Vakiovuorot

Kesän 2023 vakiovuorot Smash Centerin ulkopadelkentille varattavissa maanantaihin 15.5. asti. Vakiovuorokausi on tänä kesänä ma 5.6. – su 13.8.2023. Smash Centerin ulkotenniskentille vakiovuoroja kesäksi ei ole saatavilla. Vakiovuorotiedustelut ja -varaukset sähköpostilla osoitteeseen sopimukset@finlandtennis.com.

Vakiovuorot


Smash Center tarjoaa asiakkailleen tenniksen, padelin, sulkapallon, squashin ja pöytätenniksen viikoittaisia vakiovuoroja.

Vakiovuorokausi sisäkaudella 2023-2024 on 14.8.2023-2.6.2024.

Padelin vakiovuoroja on saatavilla myös Arena Center Myllypuroon.sekä tenniksen vakiovuoroja Olarin Tennishalliin. Kesäkaudelle vakiovuorosopimuksen voi tehdä Kaisaniemen tenniskentille sekä Smash Centerin ulkopadelkentille.

Kaikkien toimipaikkojemme vapaita vakiovuoroja voi tiedustella sähköpostilla osoitteesta sopimukset@finlandtennis.com.

Asiakas voi laittaa myyntiin vakiovuoronsa, mutta on velvollinen maksamaan sen, ellei sitä hänen poissaollessaan saada vuokratuksi muille asiakkaille.

Sisäkauden vakiovuorosopimus on voimassa toistaiseksi ja sen voimassaolo jatkuu ilman sopimuksen uusimista kesätauon jälkeen seuraavalla sisäkaudella, kunnes sopimus irtisanotaan. Sisäkauden vakiovuorosopimus ei ole voimassa kesäkaudella - kesäkaudelle voidaan tehdä vakiovuorosopimus erikseen.

Vakiovuorosopimus edellyttää asiakkaan rekisteröitymistä varausjärjestelmäämme osoitteessa varaavuoro.smash.fi. Järjestelmän kautta sopimus myös allekirjoitetaan sähköisesti. Järjestelmässä voi myös laittaa tarvittaessa oman vakiovuoronsa myyntiin.
 

Smash Centerin hinnasto