Golfopetus

Golfopetustunnit nyt tarjoushintaan! Lue lisää tästä!

Golfammattilainen Henrik Kontro antaa golfopetusta Smash Centerissä golfsimulaattoria hyödyntäen

Smash Centerissä on tarjolla nyt myös golfopetusta. Golfammattilainen Henrik Kontro tarjoaa yksityis- ja pienryhmäopetusta Smash Centerin Sports-Coach GSX -golfsimulaattoria hyödyntäen. Opetuksessa käytetään hyväksi golfsimulaattorin teknisiä ominaisuuksia ja hidastusvideoita ja kuvia.

Henrik Kontro on 27-vuotias golfammattilainen, jonka pääkiertue on ollut Finnish Tour. Henrik on pelannut vuosien varrella myös Suomen Nordic Leaguen kilpailuja sekä Challenge Tour kilpailun. Lue lisää Henrikistä ja hänen golfurastaan ja kokemuksestaan tästä.


GOLFOPETUKSEN PERIAATTEET

 

1. Nykytilan kartoitus:
- Alkuasento, grippi, rutiinit ennen lyöntiä, jalkojen toiminta swingissä, kehon eri osien kiertämien, kehon jännitystilat swingin eri vaiheissa, rytmi, läpimeno yms., lähipeli (wedget), puttitekniikka (pituus/suunta).
- Lyöntipituudet ja suunnat eri mailoilla.
- Puttaamisen harjoittelussa käytetään erinomaista Wellputin lähes 8 m mittaista puttimattoa.
- Asiakkaan oma näkemys siitä, missä on mahdollisia ongelmia, mitä haluaa parantaa ja mitä odottaa opetukselta. Mikä on tavoite (nykyinen hcp ja tuleva)?
- Asiakkaan mahdolliset fyysiset rajoitukset, ikä yms. otetaan huomioon.
 
2. Harjoittelusta:
- Otetaan hyvästä alkuasennosta kuva ja lyönneistä videoita (norminopeus ja hidastus). Kuvat ja videot jaetaan pelaajalle (messenger, whattsapp, e-mail tms - kokorajoituksia voi olla).
- Näistä voi mahdollinen mukana oleva kaveri tarkistaa harjoittelussa ja kentällä, onko "palikat" kunnossa ennen lyöntiä, onko opetus mennyt perille, tapahtuuko opittuja asioita vai palataanko vanhaan liian helposti.
 
3. Suositus opetuskerralle: 2 henkilön ryhmässä yhteensä 2 tuntia. Myös yksityistunti on vaihtoehto.
- Kaksi henkilöä muodostuu esim. paljon yhdessä pelaavista/harjoittelevista kavereista, isä/äiti/isovanhempi/muu ja juniori, pariskunnat tms.
- Harjoittelussa opetetaan kaveria katsomaan kuinka hyvin pelaaja/harjoittelija säilyttää kurssilla opittuja asioita, jotta ne lopulta siirtyvät paremmin ja nopeammin tekniikkaan itsenäisessä harjoittelussa ja kentällä. Samalla kaveri saa opetusta ja mielikuvia itselleen ja ymmärtää paremmin opetettuja asioita.

4. Henkinen ja fyysinen puoli pelatessa ja harjoittelussa:
- Mielikuvan luonnin merkitys, alitajunnan ja tietoisen mielen erojen ymmärtäminen. Häiritsevien ajatusten poistaminen. Intuitio, se ensimmäinen mielikuva!
- Fysiikkaharjoitteluun annetaan tarvittaessa erikseen ohjeita tehtäväksi omalla keholla tai pienillä painoilla ja sarjoilla. Tavoitteena herkkyyden säilyttäminen. 

 5. Asiakkaan oman lyöntivideon analysointi sisältyy opetushintaan (noin 3 kpl). 


HINNASTO
 


Katso golfopetuksen kesän 2022 tarjoushinnat tästä!


Golfopetuksen hinta koostuu golfsimulaattorin käyttömaksusta sekä opetuksesta. Simulaattorin käyttömaksu maksetaan Smash Centerin kassalle ja opetus Henrik Kontrolle. 
 

VARAUKSET GOLFOPETUKSEEN HENRIK KONTRON KAUTTA
 

Ota yhteyttä Henrik Kontroon sopiaksesi golfopetuksesta:
puh. 050-4327072, sähköposti kontrohenrik8@gmail.com

Henrik tekee samalla myös golfsimulaattorivarauksen.

Lue lisää Henrikistä ja hänen golfurastaan tästä.

Henrikin opetuksesta lisää Facebookissa:

https://www.facebook.com/HenrikKontroGOLF

https://www.facebook.com/HenrikKontroGOLF/videos/4969709099784581

wellput.jpg (211 kB)
Wellputin lähes 8 m mittainen puttimatto.