Aikuisten pelitapahtumat

 

Aikuisten pelitapahtumat ovat hyvä mahdollisuus kokeilla matalan kynnyksen pisteistä pelaamista, ja pelaaja saa useita otteluita erilaisia pelaajia vastaan, Sellaisenaan pelitapahtumat palvelevat suoraan aloittelevan tai pidemmänkin aikaa pelanneen pelaajan kehittymistä ja valmentautumista.

Kaksinpelitapahtumissa pelaajat jaetaan sopivan tasoisiin lohkoihin ja pelataan kaksinpelejä aikapeleinä. Tarvittaessa käytetään sovellettuja palloja, sääntöjä ja kenttäkokoja pelaajien tason mukaan. Mukaan mahtuu 15 tai 12 pelaajaa, riippuen pelitapahtuman kestosta. Pelit pelataan kahdella - kolmella kentällä. Pelit pelataan vaihtopeleinä (5 pelaajaa samanaikaisesti yhdellä kentällä, 1 pelaaja on huilivuorossa). 

Nelinpelitapahtumissa pelataan nelinpelejä vaihtuvin parein. Tarvittaessa käytetään sovellettuja palloja sekä sääntöjä.  Mukaan nelinpelitapahtumiin mahtuu 12 pelaajaa. Valmentaja ohjaa ja opastaa nelinpelien oikeassa kulussa, sijoittumisessa sekä nelinpelin taktisissa perusteissa pelien aikana.

Muutokset aikatauluihin, hintoihin sekä pelijärjestelyihin pidätetään.

 

PELITAPAHTUMAT, KEVÄT 2023

(Linkit ilmoittautumiseen aukeavat uuteen ikkunaan)

27.01.2023    Pelitapahtuma Olarissa Taso 3-5 [Kaksinpeli]
26.03.2023    Pelitapahtuma Olarissa Taso 1-2 [Kaksinpeli]

 

Ilmoittaudu kursseille tapahtumajärjestelmässämme klikkaamalla yllä olevia kurssirivejä. Kurssi maksetaan ilmoittautuessa verkkomaksulla. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen ja jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa kurssimaksun. Liikuntaseteleillä ja -korteilla ja vastaavilla maksuvaihtoehdoilla ei voi maksaa Smash ry:n järjestämiä kursseja tai muita tapahtumia.

Peruutusehdot:
Osallistumisen kurssille voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa osoitteeseen smash-espoo@smashtennis.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun.

Voit myös selailla kurssi- ja tapahtumatarjontaamme tapahtumajärjestelmässämme:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat