Peruskurssit

Tenniksen Peruskurssit

 

Peruskurssin avulla pääset tenniksen parissa alkuun ja opit oikean lyöntitekniikan perusteet asiantuntevassa ohjauksessa. Kurssin tavoitteena on perehdyttää tenniksen perusteisiin ja antaa eväät omatoimiselle pelaamiselle. Kurssin jälkeen on mahdollista jatkaa Smash-Espoon ryhmävalmennuksessa tasolla T1 mikäli ryhmissä on vapaita paikkoja. Peruskurssilla osallistuminen ei edellytä aikaisempaa pelikokemusta. Maila mahdollista saada lainaksi kurssin ajaksi.

Mikäli olet epävarma onko perus- vai jatkokurssimme sinulle oikea valinta, ota yhteyttä Smash-espoo@smashtennis.fi tai 040-562 8042 / AV-vastaava Lassi Nykänen

Hinta 4 tunnin (2x2h) kurssi viikonloppuisin 138€ (4 tai 8 henkeä / 4 henkeä/kenttä/valmentaja)

Kurssipaikkana toimii Smash-Espoon kotihalli, Olarin Tennishalli. Olarin Tennishallin osoite on Olarinniityntie 8,02210 Espoo

Ilmoittautuneet otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen tapahtuu ainoastaan tapahtumajärjestelmämme kautta.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

 

 

Katso kesän 2022 kurssit ja tapahtumat täältä!

PERUSKURSSIT ESPOOSSA KEVÄT 2022

(linkki aukeaa uuteen välilehteen)

12.03. - 13.03.2022 Tenniksen Peruskurssi, Espoo (La 15-17, Su 13-15) 

09.04. - 10.04.2022 Tenniksen Peruskurssi, Espoo (La 12-14, Su 12-14) 

Ilmoittaudu kursseille tapahtumajärjestelmässämme klikkaamalla yllä olevia kurssirivejä. Kurssi maksetaan ilmoittautuessa verkkomaksulla. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen ja jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa kurssimaksun. Liikuntaseteleillä ja -korteilla ja vastaavilla maksuvaihtoehdoilla ei voi maksaa Smash ry:n järjestämiä kursseja tai muita tapahtumia.

Peruutusehdot:
Osallistumisen kurssille voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa osoitteeseen smash-espoo@smashtennis.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun.

Voit myös selailla kurssi- ja tapahtumatarjontaamme tapahtumajärjestelmässämme:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat