Tennisklinikat

Tennisklinikat Smash Centerissä syksyllä 2022


Tennisklinikat on tarkoitettu hieman edistyneemmille aikuispelaajille ja niissä harjoitellaan kunkin klinikan teeman mukaisesti 2 h valmentajan johdolla.

Viime vuosina mukaan ovat tulleet uutuuksina arkipäivien päiväklinikat sekä syvennetty syöttöklinikka, joka sisältää tunnin luennon kaiken tasoisten pelaajien syötön välttämättömistä teknisistä hetkistä ja 2 x 2 tuntia harjoituksia! Luento ja ensimmäinen harjoituskerta ovat peräkkäin, toinen seurantaharjoituskerta parin kuukauden viiveellä. Luento perustuu aikuisvalmennuksen vastuuvalmentajan Janne Eerikäisen suorittamaan maailmankuulun amerikkalaisen Kovacs Instituten Tennis Serve Specialist -sertifikaattikoulutukseen (TSS program). 

Muiden klinikoiden osallistumismaksu on 45€ / hlö, mutta syvennetyn syöttöklinikan 149€ / hlö: 5 tunnin kokonaisuus + video- ja valokuva-analyysit pelaajalle ensimmäisen harjoituskerran jälkeen lähetettynä.

Mukaan päiväklinikoille ja syvennettyyn syöttöklinikkaan mahtuu 8 ensin ilmoittautunutta, lauantain klinikoille 8-12. 

Lisätietoja tennisklinikoista aikuisvalmennuksen vastuuvalmentajalta Janne Eerikäiseltä sähköpostilla janne.eerikainen@smash.fi.

 
Tennisklinikat Smash Centerissä syksyllä 2022
 

Ilmoittaudu klinikoille tapahtumajärjestelmässämme klikkaamalla yllä olevia suoria linkkejä. Tapahtuma maksetaan ilmoittautuessa verkkomaksulla, jolloin paikka tapahtumassa vahvistuu. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen, ja jos tapahtuma on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa osallistumismaksun. Liikuntaseteleillä ja -korteilla ja vastaavilla maksuvaihtoehdoilla ei voi maksaa Smash ry:n järjestämiä kursseja tai muita tapahtumia.

Peruutusehdot:
Osallistumisen tapahtumaan voi peruuttaa ainoastaan lääkärintodistuksella sairaustapauksissa osoitteeseen smash@smash.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun.

Voit myös selailla kurssi- ja tapahtumatarjontaamme tapahtumajärjestelmässämme:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat