Jäsentarjoukset

Kenttien tuntihinnat jäsenille

Smash Centerin Pro Shop, mm.

• Kaikki vaatteet, kengät, mailat ja kassit -15% (ei koske Smash Adidas seurapaitaa, shortseja ja hametta)
  • Mailanjännityksissä oma edullinen jäsenhinta. Hinnasto löytyy tästä

Valmennukset

Edullinen valmennushinta aikuis-, juniori- ja kilpavalmennuksessa sekä kesän tennis- ja mailapelikouluissa.

Lajiliitot (Tennisliitto, Sulkapalloliitto, Squashliitto, Padelliitto, Pöytätennisliitto)

• Oikeus osallistua Smashin järjestämään valmennukseen

Cashback card

Smashin jäsenkortti on samalla myös Cashback card, jolla saa alennusta yli 350 000:sta kivijalkaliikkeestä sekä yli 10 000:stä verkkokaupasta.

Kiinteistömaailma Itäkeskus

Kiinteistömaailma Itäkeskus on palvellut yli 15 vuotta tutulla paikalla Itiksen kauppakeskuksen pääsisäänkäynnin yhteydessä Tallinnanaukiolla. Asuntomyymälällä on vahva ote itäisen Helsingin asuntomarkkinoista. Kiinteistömaailma Itäkeskus antaa Smashin jäsenille ja heidän sidosryhmilleen toimeksiannot erikoishintaan. Pitkäaikaisesta Smash-yhteistyöstä ja Smashin jäsenten eduista vastaa kokenut Kiinteistömaailma-yrittäjä Marko Välimäki. Asuntoasioissa voitte ottaa suoraan yhteyttä Markoon 050-588 0005 tai marko.valimaki@kiinteistomaailma.fi.

Kiinteistömaailma Itäkeskus
puh. (09) 343 6370

Kuntosali

Timanttiset Kultakello

• Smashin jäsenille -20% kaikista normaalihintaisista tuotteista Itäkeskuksen kauppakeskuksessa ja Mikonkadulla sijaitsevista Timanttiset Kultakello liikkeistä Smashin jäsenkorttia näyttämällä.

• Saat alennusta myös mm. Kalevala Korun tuotteista ja laadukkaista sveitsiläisistä kelloista, joista yleensä ei alennusta asiakkaille myönnetä.

Itäkeskus / Pikku-Bulevardi, Itäkatu 1-5 8A 00930 Helsinki
Puh +358 (0)9 3239 758

Mikonkatu 2 00100 Helsinki

Itiksen Subway

Näyttämällä Smashin jäsenkortin Subway Itiksen kassalla saat -10% alennuksen kaikista normaalihintaisista subeista (ei koske päivän subeja tai muita mahdollisia tarjouksia).

Tarjous on voimassa toistaiseksi vuoden 2017 loppuun asti.

BAIKS (ent. Suomen Polkupyörätukku Oy)

• Smashin jäsenkorttia näyttämällä saat tuotteista Smash-alennuksen (10%). Alennus on tuotekohtainen ja se ei koske kampanjatuotteita.

Itäkeskuksen myymälä sijaitsee Puhoksessa puh. 0207430822. Muut myymälät ja myytävät tuotteet: www.baiks.fi (mm. polkupyörät, kuntolaitteet, juoksurattaat ja erikoisajoneuvot).

Intersport Megastore Puhos

• Smashin jäsenille 15% alennuksen normaalihintaisista tuotteista, esittämällä Smashin seurakortin kassalla. Alennus ei koske polkupyöriä, kuntolaitteita, palveluita eikä alennettuja tuotteita.

Intersport Megastore Puhos
Puotinharjun ostoskeskus

Puh. (09) 3436 210
Email puhos@intersport.fi

Vantaan Energia
www.vantaanenergia.fi

• Pyydä sähkötarjous Vantaan Energialta - saat sähkölaskustasi S-etukortilla bonusta. Ota yhteyttä Vantaan Energiaan puh. (09) 82 901.

Smartgolf.fi

Hotel Rantapuisto Furuborginkatu 3, 00980 Helsinki

Majoitushinnat 2019 Smash ry:n jäsenten käyttöön seuraavilla hinnoilla:

- Standard huone yhdelle 92€/vrk , kahdelle 102€/vrk
- Superior Twin / King bed huone merimaisemalla yhdelle 112€/vrk ja kahdelle 122€/vrk
- Aikuisten lisävuode 30€/yö, lasten lisävuode 15€/yö.

Majoitushuonehintaan sisältyy alv, aamiaisbuffet ja maksuton Internet -yhteys sekä kuntosalin käyttö ja ilmainen pysäköinti.

Majoitusetuhinnan saatavuus:
Non Last Room Availability (NLRA): Etuhinta on voimassa saatavuuden mukaan. Pidätämme oikeuden rajoittaa etuhinnan saatavuutta. Yli 8 huoneen ryhmävaraukset hinnoitellaan tapauskohtaisesti.

Varaukset:
Suosittelemme tekemään huonevarauksen 1) nettisivuillamme etukoodilla SMASH tai 2) hotellin myyntipalveluun tai vastaanottoon; mainitsethan yrityksen nimen varatessasi, jotta osaamme yhdistää etuhinnan varaukseenne.

Hotel Rantapuisto
Furuborginkatu 3, 00980 Helsinki
www.rantapuisto.fi
+358 (0) 9 319 11 / reception@rantapuisto.fi

Varausta tehtäessä on mainittava nimi sekä yrityksen nimi. Yksittäiset huonevaraukset maksetaan uloskirjautumisen yhteydessä joko käteisellä tai maksukortilla.  Mikäli huoneet laskutetaan, lisätään laskutuslisä 20€/lasku. Laskutuksesta sovitaan etukäteen hotellin myyntipalvelun kanssa. Maksuaika 10 päivää netto, viivästyskorko 16 %.