Jäsentarjoukset

Kenttien tuntihinnat jäsenille Smash Centerissä, Olarissa ja Kaisaniemen tenniskentillä

Smash Centerin Pro Shop, mm.

• Kaikki vaatteet, kengät, mailat ja kassit -15%
  • Mailanjännityksissä oma edullinen jäsenhinta. Hinnasto löytyy tästä.

Smash Centerin kuntosali

Smashin seurojen valmennukset, kurssit ja tapahtumat

• Edullinen valmennushinta aikuis-, juniori- ja kilpavalmennuksessa sekä osassa tapahtumia.

Lajiliitot (Tennisliitto, Sulkapalloliitto, Squashliitto, Padelliitto, Pöytätennisliitto, Racketlonliitto)

• Oikeus osallistua Smashin järjestämään valmennukseen sekä kisoihin.

Smashin seurojen seuravaatteet Tacklan verkkokaupasta

Smashin, Smash-Espoon ja Smash-Kotkan omista mallistoista löydät laadukkaita Craftin teknisiä t-paitoja, pitkähihaisia paitoja, huppareita, takkeja, treenihousuja, shortseja ja hameita seurojemme väreissä ja logoilla varustettuina. Tilaa omasi kätevästi Tacklan verkkokaupasta! Verkkokaupassa löydät mallistot Smashin, Smash-Espoon ja Smash-Kotkan fanituotteille omilta alasivuiltaan:

Hertta Apunen, täyden palvelun kotisiivousyritys

Kiinteistömaailma Itäkeskus

Kiinteistömaailma Itäkeskus on palvellut yli 15 vuotta tutulla paikalla Itiksen kauppakeskuksen pääsisäänkäynnin yhteydessä Tallinnanaukiolla. Asuntomyymälällä on vahva ote itäisen Helsingin asuntomarkkinoista. Kiinteistömaailma Itäkeskus antaa Smashin jäsenille ja heidän sidosryhmilleen toimeksiannot erikoishintaan. Pitkäaikaisesta Smash-yhteistyöstä ja Smashin jäsenten eduista vastaa kokenut Kiinteistömaailma-yrittäjä Marko Välimäki. Asuntoasioissa voitte ottaa suoraan yhteyttä Markoon 050-588 0005 tai marko.valimaki@kiinteistomaailma.fi.

Kiinteistömaailma Itäkeskus
puh. (09) 343 6370

Laajasalon Golf
www.laajasalongolf.fi/

Edut Smashin jäsenille:

•    Edullisempi Green card -kurssi hintaan 79 € - 4 h kurssi, jonka läpäisemällä voit pelata missä haluat
•    Golfseuran edullisempi jäsenyys: juniorit 30 €, opiskelijat 40 € ja aikuiset 60 €
•    Ilmainen välinevuokra kierroksen yhteydessä, jos ei ole omia mailoja

Golfseuran jäsenedut löydät täältä:

Hotel Rantapuisto, Furuborginkatu 3, 00980 Helsinki (Ramsinniemi, Vuosaari)
www.rantapuisto.fi
+358 (0) 9 319 11 / reception@rantapuisto.fi

Majoitushinnat v. 2022 Smash ry:n jäsenten käyttöön seuraavilla hinnoilla:
-10% BAR. BAR (best available rate) sopimushinta tarkoittaa  -10% alennusta päivän hinnasta (alennus % parhaasta julkisesta hinnasta).
- Majoitushuonehintaan sisältyy alv, aamiaisbuffet ja maksuton Internet -yhteys sekä kuntosalin käyttö ja ilmainen pysäköinti.

Majoitusetuhinnan saatavuus:
Huonehinnat ovat LRA -hintoja (Last Room Availability). Hotel Rantapuisto sitoutuu sopimushintaisten huoneiden tarjoamiseen viimeiseen vapaana olevaan huoneeseen asti. Yli 8 huoneen ryhmävaraukset hinnoitellaan tapauskohtaisesti.

Varaukset:
Suosittelemme tekemään huonevarauksen 1) nettisivuillamme www.rantapuisto.fi etukoodilla SMASH tai 2) hotellin vastaanottoon puhelimitse 09 319 11 tai sähköpostilla reception@rantapuisto.fi. Mainitsethan yrityksen nimen Smash varatessasi, jotta osaamme yhdistää etuhinnan varaukseenne.

Varausta tehtäessä on mainittava nimi sekä yrityksen nimi. Yksittäiset huonevaraukset maksetaan uloskirjautumisen yhteydessä joko käteisellä tai maksukortilla.  Mikäli huoneet laskutetaan, lisätään laskutuslisä 20€/lasku. Laskutuksesta sovitaan etukäteen hotellin myyntipalvelun kanssa. Maksuaika 10 päivää netto, viivästyskorko 16 %.

PRIME GUEST Primehotelsin kanta-asiakasohjelma:
Ilmoittaudu tästä linkistä https://www.primehotels.fi/primeguest/ veloituksetta mukaan Prime Quest kanta-asiakasohjelmaan ja saat aina henkilökohtaisia sekä rahanarvoisia etuja majoituksista & ruokailuista Hotel Rantapuistossa. Etuja ovat mm. ravintolaleimat, majoitusleimat sekä vaihtuvat hotellikohtaiset edut kuten ilmaiset huoneluokan korotukset, aikaiset sisäänkirjautumiset tai myöhäiset huoneenluovutukset.