Rekrytointi

Harry Gröhn toivottaa asiakkaat tervetulleeksi Smash Centerin asiakaspalvelussa. Taustalla Joni Wilenius jännittää mailaa Pro Shopissa.

Haemme mailapelihalli Smash Centerin kassalle ja asiakaspalveluun arki-illoiksi yhtä vakituista työntekijää tai useampaa tuntityöntekijää

Työaika sijoittuu arki-illoille klo 15:30 – 22:15 väliselle ajalle. Työnkuvaan kuuluu asiakkaiden palvelu kassalla ja puhelimitse, kassatehtäviä, myyntiä sekä toimistotyötä.

Odotamme sinulta seuraavaa:

Olet vähintään 18-vuotias ja sinulla on kokemusta asiakaspalvelusta. Olet tarkka rahojen käsittelyssä ja pidät langat käsissäsi kiireisissäkin työtilanteissa. Olet palvelualtis, huolellinen, joustava, vastuuntuntoinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta toimit hyvin myös tiimissä. Suomen ja englannin kielen taitosi on sujuvaa. Aiempi kassatyö sekä mailapelien tuntemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään ma 24.9.2018 sähköpostilla osoitteeseen annika.kahiluoto@finlandtennis.com. Laitathan viestisi otsikkoon ”vakituinen” tai ”tuntityöntekijä”, riippuen siitä, kumpaa paikkaa haet. Mikäli haet osa-aikaista tuntityöntekijän paikkaa, ilmoitathan kuinka monta iltaa viikossa olisit halukas työskentelemään. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja: Annika Kahiluoto puh. 040 7737147 (parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 14-16).

Smash Center ja Finland Tennis Oy tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet liikuntaan eri mailapelien (tennis, sulkapallo, squash, padel ja pingis) parissa. Finland Tennis Oy tekee tiivistä yhteistyötä maamme suurimman mailapeliseuran Smash ry:n kanssa. Toimimme Helsingissä Itäkeskuksen lähistöllä sijaitsevassa Smash Centerissä (osoite Varikkotie 4, 00900 Helsinki) ja keskustassa Kaisaniemen tenniskentillä sekä Espoossa Olarin Tennishallilla.

Mikäli olet kiinnostunut muista työmahdollisuuksista Smash ry:ssä tai Finland Tennis Oy:ssä (Smash Center), voit täyttää alla olevan vapaamuotoisen hakemuksen.

Työnhakulomake

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.