Kilpailutoiminta

Löydät tältä sivulta kaikki Smash-Espoon järjestämät kilpailut Olarissa.

Järjestämme sisäisiä kilpailuja niin lapsille, nuorille kuin aikuisille.

Muista katsoa myös Smash-Helsingin järjestämät kilpailutapahtumat! (tästä)

Smash-Helsinki järjestää kansalliset kilpailut Myllypurossa kaudella 2020-2021.

Suomen Tennisliiton alaiset kilpailut ovat avoimet kilpailut kaikille STL:n seurojen jäsenille. Kilpailuihin osallistujan tulee olla jonkun STL:n alaisen seuran jäsen ja omistaa voimassa olevan kilpailulisenssin. Ilmoittautuminen kilpailuihin tapahtuu STL:n kilpailujärjestelmän kautta. Lisätietoja www.tennisassa.fi

Tapahtumakalenteriin merkitty turnausten päivämäärät.

Smash-Espoon sisäiset kilpailut junioreille:

Smash-Espoo Junior Tour (Softpallo/oranssi pallo/vihreä pallo/kova pallo)

Smash-Espoo Junior Tour on helppo tapa aloittaa kilpaileminen/pisteistä pelaaminen Smash-Espoon omassa tutussa ympäristössä. Kilpailu sisältää softispalloilla pelattavan minitenniksen lisäksi puolikovilla oransseilla palloilla pelattavan ¾-kentän sarjan eli miditenniksen. Lisäksi se on tarkoitettu pääsääntöisesti kaikille juniorivalmennuksessa harjoitteleville pelaajille, jotka pelaavat vihreällä sekä kovalla pallolla ja isolla kentällä.

Lisätietoa Smash-Espoo Junior Tourista löydät täältä

Smash-Espoon sisäiset kilpailut aikuisille:

Aikuisten lauantain pelitapahtumat järjestetään n. kerran kuussa. Lisätietoa pelitapahtumista täältä.
Tapahtumakalenteriin merkitään pelitapahtumien päivämäärät lähiaikoina.

Lasten Kilpailemisen Aloittaminen Katso STL:n tuottamasta lehtisestä ohjeet, kuinka valita sekä ilmoittautua sopivaan kisaan

MS Word -tiedostoLasten kilpailemisen aloittaminen.docx (25 kB)

Tutustu Lasten kilpailujärjestelmään!

PDF-tiedostolasten kilpailujärjestelmä.pdf (2.2 MB)