinikasta riippuen.

Tennisklinikat Smash Centerissä keväällä 2024

• La 13.1. ja la 6.4. Syvennetty syöttöklinikka, hinta Smash ry:n jäsen 155 € / ei-jäsen 179 €

• La 13.1. luento klo 12.30-13.30, kenttäharjoitus klo 13.30-15.30

• La 6.4. kenttäharjoitus klo 12.30-14.30. HUOM! Sitova ilmoittautuminen molempiin samalla

• La 20.1. klo 13-15 Volley- ja verkkopeliklinikka (Tasot 3-5), hinta Smash ry:n jäsen 46 € / ei-jäsen 54 €

• La 17.2. klo 13-15 Kämmen- ja rystylyöntiklinikka (Tasot 1-3), hinta Smash ry:n jäsen 46€ / ei-jäsen 54 €

• La 16.3. klo 13-15 Syöttö- ja palautusklinikka (Tasot 3-7), hinta Smash ry:n jäsen 46 € / ei-jäsen 54 €

• La 16.3. klo 15-17 Syöttö- ja palautusklinikka (Tasot 1-2), hinta Smash ry:n jäsen 46 € / ei-jäsen 54 €

• La 6.4. klo 13-15 Nelinpeliklinikka (Tasot 3-5), hinta Smash ry:n jäsen 46 € / ei-jäsen 54 €

Ilmoittaudu klinikoille tapahtumajärjestelmässämme klikkaamalla yllä olevia suoria linkkejä - (kunhan klinikat ovat myynnissä tapahtumakalenterissamme). Tapahtuma maksetaan ilmoittautuessa verkkomaksulla. Smash ry:n jäsenhinnan saa, jos on jäsen ja kirjautuneena TennisClub-jäsenpalveluun. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen, ja jos tapahtuma on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa osallistumismaksun. Liikuntaseteleillä ja -korteilla ja vastaavilla maksuvaihtoehdoilla ei voi maksaa Smash ry:n järjestämiä kursseja tai muita tapahtumia.

Peruutusehdot:
Osallistumisen tapahtumaan voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa osoitteeseen smash@smash.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun.

Voit myös selailla kurssi- ja tapahtumatarjontaamme tapahtumajärjestelmässämme:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat