Tennisklinikat

Ilmoittaudu kursseille ja tapahtumiin tapahtumajärjestelmässämme!

Järjestelmän kautta kurssimaksu myös maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, jolloin kurssipaikka vahvistuu. Osallistumisen tapahtumaan voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa osoitteeseen smash@smashtennis.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun.

Katso tapahtumatarjontamme ja ilmoittaudu mukaan:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat

Tennisklinikat Smash Centerissä keväällä 2022


Tennisklinikat on tarkoitettu hieman edistyneemmille aikuispelaajille ja niissä harjoitellaan kunkin klinikan teeman mukaisesti 2 h valmentajan johdolla.

Keväälle 2022 uutuutena tulee aivan alimpien valmennusryhmätasojen pelaajien kämmen- ja rystylyöntiklinikka. Viime kausien uutuudet ovat yhä mukana myös: arkipäivien päiväklinikat sekä syvennetty syöttöklinikka, joka sisältää tunnin luennon kaiken tasoisten pelaajien syötön välttämättömistä teknisistä hetkistä ja 2 x 2 tuntia harjoituksia! Luento ja ensimmäinen harjoituskerta ovat peräkkäin, toinen seurantaharjoituskerta parin kuukauden viiveellä. Luento perustuu aikuisvalmennuksen vastuuvalmentajan Janne Eerikäisen suorittamaan maailmankuulun amerikkalaisen Kovacs Instituten Tennis Serve Specialist -sertifikaattikoulutukseen (TSS program). 

Mukaan päiväklinikoille ja syvennettyyn syöttöklinikkaan mahtuu 8 ensin ilmoittautunutta, lauantain klinikoille 8-12 klinikasta riippuen. 

Lisätietoja tennisklinikoista aikuisvalmennuksen vastuuvalmentajalta Janne Eerikäiseltä sähköpostilla janne.eerikainen@smashtennis.fi.

 
Tennisklinikat Smash Centerissä keväällä 2022
 

Ilmoittaudu klinikoille tapahtumajärjestelmässämme klikkaamalla yllä olevia suoria linkkejä. Tapahtuma maksetaan ilmoittautuessa verkkomaksulla. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen, ja jos tapahtuma on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa osallistumismaksun. Liikuntaseteleillä ja -korteilla ja vastaavilla maksuvaihtoehdoilla ei voi maksaa Smash ry:n järjestämiä kursseja tai muita tapahtumia.

Peruutusehdot:
Osallistumisen tapahtumaan voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa osoitteeseen smash@smashtennis.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun.

Voit myös selailla kurssi- ja tapahtumatarjontaamme tapahtumajärjestelmässämme:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat