Pelitapahtumat


Aikuisten Pelitapahtumat ja Viiniturnaus keväällä 2023
 

Pelitapahtumat on tarkoitettu Smashin aikuisvalmennusryhmissä tasoilla 1-3 ja 4-7 harjoitteleville tai sen tasoisille pelaajille.

Aikuisten Pelitapahtumissa (aiemmin nimellä Tasoturnaus) pelataan kaksinpelejä tasolohkoissa aikapeleinä. Tarvittaessa käytetään sovellettuja palloja, sääntöjä ja kenttäkokoja pelaajien tason mukaan. Mukaan mahtuu 16 pelaajaa ja pelit pelataan tarvittaessa vaihtopeleinä (4 pelaajaa samanaikaisesti yhdellä kentällä). 

Pelitapahtuma on hyvä mahdollisuus kokeilla matalan kynnyksen kilpailemista, ja pelaaja saa useita otteluita eri pelaajia vastaan, mikä on yksi tärkeä tekijä tenniksessä kehittymisessä. Sellaisena Pelitapahtuma palvelee suoraan aloittelevan tai vähän aikaa pelanneen pelaajan kehittymistä ja valmentautumista. Enemmän pelanneet taas saavat arvokasta pelikokemusta.

Kevään 2023 uutuutena on Smashin valmennusryhmätasojen 1-2 pelaajille suunnattu Vihreän pallon Pelitapahtuma.
 

Aikuisten Pelitapahtumat Smash Centerissä keväällä 2023

Pelitapahtumien vetäjänä Janne Eerikäinen. Tervetuloa mukaan!
 

Viiniturnaus Smash Centerissä keväällä 2023
 

Viiniturnaus on suunnattu jo jonkin verran tennistä pelanneille, esim. Smashin aikuisvalmennuksen valmennuksessa tasoilla 2-5 pelaaville. Pelitapahtumaan mahtuu mukaan 16 pelaajaa ja pelit pelataan nelinpelinä 4 kentällä aikapeleinä sekä vaihtuvilla pareilla. Jokainen kerää omia pisteitään ja parhaat palkitaan henkilökohtaisesti laadukkailla viineillä. Osallistujien tasoista riippuen pelataan 1-2 erillistä turnausta.. 

Osallistumisoikeus on vain täysi-ikäisillä pelaajilla. Tervetuloa mukaan!


Lisätiedot:
Lisätietoja pelitapahtumista aikuisvalmennuksen vastuuvalmentajalta Janne Eerikäiseltä janne.eerikainen@smash.fi.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittaudu tapahtumaan tapahtumajärjestelmässämme klikkaamalla yllä olevaa suoraa tapahtumalinkkiä. Tapahtuma maksetaan ilmoittautuessa verkkomaksulla. Smash ry:n jäsenhinnan saa, jos on jäsen ja on kirjautuneena TennisClub-jäsenpalveluun. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen, ja jos tapahtuma on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa osallistumismaksun. Liikuntaseteleillä ja -korteilla ja vastaavilla maksuvaihtoehdoilla ei voi maksaa Smash ry:n järjestämiä kursseja tai muita tapahtumia.

Peruutusehdot:
Osallistumisen tapahtumaan voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa osoitteeseen smash@smash.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun.

Voit myös selailla kurssi- ja tapahtumatarjontaamme tapahtumajärjestelmässämme:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat