Personal Trainer Minna Marjamäki

Minna Marjamäki eli Motionisti, auktorisoitu personal trainer ja Footbic-ohjaaja


Minna Marjamäki tarjoaa Smash Centerin kuntosalilla kunto- ja fysiikkavalmennusta sekä yksilöille että pienryhmille. Lisäksi hän vetää kurssimuotoisesti Footbic- ja liikkuvuustunteja ryhmille Smash Centerin jumppatilassa ja squashkentällä.

"Harrastan itse intohimoisesti ja tavoitteellisesti tennistä sekä padelia. Olen huomannut, että varsinkin keski-iässä ja sen jälkeen harjoitusvammat ja erilaiset kehon kiputilat ovat hyvin yleisiä. Suuri osa vammoista olisi ehkäistävissä mm. lihaskunnon ja tasapainon kehittämisellä sekä liikkuvuusharjoittelua lisäämällä. Tavoitteenani onkin ohjata myös mailapeliharrastajia monipuolisemman harjoittelun pariin. Näin asiakkaan rakas harrastus voi jatkua mahdollisimman pitkään, ja parhaassa tapauksessa myös kehittyä aivan uudelle tasolle.

Lajitaustaani tenniksen ja padelin lisäksi kuuluu kuntosaliharjoittelu, juoksu, kuntonyrkkeily, pilates, Yin-jooga ja erilaiset ryhmäliikuntatunnit. Innostunkin helposti uusista lajeista, ja harmittelen, kun aikani ei riitä kaikkeen. Suurimpia työni motivaattoreita on ollut sytyttää asiakkaalle sama liikunnan palo, joka itsellänikin on.

Olen myös alanvaihtaja. Liikunta-alalle vaihdoin v. 2015, entisessä elämässäni tein töitä taloushallinnon parissa. Tiedän kokemuksesta, mitä istuma- ja päätetyö tekee keholle, minkä vuoksi tiedän myös hyvät täsmäharjoitteet salille toimistotyötä tekeville asiakkailleni. 

Osaan myös auttaa raskauden aikaisen sekä jälkeisen harjoittelun sekä vatsalihasten erkauman kanssa."


MINNA MARJAMÄEN LIHASKUNTOVALMENNUS (YKSILÖVALMENNUS JA PIENRYHMÄT) KEVÄTKAUDELLA 2023

Lihaskunnosta huolta pitäminen on tärkeää meille kaikille, mutta erityisen tärkeää se on iän karttuessa. Lihaksemme rapistuvat iän myötä, ja tuo alamäki alkaa valitettavasti kiihtyä jo neljänkymmenen ikävuoden jälkeen. Moni mailapelaaja uskoo, että oma laji pitää huolen riittävästä lihaskunnosta, mutta näin ei valitettavasti ole. Pallo- ja mailapelit lisäävät kehonhallintaa ja vahvistavat sydäntä ja keuhkoja, mutta lihaskuormitus on kuitenkin melko pientä. Rasittava aerobinen harjoitus päinvastoin kuluttaa lihaksiasi entistä enemmän. Kun haluat pitää lihaksistasi kiinni tai kasvattaa niitä, parantaa voimatasojasi arjessa tai pelikentillä, on kuntosaliharjoittelu riittävän suurella vastuksella ja intensiteetillä tähän paras keino. Perinteiseen kuntosaliharjoitteluun voi yhdistää erilaisia harjoitteita, joilla voi parantaa monia fyysisiä ominaisuuksia, kuten voimaa, nopeutta, kestävyyttä, tasapainoa ja liikkuvuutta. Näistä kaikista on hyötyä pelikentillä.
 

Yksilövalmennus salilla (55 min):

 • Saliohjelman suunnittelu ja 1 ohjauskerta 120 € (sis. kartoituskeskustelu 30 min, ohjelman suunnittelu ja 1 ohjauskerta salilla asiakkaan kanssa)
   
 • Valmennus 5 krt: 410 € (sis. kartoituskeskustelu 30 min, 1-2 saliohjelman suunnittelu ja läpikäyminen asiakkaan kanssa, valmentajan sähköpostituki) 
   
 • Valmennus 10 krt: 800 € (sis. kartoituskeskustelu 30 min, alku- ja lopputestit, 1-2 saliohjelman suunnittelu ja läpikäyminen asiakkaan kanssa, mahdollisesti ruokavalion läpikäynti, valmentajan sähköpostituki)
   
 • Valmennus 20 krt: 1540 € (sis. kartoituskeskustelu 30 min, alku- ja lopputestit, 2-4 saliohjelman suunnittelu ja läpikäyminen asiakkaan kanssa, ruokavalion läpikäynti, valmentajan sähköpostituki) 

Myös parivalmennus ja pienryhmät ovat sovittavissa - kysy lisää Minnalta! 

Hinnat eivät sisällä kuntosalimaksua. Asiakas maksaa kuntosalimaksun itse Smash Centerin kassalle ja valmennuksen Minnalle. Smartum-, ePassi-, EazyBreak- ja Edenred-liikuntaedut käyvät maksuvälineenä Minnan valmennukseen ja ryhmäharjoituksiin.
 

Pienryhmävalmennus salilla (50 min) aamulla ja päivällä:

 • Senioreiden lihaskuntoharjoittelu ryhmässä 50 min: tiistaisin klo 10.30
   
 • Kerää oma treeniporukka - vaikka tuttu nelinpelijengi, ja sovi treeniaika Minnan kanssa!

Hinta: 5 kertaa: 115€ / 5krt / hlö, sisältäen kuntosaliohjelman kohderyhmän mukaan ja ohjelman huolellisen läpikäynnin. Ryhmän koko 4 hlöä (toteutetaan kun 4 hlöä ilmoittautunut).

Hinnat eivät sisällä kuntosalimaksua. Asiakas maksaa kuntosalimaksun itse Smash Centerin kassalle ja valmennuksen Minnalle. Smartum-, ePassi-, EazyBreak- ja Edenred-liikuntaedut käyvät maksuvälineenä Minnan valmennukseen ja ryhmäharjoituksiin.


Kysy lisää ja ilmoittaudu valmennukseen Minna Marjamäelle sähköpostilla minna@motionisti.fi tai puhelimitse p. 0405640409.


Tutustu myös Minnan tarjoamiin kurssimuotoisiin ryhmäharjoituksiin Smash Centerissä:

Footbic-ryhmäharjoittelu

Liikkuvuusharjoittelu


Tutustu Minnan kotisivuilhin osoitteessa Motionisti.fi.