Jäsentarjoukset

Tennistuntihinnat jäsenille

Tennisliitto

  • Oikeus osallistua Smashin järjestämään valmennukseen

Smash Centerin Pro Shop, mm.

  • Kaikki vaatteet, kengät, mailat ja kassit -15% (ei koske Smash Adidas seurapaitaa, shortseja ja hametta)
  • Mailanjännityksissä oma edullinen jäsenhinta. Hinnasto löytyy tästä

Valmennukset

Edullinen valmennushinta aikuis-, juniori- ja kilpavalmennuksessa sekä kesän tenniskouluissa

Cashback card

Smashin jäsenkortti on samalla myös Cashback card, jolla saa alennusta yli 350 000:sta kivijalkaliikkeestä sekä yli 10 000:stä verkkokaupasta.

Kiinteistömaailma Itäkeskus

Kiinteistömaailma Itäkeskus on palvellut yli 15 vuotta tutulla paikalla Itiksen kauppakeskuksen pääsisäänkäynnin yhteydessä Tallinnanaukiolla. Asuntomyymälällä on vahva ote itäisen Helsingin asuntomarkkinoista. Kiinteistömaailma Itäkeskus antaa Smashin jäsenille ja heidän sidosryhmilleen toimeksiannot erikoishintaan. Pitkäaikaisesta Smash-yhteistyöstä ja Smashin jäsenten eduista vastaa kokenut Kiinteistömaailma-yrittäjä Marko Välimäki. Asuntoasioissa voitte ottaa suoraan yhteyttä Markoon 050-588 0005 tai marko.valimaki@kiinteistomaailma.fi.

Kiinteistömaailma Itäkeskus
puh. (09) 343 6370

Kuntosali

Flow Drinks - funktionaalinen urheilujuoma keholle ja mielelle

Flow Drinks on suomalaisten ravitsemuslääketieteen asiantuntijoiden kehittämä juomakonsepti, joka on suunniteltu keskittymistä, kestävyyttä ja kovaa energiankulutusta vaativaan urheiluun, liikuntaan ja arkeen.
Flow Drinks -juomia saat Myllypuron ravintola Breadstickista sekä Olarin tennishallin juoma-automaatista.

Lue lisää Flow Drinks -juomista

Keradur Siivous

Tilaa ikkunanpesu kotiisi, yrityksellesi tai taloyhtiöllesi 11.4.-15.6.2018 välisenä aikana ja tue samalla Smashin junioritoimintaa! Lue lisää kampanjasta.

Timanttiset Kultakello
http://www.timanttiset.fi/

  • Smashin jäsenille -20% kaikista normaalihintaisista tuotteista Itäkeskuksen kauppakeskuksessa ja Mikonkadulla sijaitsevista Timanttiset Kultakello liikkeistä Smashin jäsenkorttia näyttämällä.

  • Saat alennusta myös mm. Kalevala Korun tuotteista ja laadukkaista sveitsiläisistä kelloista, joista yleensä ei alennusta asiakkaille myönnetä.

Timanttiset Kultakello
Itäkeskus / Pikku-Bulevardi, Itäkatu 1-5 8A 00930 Helsinki
Puh +358 (0)9 3239 758

Timanttiset Kultakello
Mikonkatu 2 00100 Helsinki
 

Itiksen Subway

Näyttämällä Smashin jäsenkortin Subway Itiksen kassalla saat -10% alennuksen kaikista normaalihintaisista subeista (ei koske päivän subeja tai muita mahdollisia tarjouksia).

Tarjous on voimassa toistaiseksi vuoden 2017 loppuun asti.

 

BAIKS (ent. Suomen Polkupyörätukku Oy)

  • Smashin jäsenkorttia näyttämällä saat tuotteista Smash-alennuksen (10%). Alennus on tuotekohtainen ja se ei koske kampanjatuotteita.

Itäkeskuksen myymälä sijaitsee Puhoksessa puh. 0207430822. Muut myymälät ja myytävät tuotteet: www.baiks.fi (mm. polkupyörät, kuntolaitteet, juoksurattaat ja erikoisajoneuvot).


Intersport Megastore Puhos

  • Smashin jäsenille 15% alennuksen normaalihintaisista tuotteista, esittämällä Smashin seurakortin kassalla. Alennus ei koske polkupyöriä, kuntolaitteita, palveluita eikä alennettuja tuotteita.

Intersport Megastore Puhos
Puotinharjun ostoskeskus
00900 Helsinki

Puh. (09) 3436 210
Fax (09) 3436 2140
Email puhos@intersport.fi


Vantaan Energia
www.vantaanenergia.fi

  • Pyydä sähkötarjous Vantaan Energialta - saat sähkölaskustasi S-etukortilla bonusta. Ota yhteyttä Vantaan Energiaan puh. (09) 82 901.

Smartgolf.fi

Hotel Rantapuisto Furuborginkatu 3, 00980 Helsinki

Hotel Rantapuisto tarjoaa majoitusetuhintoja Smash ry:n jäsenten käyttöön seuraavilla hinnoilla:

Standard huone Metsäsiipi yhdelle 75€/yö, kahdelle 85€/yö
Standard huone Merisiipi yhdelle 85€/yö, kahdelle 95€/yö
Superior Twin / King bed huone merimaisemalla tai Huoneisto yhdellä makuuhuoneella yhdelle 105€/yö, kahdelle 115€/yö
Huoneisto kahdella makuuhuoneella yhdelle 125€/yö, kahdelle 135€/yö, kolmelle 145€/yö, neljälle 155€/yö
Aikuisten lisävuode 30€/yö, lasten lisävuode 15€/yö.

Majoitushuonehintaan sisältyy alv, aamiaisbuffet ja maksuton Internet -yhteys. Yhden makuuhuoneen huoneistossa on kevennetty siivous.

Majoitusetuhinnan saatavuus:
Non Last Room Availability (NLRA): Etuhinta on voimassa saatavuuden mukaan. Pidätämme oikeuden rajoittaa etuhinnan saatavuutta.

Varaukset Suosittelemme tekemään huonevarauksen 1) nettisivuillamme etukoodilla smash tai 2) hotellin myyntipalveluun tai vastaanottoon; mainitsethan yrityksen nimen varatessasi, jotta osaamme yhdistää etuhinnan varaukseenne

Hotel Rantapuisto
Furuborginkatu 3, 00980 Helsinki
www.rantapuisto.fi
+358 (0) 9 319 11 / reception@rantapuisto.fi


Varausta tehtäessä on mainittava nimesi sekä yrityksen nimi. On myös hyvä mainita maksutapa eli maksaako yöpyjä sen itse vastaanottoon vai laskutetaanko majoitus. Netistä varattaessa tiedon voi lisätä kommenttikenttään. Mikäli huoneet laskutetaan, lisätään laskutuslisä 20€/lasku. Laskutuksesta sovitaan etukäteen hotellin myyntipalvelun kanssa. Maksuaika 10 päivää netto, viivästyskorko 16 %.