Padel / Arena Center Myllypuro

Arena Center Myllypuroon on asennettu kesällä 2021 neljä uutta padelkenttää - nyt padelkenttiä on yhteensä kahdeksan! Uudet sisäpadelkentät sijaitsevat viime syksynä asennettuja kenttiä kerrosta ylempänä. Kentille on tarjolla useita vakiovuoroja myös prime time -aikoina. Kysy lisää vakiovuoroista asiakaspalvelustamme sähköpostilla fite@finlandtennis.com.

Irtovuorojen varaukset Smash Centerin nettivaraimella Arena Centerin omalla välilehdellä.

Lue viimeisin koronatiedote tästä.

Arena Center Myllypurossa nyt kahdeksan padelkenttää!

Finland Tennis Oy:n sekä Smash-Padelin toiminta on laajentunut Helsingin Myllypuron Arena Centeriin, jonne asennettiin ensin syyskuun 2020 aikana neljä sisäpadelkenttää. Kesällä 2021 asennettiin lisää neljä uutta padelkenttää vastaamaan paremmin kysyntään. Uudet kentät sijaitsevat aikaisempia kenttiä kerrosta ylempänä. Kenttätilojen korkeus on 6m.

Kaudelle 2021-2022 on uusien kenttien myötä tarjolla hyvin viikoittaisia vakiovuoroja, myös prime time -aikoina! Kysy lisää vakiovuoroista Smash Centerin asiakaspalvelusta sähköpostilla fite@finlandtennis.com.

Myllypuron Arena Center sijaitsee 200 m päässä Myllypuron metroasemalta ja Kehä I:n vieressä osoitteessa Alakiventie 2, 00920 Helsinki.

Arena Centerin padelkenttien varaukset tehdään Smash Centerin nettivaraimella Arena Centerin omalla välilehdellä. Varaukset maksetaan samalla kerralla varauksen yhteydessä verkkomaksulla.

Kentän verkkovarauksen yhteydessä voit myös vuokrata ja maksaa pelin ajaksi padel-mailan, hinta tällöin 5€/krt/maila. Vuokramailat luovutetaan Arena Centerin asiakaspalvelussa sähköpostiisi tullutta varausvahvistusta vastaan (varausvahvistus löytyy myös varaimen Omat varaukset -sivulta). Mikäli et vielä vuoroa varatessasi tiedä tarvitsetko vuokramailoja tai kuinka monta niitä tarvitset, voit vuokrata mailoja myös paikan päällä Arena Centerin asiakaspalvelusta, hinta tällöin 8€/krt/maila. Halutessasi saat mailavuokran yhteydessä käyttöösi pelin ajaksi maksutta käytetyt padelpallot tai voit ostaa omat uudet pallot Arena Centerin asiakaspalvelusta.

Arena Centerin padelkentät ovat käytössä hallin aukioloaikoina (ovikoodia ei tarvita) ja kenttiä voi vuokrata seuraavina aikoina:
Ma - pe klo 7-22
La 9-22
Su 9-20

Ks. pyhäpäivien poikkeusaukioloajat.

Arena Center Myllypuron padelkenttien hinnasto 15.8.2021-5.6.2022:

PäiväKloIrtovuoroVakiovuoro
Ma-pe7-1624 €22 €
Ma-pe16-2134 €32 €
Ma-pe21-2224 €22 €

La9-1024 €22 €
La10-2034 €32 €
La20-2224 €22 €

Su9-1024 €22 €
Su10-2034 €32 €

Smash-Padel järjestää valmennus-, kurssi- ja tapahtumatoimintaa Arena Centerin kentillä. Valmennusta on tarjolla tasoryhmille arki-iltaisin. Kauden 2021-2022 ryhmissä on vielä tilaa! Lue lisää padelvalmennus-sivulla.

Arena Centerissä on myös mm. salibandy-, futsal- ja koripallokenttiä, keilahalli sekä Forever Kuntoklubi.

Arena Center Myllypuron padelvaraukset Smash Centerin varaimesta Arena Centerin omalta välilehdeltä:

Yleisesti lisätietoja Myllypuron Arena Centeristä löydät täältä: