Smash-Espoo Tennis

HUOM!

Valmennukset on keskeytetty keskiviikosta 18.3.2020 alkaen pääsiäismaanantaihin 13.4.2020 saakka Smash Centerissä, Olarin tennishallissa sekä Kotkan tennishallissa. Myös kaikki kurssit ja tapahtumat perutaan keskiviikosta 18.3.2020 alkaen ma 13.4.2020 saakka.

Olarin liikuntahalli on auki poikkeusjärjestelyin (mm. pukuhuoneet eivät ole käytössä ja yhdellä kentällä saa olla enintään 4 pelaajaa samanaikaisesti). Lue lisää täältä.

- - -

Due to the new alignments of the Finnish Government regarding the Coronavirus, we suspend all our trainings, courses and events starting on Wed 18th March until Easter Monday 13th of April at Smash Center, Olarin Tennishalli and Kotkan Tennishalli.

The Olari Sports Hall is open by special arrangement (eg changing rooms are not in use and there may not be more than 4 players on one court at a time). Read more here. Please follow the coronavirus information on our smash.fi -website on section Uutisia/News.

Smash-Espoo on Espoossa toimiva tennisseura, joka tarjoaa Espoon ja sen lähialueen tennispelaajille mahdollisuuden saada ammattimaista tennisvalmennusta omalla kotiseudullaan. Näin tennistä tavoitteellisesti treenaavien pelureidenkaan ei ole välttämätöntä lähteä muualle hakemaan riittäviä valmennusresursseja, vaan heille voidaan taata erinomaiset harjoittelumahdollisuudet ja tasokas valmennus omalla kotiseudulla. Juniorien uusi valmennuskokonaisuus 2019-2020 tarjoaa kaikille tiimeihin kuulumisen ja kehittymisen niin tennispelaajana kuin ihmisenä. Lisäksi Smash-Espoo on osa isoa Smash Akatemian laadukasta valmennusorganisaatiota, jonka alla on suomalaisessa tennismittakaavassa huikea määrä tennisosaamista!

Tämän kokonaisuuden turvin Smash-Espoon valmennettavat pääsevät omalla kotipaikkakunnallaan hyötymään suomalaisen tennisvalmennuksen kärkiosaamisesta sekä aiempaa laajemmin myös kotimaisesta ja ulkomaisesta tennisverkostoitumisesta. Tällä uudenlaisella valmennusajattelulla voidaan säilyttää omat juuret ja paikallisuus ja silti mahdollistaa entistä kovempi harjoittelu niille pelaajille, joiden tavoitteet ovat korkealla yhdessä tennisseura EsTe-78:n kanssa.

Smash-Espoon toiminta käynnistyi vuonna 2011. Smash-Espoon kotihalli on Olarin Liikuntahalli Oy, tuttavallisemmin Olarin Tennishalli. Marraskuussa 2011 käyttöönotettu halli sijaitsee Espoossa Olarinniityssä. Kenttiä voi varata kätevästi nettivarauksella.

Jäseniä Smash-Espoossa oli 31.12.2019 404 ja viikoittaisessa valmennuksessa on yli 310 pelajaa jakautuen lapsiin, nuoriin sekä aikuisiin. Smash-Espoon lisäksi Smash ry:llä on monipuolista mailapelitoimintaa Helsingin Itäkeskuksen Smash Centerissä (Smash-Helsinki) sekä Kotkassa Kotkan Tennishallissa (Smash-Kotka). Jäseniä Smash ry:ssä kaikkiaan oli vuoden 2019 lopussa lähes 2300.

Tervetuloa mukaan hyvään seuraan ja Smash-Espoon toimintaan!

Klikkaa lisätietoihin:

Smash-Espoon valmennus, kurssit ja tapahtumat

Smash ry

Sähköposti: smash-espoo@smashtennis.fi