Smash Center (ent. Finland Tennis Club)

Smash Center (ent. Finland Tennis Club), Varikkotie 4, 00900 Helsinki.
Asiakaspalvelu ja kenttävaraukset puh. 09 - 3417130 tai nettivaraimessa.

Moottoriajoneuvojen kulku Smash Centeriin Raide-Jokerin rakennustöiden ajan tapahtuu Viilarintien ja Ratasmyllyntien kautta. Jalankulkijoilla ja pyöräilijöillä on kevyenliikenteenväylä Varikkotiellä Itäkeskuksen ja Roihupellon välillä. Rakennustyöt kestävät arviolta vuoden 2022 loppuun asti. Pahoittelemme rakennustöistä aiheutuvaa haittaa. Lue lisää tästä

Hinnasto

Aukioloajat

Kenttäkartta

Tarkemmat yhteystiedot

Katso sijainti kartalla

Rekrytointi

Smash Centeriä hallinnoi halliyhtiö Finland Tennis Oy.

Tennis
Sisätenniskenttiä Smash Centerissä on yhteensä 12. Päärakennuksessa on kuusi vihreäpunaista Plexipave-kenttää, Janus-hallissa sekä KOLO Areenassa kummassakin on kolme Plexipave-kenttää 10 mm joustolla. Lisäksi Smash Centerissä on ulkona kaksi tenniksen massakenttää, kenttä 10 perinteinen tiilimurskepäällysteinen massakenttä ja kenttä 14, kesällä 2018 valmistunut tekomassapäällysteinen kenttä (Domo Smash Court). Plexipavekentät ja massakentät sopivat kaikille pelaajille aloittelijasta ammattilaiseen.

Sulkapallo
Smash Centerissä on 9 sulkapallokenttää. Kaikki kentät ovat sisähallissa. Seitsemällä kentällä (kentät 6-12) on päällysteenä Taraflex™-aluejoustava joustoparketti ja kahdella kentällä (kentät 1-2) on Taraflex™-matto.

Squash
Hyvänä kunnonkohottajana ja nopeana pelinä tunnettua squashia varten on Smash Centerissä kolme kenttää. Kolme uutta takalasiseinäistä squashkenttää asennettiin kesällä 2019 sulkapallokenttien 3-5 tilalle. Vanhojen squashkenttien 1-2 tiloissa on käytössä golfsimulaattori sekä tenniksen ja padelin lyöntiseinät.

Padel
Smash Centeristä löytyy kaksi sisäpadelkenttää ja kaksi kesällä 2018 valmistunutta ulkopadelkenttää.

Pöytätennis
Smash Centerissä on mahdollista harrastaa pöytätennistä eli pingistä kolmella kiinteällä Stiga-pöydällä. Kiinteät pöydät asennettiin kesällä 2019 sulkapallokenttien 3-5 tilalle, uusien squashkenttien viereen.

Racketlon
Kaikkia racketloniin kuuluvia mailapelejä voi pelata Smash Centerissä. Ota meihin yhteyttä mikäli olet kiinnostunut järjestämään turnauksen yritykselle, yhteistyökumppaneille tai omille kavereillesi.

Muut palvelut
Smash Centerissä voit myös harjoitella golfsimulaattorilla, lämmitellä padelin ja tenniksen lyöntiseinän avulla tai vuokrata pallotykin, harjoitella kuntosalilla tai käydä hieronnassa. Ravintola Classico tarjoilee lämpimät ruoat, kahvilatuotteet ja välipalat. Smash Centerin Pro Shopista löydät laadukkaat tuotteet mailapeleihin sekä saat yksilöllistä palvelua.

Harry Gröhn toivottaa asiakkaat tervetulleeksi Smash Centerin asiakaspalvelussa. Taustalla Joni Wilenius jännittää mailaa.
Kesällä 2019 Smash Centeriin asennettiin kolme uutta takalasiseinäistä squashkenttää sekä kolme kiinteää pingispöytää sulkapallokenttien 3-5 tilalle.