Smash-Espoo Tennis

Smash-Espoo on Espoossa toimiva tennisseura, joka tarjoaa Espoon ja sen lähialueen tennispelaajille mahdollisuuden saada ammattimaista tennisvalmennusta omalla kotiseudullaan. Näin tennistä tavoitteellisesti treenaavien pelureidenkaan ei ole välttämätöntä lähteä muualle hakemaan riittäviä valmennusresursseja, vaan heille voidaan taata erinomaiset harjoittelumahdollisuudet ja tasokas valmennus omalla kotiseudulla. Tämä on mahdollista olemalla osa isoa Finland Tennis Akatemian laadukasta valmennusorganisaatiota, jonka alla on suomalaisessa tennismittakaavassa huikea määrä tennisosaamista!

Osana Smash ry:n valmennusjärjestelmää Smash-Espoolaiset pääsevät omalla kotipaikkakunnallaan hyötymään suomalaisen tennisvalmennuksen kärkiosaamisesta sekä aiempaa laajemmin myös kotimaisesta ja ulkomaisesta tennisverkostoitumisesta. Tällä uudenlaisella valmennusajattelulla voidaan säilyttää omat juuret ja paikallisuus ja silti mahdollistaa entistä kovempi harjoittelu niille pelaajille, joiden tavoitteet ovat korkealla yhdessä tennisseura EsTe-78:n kanssa.

Smash-Espoon toiminta on käynnistynyt vuonna 2011. Smash-Espoon kotihalli on Olarin Liikuntahalli Oy, tuttavallisemmin Olarin Tennishalli. Marraskuussa 2011 käyttöönotettu halli sijaitsee Espoossa Olarinniityssä.  Jäseniä Smash-Espoossa on nyt jo reilusti yli 200 henkilöä ja viikoittaisessa valmennuksessa on yli 180 pelajaa jakautuen lapsiin, nuoriin sekä aikuisiin. Tervetuloa mukaan hyvään seuraan.

Lisää tietoa Smash ry:stä löydät tältä sivulta.

Tervetuloa mukaan Smash-Espoon toimintaan!

 


Olarin Liikuntahalli Oy (Olarin Tennishalli)

 

www.olaritennis.fi

Olarin liikuntahalli Oy käsittää kolme modernia sisätenniskenttää ajanmukaisine sosiaalitiloineen. Olarin Liikuntahalli Oy sijaitsee Olarinniityntien päässä entisen ylipainehallin paikalla, lähellä Olarinniityn ulkoilualueita sekä Suurpellon uutta asuinaluetta. Hallin tuntien varaaminen käy kätevästi nettiajanvarauksessa.