Valmennus ja kurssit

TIEDOTE (PÄIVITETTY 7.1.2021 - UPDATED 7.1.2021)

Tennisvalmennus jatkuu lukuun ottamatta perhetennistä.​
Perhetennis ja kaikki kurssit, tapahtumat ja kilpailut jäävät tauolle Espoossa ma 30.11. - su 31.1.2021 väliseksi ajaksi. Tennisvalmennuksiin osallistuvilla on kuitenkin oikeus olla osallistumatta valmennukseen.

Vakiovuorot ovat voimassa normaalisti, mutta tammikuun vakiovuorot voi peruuttaa kaikki kerralla kuluitta 11.1. mennessä asiakaspalveluumme sähköpostilla fite@finlandtennis.com.

LUE TÄSTÄ TIEDOTE KOKONAISUUDESSAAN

Family tennis as well as all the courses, events and tournaments are suspended in Espoo from Mon 30 November to Sun 31st January. Tennis coaching activities except family tennis continue in Espoo. However, those who attend tennis coaching may cancel their participation.

Regular court bookings (”vakiovuorot”) are valid in the normal manner, but January bookings can be cancelled all at the same time without charges by 11 January to our customer service by e-mail fite@finlandtennis.com.

READ THE FULL BULLETIN HERE IN ITS ENTIRETY

Smash-Espoo tarjoaa tennisvalmennusta lapsille, junioreille sekä aikuisille Espoon Olarinniittyssä sijaitsevassa Olarin Tennishallissa.

Tutustu valmennustarjontaamme ja lähde mukaan toimintaamme!

Kausi 2020-2021 on alkanut, mutta ilmoittautua voit myös mahdollisille vapaille paikoille.

Smashin, Smash-Espoon ja Smash-Kotkan uudet seuravaatteet nyt tilattavissa Tacklan verkkokaupassa!

Smashin seurojen uudet seuravaatemallistot ovat ilmestyneet. Smashin, Smash-Espoon ja Smash-Kotkan omista mallistoista löydät laadukkaita Craftin teknisiä t-paitoja, pitkähihaisia paitoja, huppareita, takkeja, treenihousuja, shortseja ja hameita seurojemme väreissä ja logoilla varustettuina. Tilaa nyt omasi kätevästi Tacklan verkkokaupasta!

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.