Zenniz

Täysin uusittu Zenniz nyt Smash Centerin tenniskentällä 6!

Tilastojen ja linjatuomioden lisäksi voit nyt myös nähdä videot pelistäsi - kahdesta eri kenttäpäädystä!

Mikäli haluat videot talteen niin lataa maksuton Zenniz-mobillisovellus App Storesta tai Google Playsta ja kirjaudu Zenniz-laitteeseen mobiilisovelluksella. Voit myös käyttää laitetta kentällä ilman sisäänkirjautumista, mutta silloin tilastot ja videot ovat näkyvillä vain laitteessa pelin aikana.

Lisätietoa uudesta laitteesta löydät Zenniz.com -sivulta ja helpoiten pääset alkuun katsomalla tämän videon.

Zenniz vie tenniksen uudelle tasolle

Zenniz tarjoaa paremman pelikokemuksen sekä täysin uusia mahdollisuuksia ymmärtää ja parantaa omaa peliä. Käytössäsi on automaattiset linjatuomiot sekä samat tilastot ja lyöntikartat kuin maailman parhailla pelaajilla Grand Slam -turnauksissa. Lisäksi voit katsoa oman pelisi jälkikäteen videolta ja oppia vieläkin lisää omasta pelistäsi.

Apua linjatuomiohin

Vain harvoissa tennisotteluissa on paikalla päätuomari tai tarkkasilmäisiä linjatuomareita, vaan vastuu linjatuomioista on pelaajilla. Tämä ei aina ole kokeneillekaan pelaajille pelin tiimellyksessä helppo tehtävä. Koska tennis on herrasmiesten peli, niin osa pelaajista menee jopa niin pitkälle, että tuomitsevat hieman ulkonakin olevia lyöntejä sisälle. Pelaajien joukkoon valitettavasti myös mahtuu niitäkin, jotka pallon ollessa edes lähellä viivaa huutavat sen heti ulos. Zenniz poistaa linjatuomaroinnin epävarmuuden ja automaattiset linjatuomiot helpottavat pelaamista ja ovat objektiivisia ja tasapuolisia molemmille pelaajille. Epäselvissä tilanteissa pelaajat voivat käydä ruudulta tarkistamassa pallon lentoradan ja tarkan laskeutumispaikan.

Syöttönopeus kiinnostaa

Maailman nopeimmaksi mitattu syöttö on Sam Grothin huikea 263km/h sivallus! Jokaisen ison ammattilaisturnauksen pääkentällä yleisöllä on mahdollisuus nähdä huippupelaajien syöttönopeuksia. Vaikka nopeus ei ole syötössä ainoa ratkaiseva tekijä, niin silti se usein kiinnostaa pelaajaa itseään - kukapa ei haluaisi tietää omaa syöttönopeuttaan. Tämä ominaisuus on ollut hitti kaikissa paikoissa, johon Zenniz on asennettu. Ihmisiä on ollut jonoksi asti kokeilemassa omaa syöttönopeuttaan!

Ottelutilastot ja lyöntikartat

Zenniz tarjoaa sinulle myös kattavat tilastot ja lyöntikartat pelistäsi. Niiden avulla voit tehdä havaintoja pelisi vahvuuksista ja heikkouksista ja kehittää peliäsi entistäkin paremmaksi.

Varaa vuorosi Smash Centerin Zenniz-kentälle 6 varaimella