Smash Center (ent. Finland Tennis Club)

Smash Center (ent. Finland Tennis Club), Varikkotie 4, 00900 Helsinki. Asiakaspalvelu ja kenttävaraukset puh. 09 - 3417130 tai nettivaraimessa.

Hinnasto

Aukioloajat

Tarkemmat yhteystiedot

Katso sijainti kartalla

Rekrytointi

Tennis
Sisätenniskenttiä Smash Centerissä on yhteensä 12. Päärakennuksessa on kuusi vihreäpunaista Plexipave-kenttää, Janus-hallissa sekä KOLO Areenassa kummassakin on kolme Plexipave-kenttää 10 mm joustolla. Lisäksi Smash Centerissä on ulkona kaksi tenniksen massakenttää, kenttä 10 perinteinen tiilimurskepäällysteinen massakenttä ja kenttä 14 uusi, kesällä 2018 valmistunut tekomassapäällysteinen kenttä (Domo Smash Court). Plexipavekentät ja massakentät sopivat kaikille pelaajille aloittelijasta ammattilaiseen.

Sulkapallo
Smash Centerissä on 12 sulkapallokenttää. Kaikki kentät ovat sisähallissa. Kymmenellä kentällä on päällysteenä Taraflex™-aluejoustava joustoparketti ja kahdella kentällä on Plexipave-alusta.

Squash
Hyvänä kunnonkohottajana ja nopeana pelinä tunnettua squashia varten on Smash Centerissä kaksi kenttää, joilla on puualusta. Kenttien peliä voi seurata ylätasanteelta.

Padel
Smash Centeristä löytyy myös kaksi sisäpadelkenttää ja kaksi uutta, kesällä 2018 valmistunutta ulkopadelkenttää.

Pöytätennis
Smash Centerissä on mahdollista harrastaa myös pöytätennistä usealla Stiga-pöydällä.

Racketlon
Kaikkia racketloniin kuuluvia mailapelejä voi pelata Smash Centerissä. Ota meihin yhteyttä mikäli olet kiinnostunut järjestämään turnauksen yritykselle, yhteistyökumppaneille tai omille kavereillesi.

Smash Centeriä hallinnoi halliyhtiö Finland Tennis Oy.

Harry Gröhn toivottaa asiakkaat tervetulleeksi Smash Centerin asiakaspalvelussa. Taustalla Joni Wilenius jännittää mailaa.