Padel / Arena Center Myllypuro

Arena Center Myllypuron padelkentille on vielä hyvin varattavissa viikoittaisia vakiovuoroja. Hinnat ovat edulliset, arkisin primetime-aikaan klo 16-21 sekä viikonloppuisin klo 10-20 vakiovuoro vain 32€/tunti. Lue lisää tästä.

Arena Center Myllypuron padelkentillä 5 ja 7 nyt varattavissa Spinfire-padelpallotykki erinomaisilla padelsäädöillä! Lue lisää tästä.

Arena Center Myllypurossa nyt kahdeksan padelkenttää!


Finland Tennis Oy:n sekä Smash-Padelin toiminta on laajentunut Helsingin Myllypuron Arena Centeriin, jonne asennettiin ensin syyskuun 2020 aikana neljä sisäpadelkenttää. Kesällä 2021 asennettiin lisää neljä uutta padelkenttää vastaamaan paremmin kysyntään. Uudet kentät sijaitsevat aikaisempia kenttiä kerrosta ylempänä. Kenttätilojen korkeus on 6m.

Uusien kenttien myötä tarjolla on hyvin viikoittaisia vakiovuoroja, myös prime time -aikoina! Lue lisää vakiovuoroista tästä.

Myllypuron Arena Center sijaitsee 200 m päässä Myllypuron metroasemalta ja Kehä I:n vieressä osoitteessa Alakiventie 2, 00920 Helsinki.

Padelkentät 1-4 sijaitsevat sisääntulokerroksesta yksi kerros alaspäin (1. krs) ja padelkentät 5-8 sisääntulokerroksesta yksi kerros ylöspäin (3. krs). Portaikko löytyy asiakaspalvelun ja kahvion takana olevan käytävän päästä. Huom. uudemmilla padelkentillä 5-8 on vielä jonkin verran pinnassa hiekkaa, joka siivilöityy maton sisään kenttiä käytettäessä. Suosittelemme kentillä padelkenkiä tai tenniksen massakenkiä. 

Arena Centerin padelkenttien varaukset tehdään Smash Centerin nettivaraimella Arena Centerin omalla välilehdellä. Varaukset maksetaan samalla kerralla varauksen yhteydessä verkkomaksulla.

Arena Centerin padelkentillä 5 ja 7 on varattavissa Spinfire-padelpallotykki erinomaisilla padelsäädöillä! Lue lisää pallotykistä tästä.

Kentän verkkovarauksen yhteydessä voit myös vuokrata ja maksaa pelin ajaksi padelmailan, hinta tällöin 5€/krt/maila. Vuokramailat luovutetaan Arena Centerin asiakaspalvelussa sähköpostiisi tullutta varausvahvistusta vastaan (varausvahvistus löytyy myös varaimen Omat varaukset -sivulta). Mikäli et vielä vuoroa varatessasi tiedä tarvitsetko vuokramailoja tai kuinka monta niitä tarvitset, voit vuokrata mailoja myös paikan päällä Arena Centerin asiakaspalvelusta, hinta tällöin 8€/krt/maila. Halutessasi saat mailavuokran yhteydessä käyttöösi pelin ajaksi maksutta käytetyt padelpallot tai voit ostaa omat uudet pallot Arena Centerin asiakaspalvelusta. 

Arena Centerin padelkentät ovat käytössä hallin aukioloaikoina (ovikoodia ei tarvita) ja kenttiä voi vuokrata seuraavina aikoina:
Ma - pe klo 7-22
La klo 9-22
Su klo 9-20

Ks. kesän ja pyhäpäivien poikkeusaukioloajat.


Arena Center Myllypuron padelkenttien hinnasto 15.8.2022-4.6.2023:

PäiväKloIrtovuoroVakiovuoro
Ma-pe7-1624 €22 €
Ma-pe16-2134 €32 €
Ma-pe21-2224 €22 €
    
La9-1024 €22 €
La10-2034 €32 €
La20-2224 €22 €
    
Su9-1024 €22 €
Su10-2034 €32 €Smash-Padel järjestää valmennus-, kurssi- ja tapahtumatoimintaa Arena Centerin kentillä. Valmennusta on tarjolla tasoryhmille arki-iltaisin. Lue lisää padelvalmennus-sivulla.

Arena Centerissä on myös mm. salibandy-, futsal- ja koripallokenttiä, keilahalli sekä Forever Kuntoklubi.

Arena Center Myllypuron padelvaraukset Smash Centerin varaimesta Arena Centerin omalta välilehdeltä:
https://smashcenter.slsystems.fi/padel-arena-center

Yleisesti lisätietoja Myllypuron Arena Centeristä löydät täältä:
https://www.arenacenter.fi/arena-center/myllypuro/