Jäsenyys

Smashin jäseneksi kannattaa liittyä heti vuoden alussa, jolloin voi nauttia mahtavista jäseneduista koko vuoden.

Kun liityt jäseneksi Smashiin, valitse kotiseurasi: Smash-Helsinki, Smash-Espoo tai Smash-Kotka. Yhdellä jäsenmaksulla saat etuja kaikkien seurojen tarjoamista palveluista ja tapahtumista! Kaikki jäsenet saavat muun muassa alennusta irto- ja vakiovuoroista Helsingin Smash Centerissä ja Kaisaniemen tenniskentillä, Espoossa Olarin tennishallissa sekä Kotkan tennishallissa. Jäsenet ovat oikeutettuja Smashin järjestämään valmennukseen ja saavat alennusta Smash Centerissä sijaitsevan Pro Shopin tuotteista sekä voivat nauttia Smashin yhteistyöyritysten tarjoamista lukuisista eduista. Voit vaikka osallistua tennisvalmennukseen Espoossa, käydä padelkurssilla Helsingin Smash Centerissä ja pelata jäsenhintaan kesällä Kaisaniemen tenniskentillä tai Kotkan tennishallilla. Yhdellä jäsenmaksulla voit myös edustaa seuraa kaikkien edustamiemme lajien kilpailuissa (tennis, sulkapallo, padel, squash, pingis, racketlon) sekä seurojen ja joukkueiden välisissä sarjaotteluissa (esim. sarjatenniksessä).

Jäsenhakemus ja liittyminen 2020

Täytä sivun alareunassa oleva sähköinen jäsenhakemus. Valitse hakemuksessa kotiseurasi: Smash-Helsinki, Smash-Espoo tai Smash-Kotka.

Voit myös tulostaa pdf:nä jäsenhakemuksen ja toimittaa sen täytettynä ja allekirjoitettuna Smash Centerin asiakaspalveluun tai skannattuna sähköpostilla osoitteeseen smash@smashtennis.fi. Jäsenhakemuslomakkeita saat myös Smash Centerin asiakaspalvelusta, jonne voit myös maksaa jäsenmaksusi. Sähköisesti täytettyjen ja sähköpostilla lähetettyjen hakemusten jäsenyydet laskutetaan. Maksettuasi jäsenmaksun voit noutaa halutessasi jäsenkorttisi asiakaspalvelusta. Smashin jäsenkortti on myös Cashback-kortti, jolla saat alennusta ja etuja 80 000:sta yhteistyöyrityksestä.

Smashin valmennuksessa mukana olevat liittyvät samalla myös automaattisesti Smashin jäseniksi ja jäsenmaksu laskutetaan vuoden ensimmäisen valmennuslaskun yhteydessä.

Jäsenyys on jatkuva kunnes se kirjallisesti irtisanotaan joko valmennuksen irtisanomisen yhteydessä valmennuksen irtisanoutumislomakkeella tai postitse Smashin toimistoon lähetetyllä kirjallisella ilmoituksella tai sähköpostilla osoitteeseen smash@smashtennis.fi. Puhelimitse emme vastaanota irtisanoutumisia. Irtisanoutuminen on tehtävä kalenterivuoden loppuun mennessä, jotta seuraavasta vuodesta ei muodostu laskua. Mikäli irtisanoutuminen tehdään vuoden alussa, eroava on velvollinen maksamaan kyseisen vuoden jäsenmaksunsa. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden loppuun asti irtisanomisen jälkeen. Valmennuksen lopettaminen ei päätä seuran jäsenyyttä, vaan se on irtisanottava erikseen.

Jäsenmaksut 2020

Jäsenmaksut laskutetaan valmennuslaskun yhteydessä tai erikseen tammi-helmikuun aikana.

Aikuiset 45 € / kalenterivuosi

Juniorit (alle 18 v) 20 € / kalenterivuosi

Perhejäsenyys 90 € / kalenterivuosi
Perhejäsenyyteen voi kuulua vanhempien lisäksi 25-vuotiaat ja sitä nuoremmat perheenjäsenet, jotka ovat virallisesti kirjoilla samassa osoitteessa. Perhejäsenmaksu tulee anoa edellisen vuoden loppuun mennessä Smashin toimistosta smash@smashtennis.fi. Anomus voi olla vapaamuotoinen sähköposti, josta ilmenee perheenjäsenten nimet ja syntymäajat ja osoite.

Jäsenedut (klikkaa tästä)

Lisätietoja:
Smash ry
puh. (09) 3417 130
email: smash@smashtennis.fi

Jäsenhakemuslomake

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.