Tennisklinikat

Tennisklinikat Smash Centerissä keväällä 2023


Tennisklinikat on tarkoitettu hieman edistyneemmille aikuispelaajille ja niissä harjoitellaan kunkin klinikan teeman mukaisesti 2 h valmentajan johdolla.

Keväälle 2023 uutuutena tulee aivan alimpien valmennusryhmätasojen (tasot 1-2) pelaajien syöttö- ja syötönpalautusklinikka.

Päiväklinikoille ja Syvennettyyn syöttöklinikkaan mahtuu mukaan 8 ensin ilmoittautunutta, lauantain klinikoille 8-12 klinikasta riippuen. 

Lisätietoja tennisklinikoista aikuisvalmennuksen vastuuvalmentajalta Janne Eerikäiseltä sähköpostilla janne.eerikainen@smash.fi.

 
Tennisklinikat Smash Centerissä keväällä 2023
 

Ilmoittaudu klinikoille tapahtumajärjestelmässämme klikkaamalla yllä olevia suoria linkkejä. Tapahtuma maksetaan ilmoittautuessa verkkomaksulla. Smash ry:n jäsenhinnan saa, jos on jäsen ja kirjautuneena TennisClub-jäsenpalveluun. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen, ja jos tapahtuma on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa osallistumismaksun. Liikuntaseteleillä ja -korteilla ja vastaavilla maksuvaihtoehdoilla ei voi maksaa Smash ry:n järjestämiä kursseja tai muita tapahtumia.

Peruutusehdot:
Osallistumisen tapahtumaan voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa osoitteeseen smash@smash.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun.

Voit myös selailla kurssi- ja tapahtumatarjontaamme tapahtumajärjestelmässämme:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat