Jäsenyys

Smashin jäsenalennus -15% nyt myös Arena Center Myllypuron padelkenttien irtovarauksille kaikkina aikoina 1.3.2023 alkaen!

Smashin jäsenille tapahtumat edullisempaan jäsenhintaan kevätkauden 2023 tapahtumista lähtien!

Smashin jäseneksi kannattaa liittyä heti vuoden alussa, jolloin voit nauttia mahtavista jäseneduista koko vuoden.

Yhdellä jäsenmaksulla saat etuja Smash-Helsingin, Smash-Espoon ja Smash-Kotkan tarjoamista palveluista ja tapahtumista! Kaikki jäsenet saavat alennusta irto- ja vakiovuoroista Helsingin Smash Centerissä, Arena Center Myllypuron padelkentillä ja Kaisaniemen tenniskentillä, Espoossa Olarin tennishallissa sekä Kotkan tennishallissa. Voit vaikka osallistua tennisvalmennukseen Espoossa, käydä padelkurssilla Helsingin Smash Centerissä ja pelata jäsenhintaan kesällä Kaisaniemen tenniskentillä tai Kotkan tennishallilla.

Yhdellä jäsenmaksulla voit myös edustaa seuraa kaikkien edustamiemme lajien kilpailuissa (tennis, sulkapallo, padel, squash, pingis, racketlon) sekä seurojen ja joukkueiden välisissä sarjaotteluissa (esim. sarjatennis ja sarjapadel).

Jäsenet ovat oikeutettuja Smashin järjestämään valmennukseen ja saavat alennusta mm. Smash Centerissä sijaitsevan Pro Shopin tuotteista ja mailanjännityspalveluista sekä Smash Centerin kuntosalikäynneistä ja golfsimulaattorivarauksista.

Smashin jäsenet voivat ilmoittua Smashin järjestämille kursseille ja tapahtumiin edullisemmalla jäsenhinnalla TennisClub-jäsenpalvelussa kevätkauden 2023 tapahtumista lähtien.

Smashin jäsenet saavat liittyessään tunnukset TennisClub-jäsenpalveluun, joka on Suomen Tennisliiton jäsenseuroilleen tarjoama palvelu. Smash on monilajiseura ja Suomen suurin mailapeliseura ja tarjoamme TennisClubin kautta palvelut luonnollisesti kaikkien mailapelilajien parissa toimiville jäsenillemme. TennisClubissa voit mm. päivittää omia tietojasi, ilmoittautua Smashin tapahtumiin edullisemmalla jäsenhinnalla sekä näet seuran jäsenkortin ja ajankohtaiset jäsenedut, kun jäsenyys on voimassa. Jäsenkortti mahdollistaa kätevästi jäsenyyden toteamisen myös yhteistyökumppanien toimipisteissä. Lue lisää TennisClub-sivulla.

Etuja ja alennuksia Smashin jäsenille tarjoavat useat yhteistyökumppanimme, mm. Kotisiivousyritys Hertta Apunen, IKI-Kiuas, Kiinteistömaailma Itäkeskus, Laajasalon Golf, Onnipyörä sekä Tackla Center. Jäsenpalvelustamme TennisClubista löydät jäsenkorttisi, jolla voit mm. todistaa jäsenyytesi yhteistyökumppanin liikkeessä. Lisätietoja kumppaniemme tarjoamista jäseneduista löydät sivulta jäsenedut.

Smash on myös Olympiakomitean Tähtiseura! Smash on ansainnut Olympiakomitean Tähtiseura-ohjelman alaisen tenniksen laatuseuraohjelman lasten ja nuorten sekä aikuisten tähtimerkit - lue lisää Tähtiseura-sivulla!


Liittyminen jäseneksi ja jäsenmaksut


Voit liittyä Smashin jäseneksi rekisteröitymällä suoraan jäsenpalveluumme TennisClubiin ja valitsemalla rekisteröityessä seuraksi Smashin, lue lisää TennisClub-sivulla.

Vaihtoehtoisesti voit täyttää sivun alareunassa olevan sähköisen jäsenhakemuksen. Valitse hakemuksessa kotiseurasi: Smash-Helsinki, Smash-Espoo tai Smash-Kotka.

Rekisteröitymällä jäsenpalveluun tai täyttämällä jäsenhakemuslomakkeen hyväksyt ja sitoudut Smashin jäsenyysehtoihin.

Jäsenyys laskutetaan sähköpostilla jäseneksi liittymisen jälkeen.

Smashin valmennuksessa mukana olevat liittyvät samalla myös automaattisesti Smashin jäseniksi ja jäsenmaksu laskutetaan vuoden ensimmäisen valmennuslaskun yhteydessä.

Jäsenyys on jatkuva kunnes se kirjallisesti irtisanotaan joko valmennuksen irtisanomisen yhteydessä valmennuksen irtisanoutumislomakkeella, sähköpostilla osoitteeseen smash@smash.fi tai postitse Smashin toimistoon lähetetyllä kirjallisella ilmoituksella. Puhelimitse emme vastaanota irtisanoutumisia. Irtisanoutuminen on tehtävä kalenterivuoden loppuun mennessä, jotta seuraavasta vuodesta ei muodostu laskua. Mikäli irtisanoutuminen tehdään vuoden alussa, eroava on velvollinen maksamaan kyseisen vuoden jäsenmaksunsa. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden loppuun asti irtisanomisen jälkeen. Valmennuksen lopettaminen ei päätä seuran jäsenyyttä, vaan se on irtisanottava erikseen.

 

Jäsenmaksut 2023

Jäsenmaksut laskutetaan valmennuslaskun yhteydessä tai erikseen tammi-helmikuun aikana. Jäseniksi myöhemmin kuluvan vuoden aikana liittyviltä jäsenmaksu laskutetaan jäseneksi liittymisen jälkeen tai seuraavan valmennuslaskun yhteydessä.

Aikuiset 45 € / kalenterivuosi

Juniorit (alle 18-v.) 20 € / kalenterivuosi

Perhejäsenyys 90 € / kalenterivuosi
Perhejäsenyyteen voi kuulua vanhempien lisäksi 25-vuotiaat ja sitä nuoremmat perheenjäsenet, jotka ovat virallisesti kirjoilla samassa osoitteessa. Perhejäsenmaksu tulee anoa edellisen vuoden loppuun mennessä Smashin toimistosta smash@smash.fi. Anomus voi olla vapaamuotoinen sähköposti, josta ilmenee perheenjäsenten nimet ja syntymäajat ja osoite.

 

Jäsenedut (klikkaa tästä)

Lisätietoja:
Smash ry
smash@smash.fi

Jäsenhakemuslomake

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Smashin jäsenyysehdot

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.