Jatkokurssit

Tenniksen Jatkokurssit

Syvennä taitojasi jatkokurssilla! Jatkokurssimme ovat suunnattu alkeet jo opetelleille harrastajille, jotka haluavat syventää tennistaitojaan tekniikka sekä taktiikkapuolella. Peruskurssimme sekä omatoimisen pelaamisen jälkeen on hyvä suunnata jatkokursseillemme.

Hinta 4 tunnin (2x2h) viikonloppukurssille on 80€.

Kursseille otetaan maksimissaan 12 henkeä ((6 henkeä/kenttä/valmentaja)

Kurssipaikkana toimii Smash-Espoon kotihalli, Olarin Tennishalli. Olarin Tennishallin osoite on Olarinniityntie 8,02210 Espoo

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

SEURAAVAT JATKOKURSSIT JÄRJESTETÄÄN ESPOOSSA KEVÄÄLLÄ 2022!

Ilmoittaudu kursseille tapahtumajärjestelmässämme klikkaamalla yllä olevia kurssirivejä. Kurssi maksetaan ilmoittautuessa verkkomaksulla. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen ja jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa kurssimaksun. Liikuntaseteleillä ja -korteilla ja vastaavilla maksuvaihtoehdoilla ei voi maksaa Smash ry:n järjestämiä kursseja tai muita tapahtumia.

Peruutusehdot:
Osallistumisen kurssille voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa osoitteeseen smash-espoo@smashtennis.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun.

Voit myös selailla kurssi- ja tapahtumatarjontaamme tapahtumajärjestelmässämme:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat