Smash Center (ent. Finland Tennis Club)

Smash Center (ent. Finland Tennis Club), Varikkotie 4, 00900 Helsinki. Asiakaspalvelu ja kenttävaraukset puh. 09 - 3417130 tai nettivaraimessa.

Moottoriajoneuvojen kulku Smash Centeriin Raide-Jokerin rakennustöiden ajan 17.6.2019 lähtien tapahtuu Viilarintien ja Ratasmyllyntien kautta. Jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden kulku Varikkotiellä Itäkeskuksen ja Roihupellon välillä säilyy. Rakennustyöt kestävät arviolta vuoden 2022 loppuun asti. Lue lisää tästä

Hinnasto

Aukioloajat

Tarkemmat yhteystiedot

Katso sijainti kartalla

Rekrytointi

Smash Centeriä hallinnoi halliyhtiö Finland Tennis Oy.

Tennis
Sisätenniskenttiä Smash Centerissä on yhteensä 12. Päärakennuksessa on kuusi vihreäpunaista Plexipave-kenttää, Janus-hallissa sekä KOLO Areenassa kummassakin on kolme Plexipave-kenttää 10 mm joustolla. Lisäksi Smash Centerissä on ulkona kaksi tenniksen massakenttää, kenttä 10 perinteinen tiilimurskepäällysteinen massakenttä ja kenttä 14, kesällä 2018 valmistunut tekomassapäällysteinen kenttä (Domo Smash Court). Plexipavekentät ja massakentät sopivat kaikille pelaajille aloittelijasta ammattilaiseen.

Sulkapallo
Smash Centerissä on 9 sulkapallokenttää. Kaikki kentät ovat sisähallissa. Seitsemällä kentällä (kentät 6-12) on päällysteenä Taraflex™-aluejoustava joustoparketti ja kahdella kentällä (kentät 1-2) on Taraflex™-matto.

Squash
Hyvänä kunnonkohottajana ja nopeana pelinä tunnettua squashia varten on Smash Centerissä viisi kenttää. Kolme uutta takalasiseinäistä squashkenttää asennettiin kesällä 2019 sulkapallokenttien 3-5 tilalle. Lisäksi löytyy kaksi kenttää, joissa myös takaseinä on betonia. Kenttien peliä voi seurata ylätasanteelta.

Padel
Smash Centeristä löytyy kaksi sisäpadelkenttää ja kaksi kesällä 2018 valmistunutta ulkopadelkenttää.

Pöytätennis
Smash Centerissä on mahdollista harrastaa pöytätennistä eli pingistä kolmella kiinteällä Stiga-pöydällä. Kiinteät pöydät asennettiin kesällä 2019 sulkapallokenttien 3-5 tilalle, uusien squashkenttien viereen.

Racketlon
Kaikkia racketloniin kuuluvia mailapelejä voi pelata Smash Centerissä. Ota meihin yhteyttä mikäli olet kiinnostunut järjestämään turnauksen yritykselle, yhteistyökumppaneille tai omille kavereillesi.

Harry Gröhn toivottaa asiakkaat tervetulleeksi Smash Centerin asiakaspalvelussa. Taustalla Joni Wilenius jännittää mailaa.
Kesällä 2019 Smash Centeriin asennettiin kolme uutta takalasiseinäistä squashkenttää sekä kolme kiinteää pingispöytää sulkapallokenttien 3-5 tilalle.