Juniorivalmennus 2023-2024

 

**** KAUDEN VALMENNUSPAIKAT ON JULKAISTU TENNISCLUBISSA! *****

 


JÄLKIHAKU VALMENNUKSEEN

Valmennukseen haetaan ja pelaajavalinnoissa huomioidaan taitotason ja urheilullisuuden lisäksi mm. pelaajan oma innokkuus, halu harjoitella ja pelata. Lisäksi arvostetaan pelaajan valmiutta pariharjoitteluun ja omatoimiseen tekemiseen. Kaikki uudet pelaajat hyväksytään ryhmään vasta ensimmäisen eli ns. kokeilukerran jälkeen. Tällä kokeilukerralla varmistetaan, että taso on molemmin puolin oikea.

 

***** JÄLKIHAKU KAUDELLE 2023-2024 - JATKA TÄSTÄ -> *****

 

 


 

JUNIORIVALMENNUS SMASHIN OLARIN TOIMIPISTEESSÄ KAUDELLA 2023-2024

 

VALMENNUSJÄRJESTELMÄSTÄ LYHYESTI:

Juniorivalmennuksessa kaikki pelaajat tavoitteista riippumatta kuuluvat timeihin ja tavoitteena tällä on kasvattaa lapsia ja nuoria toimimaan ryhmässä eli "tiimissä", jossa kaikki viihtyvät sekä kokevat kuuluvansa tennisyhteisöön.

Tiimijärjestelmä koostuu neljästä tiimistä: RED, ORANGE, GREEN, YELLOW. Käytännössä tiimiväri kertoo, millä pallolla pääsääntöisesti ko. tiimiryhmissä harjoitellaan. Lue lisää tiimien omilta sivuilta.

Perusideologia on toimia Olarin toimipisteessä kasvattajaseuraidealla painottaen harrastekilpapelaamista. Päämäärä on, että mahdollisimman moni seuran valmennuksessa käyvä innostuisi pelaamisesta ellei jopa kilpailemisesta ja löytäisi tenniksestä näin oman lajinsa, johon kiinnittyä sekä haluta siinä kehittyä. Lajikiinnittyminen tapahtuu riittävillä harjoitusmäärillä ja osallistumalla seuran järjestämiin tapahtumiin. 

Valmennuksen painopiste on alle 12-vuotiaiden valmennuksessa, mutta valmennusryhmiä on myös edistyneille 13-18 -vuotiaille pelaajille. Mukaan valitut kouluikäiset pelaajat harjoittelevat vähintään kaksi kertaa viikossa, mutta alle kouluikäisillä (5-6 v.) minitennispelaajilla voi olla harjoituksia myös vain kerran viikossa.

Smashin Olarin kolmen kentän toimipisteessä juniorien pelaajanpolku mahdollistaa harjoittelemaan harrastekilpapelaajien määriä (2-4 x viikko). Aloittelevien pelaajien kohdalla huomioitavaa on, että otamme uusia aloittelijoita vain rajoitetusti ja, että näitä ryhmiä on vain alle 8-vuotiaille.

(Smashin Myllypuron toimipisteessä on resurssien puolesta mahdollisuus valmennukseen em. tavoitteellisimmille huipulle tähtääville kilpapelaajille sekä myös kouluikäisille harrastevalmennukseen kerran viikossa.)

Juniorivalmennuksessa on ammattitaitoiset, koulutetut sekä kokeneet valmentajat ja valmennusta järjestetään arkisin maanantaista perjantaihin. Kaudella 2023-2024 järjestetään junioreille viikonloppuisin erilaisia pelitapahtumia ja leirejä, mutta ei viikkoryhmävalmennusta.

Valmentajina kaudella 2023-2024 toimivat vastuuvalmentajat Susanna Etumäki ja Timo Etumäki sekä tuntivalmentaja Nina Bogdanoff.

Kesäisin järjestetään leirejä ja kurssitoimintaa.


Lisätietoa Smash Espoon toimipisteen valmennustoiminnasta: smash-espoo@smash.fi

Susanna Etumäki
RED, ORANGE ja GREEN TIIMIEN vastuuvalmentaja
p. 040-516 3723
susanna.etumaki@smash.fi
Timo Etumäki
YELLOW TIIMIEN vastuuvalmentaja
p. 045-173 2727
timo.etumaki@smash.fi