Smash-Espoo Tennis

Smash-Espoo ry on sulautunut Smash ry:hyn. Sulautumisen myötä saavutetaan paljon hallinnollisia synergia- ja kustannusetuja, jolloin on mahdollista keskittyä entistä paremmin itse seura- ja valmennustoimintaan ja niiden kehittämiseen. Smash-Espoo jatkaa edelleen vahvasti paikallisena toimijana Espoossa. Sulautuminen vaikuttaa käytännössä ainoastaan Suomen Tennisliiton alaiseen toimintaan.

Smash-Espoon jäsenet siirtyvät automaattisesti Smash ry:n jäseniksi. Lue lisää tiedotteesta.

TIEDOTE (PÄIVITETTY 24.2.2021 - UPDATED 24.2.2021)

 

Tennisvalmennus jatkuu lukuun ottamatta perhetennistä.​


Perhetennis ja kaikki kurssit, tapahtumat ja kilpailut jäävät tauolle Espoossa ma 30.11. - 31.3.2021 väliseksi ajaksi. Tennisvalmennuksiin osallistuvilla on kuitenkin oikeus olla osallistumatta valmennukseen.

Vakiovuorot ovat voimassa normaalisti, mutta maaliskuun vakiovuorot voi peruuttaa kaikki kerralla kuluitta 5.3. mennessä asiakaspalveluumme sähköpostilla fite@finlandtennis.com.

LUE TÄSTÄ TIEDOTE KOKONAISUUDESSAAN

Family tennis as well as all the courses, events and tournaments are suspended in Espoo from Mon 30 November to 31st of March. Tennis coaching activities except family tennis continue in Espoo. However, those who attend tennis coaching may cancel their participation.

Regular court bookings (”vakiovuorot”) are valid in the normal manner, but March bookings can be cancelled all at the same time without charges by 5th March to our customer service by e-mail fite@finlandtennis.com.

READ THE FULL BULLETIN HERE IN ITS ENTIRETY

 

Smash-Espoo on Espoossa toimiva tennisseura, joka tarjoaa Espoon ja sen lähialueen tennispelaajille mahdollisuuden saada laadukasta tennisvalmennusta omalla kotiseudullaan. Näin tennistä tavoitteellisesti treenaavien pelureidenkaan ei ole välttämätöntä lähteä muualle hakemaan riittäviä valmennusresursseja, vaan heille voidaan taata erinomaiset harjoittelumahdollisuudet ja tasokas valmennus omalla kotiseudulla. Juniorien uusi valmennuskokonaisuus 2019-2020 tarjoaa kaikille tiimeihin kuulumisen ja kehittymisen niin tennispelaajana kuin ihmisenä. Lisäksi Smash-Espoo on osa isoa Smash Akatemian laadukasta valmennusorganisaatiota, jonka alla on suomalaisessa tennismittakaavassa huikea määrä tennisosaamista!

Tämän kokonaisuuden turvin Smash-Espoon valmennettavat pääsevät omalla kotipaikkakunnallaan hyötymään suomalaisen tennisvalmennuksen kärkiosaamisesta sekä aiempaa laajemmin myös kotimaisesta ja ulkomaisesta tennisverkostoitumisesta. Tällä uudenlaisella valmennusajattelulla voidaan säilyttää omat juuret ja paikallisuus ja silti mahdollistaa entistä kovempi harjoittelu niille pelaajille, joiden tavoitteet ovat korkealla yhdessä tennisseura EsTe-78:n kanssa.

Smash-Espoon toiminta käynnistyi vuonna 2011. Smash-Espoon kotihalli on Olarin Liikuntahalli Oy, tuttavallisemmin Olarin Tennishalli. Marraskuussa 2011 käyttöönotettu halli sijaitsee Espoossa Olarinniityssä. Kenttiä voi varata kätevästi nettivarauksella.

Jäseniä Smash-Espoossa oli 31.12.2019 404 ja viikoittaisessa valmennuksessa on yli 310 pelajaa jakautuen lapsiin, nuoriin sekä aikuisiin. Smash-Espoon lisäksi Smash ry:llä on monipuolista mailapelitoimintaa Helsingin Itäkeskuksen Smash Centerissä (Smash-Helsinki) sekä Kotkassa Kotkan Tennishallissa (Smash-Kotka). Jäseniä Smash ry:ssä kaikkiaan oli vuoden 2019 lopussa lähes 2300.

Tervetuloa mukaan hyvään seuraan ja Smash-Espoon toimintaan!

Klikkaa lisätietoihin:

Smash-Espoon valmennus, kurssit ja tapahtumat

Smash ry

Sähköposti: smash-espoo@smashtennis.fi

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.