Jäsentarjoukset

Kenttien tuntihinnat jäsenille Smash Centerissä, Olarissa ja Kaisaniemen tenniskentillä

Smash Centerin Pro Shop, mm.

• Kaikki vaatteet, kengät, mailat ja kassit -15% (ei koske Smash Adidas seurapaitaa, shortseja ja hametta)
  • Mailanjännityksissä oma edullinen jäsenhinta. Hinnasto löytyy tästä

Smash Centerin kuntosali

Smash ry:n valmennukset, kurssit ja tapahtumat

Edullinen valmennushinta aikuis-, juniori- ja kilpavalmennuksessa sekä kesän tennis- ja mailapelikouluissa. Jäsenille myös kurssit ja tapahtumat edullisempaan jäsenhintaan.

Lajiliitot (Tennisliitto, Sulkapalloliitto, Squashliitto, Padelliitto, Pöytätennisliitto)

• Oikeus osallistua Smashin järjestämään valmennukseen sekä kisoihin

Cashback card

Smashin jäsenkortti on samalla myös Cashback card, jolla saa alennusta yli 350 000:sta kivijalkaliikkeestä sekä yli 10 000:stä verkkokaupasta.

Hertta Apunen, täyden palvelun kotisiivousyritys

Hanki helpotusta arkeen ja tilaa esittelysiivous netissä:

Tutustu siivouspalveluihin ja ota yhteyttä:

Intersport Helsinki Easton

Smashin jäsenille 10% alennus normaalihintaisista tuotteista esittämällä Smashin seurakortti kassalla. Alennus ei koske polkupyöriä, kuntolaitteita, palveluita eikä alennettuja tuotteita.

Intersport Helsinki Easton
Kauppakartanonkatu 3

Puh. 0207 490410
easton@intersport.fi

Kiinteistömaailma Itäkeskus

Kiinteistömaailma Itäkeskus on palvellut yli 15 vuotta tutulla paikalla Itiksen kauppakeskuksen pääsisäänkäynnin yhteydessä Tallinnanaukiolla. Asuntomyymälällä on vahva ote itäisen Helsingin asuntomarkkinoista. Kiinteistömaailma Itäkeskus antaa Smashin jäsenille ja heidän sidosryhmilleen toimeksiannot erikoishintaan. Pitkäaikaisesta Smash-yhteistyöstä ja Smashin jäsenten eduista vastaa kokenut Kiinteistömaailma-yrittäjä Marko Välimäki. Asuntoasioissa voitte ottaa suoraan yhteyttä Markoon 050-588 0005 tai marko.valimaki@kiinteistomaailma.fi.

Kiinteistömaailma Itäkeskus
puh. (09) 343 6370

Timanttiset Kultakello, Itäkeskus

• Smashin jäsenille -20% kaikista normaalihintaisista tuotteista Itäkeskuksen kauppakeskuksessa ja Mikonkadulla sijaitsevista Timanttiset Kultakello liikkeistä Smashin jäsenkorttia näyttämällä.

• Saat alennusta myös mm. Kalevala Korun tuotteista ja laadukkaista sveitsiläisistä kelloista, joista yleensä ei alennusta asiakkaille myönnetä.

Timanttiset Kultakello
Itäkeskus / Pikku-Bulevardi, Itäkatu 1-5 8A 00930 Helsinki
Puh +358 (0)9 3239 758

Timanttiset Kultakello
Mikonkatu 2 00100 Helsinki

BAIKS (ent. Suomen Polkupyörätukku Oy)

• Smashin jäsenkorttia näyttämällä saat tuotteista Smash-alennuksen (10%). Alennus on tuotekohtainen ja se ei koske kampanjatuotteita.

Itäkeskuksen myymälä sijaitsee Puhoksessa puh. 0207430822. Muut myymälät ja myytävät tuotteet: www.baiks.fi (mm. polkupyörät, kuntolaitteet, juoksurattaat ja erikoisajoneuvot).

Vantaan Energia
www.vantaanenergia.fi

• Pyydä sähkötarjous Vantaan Energialta - saat sähkölaskustasi S-etukortilla bonusta. Ota yhteyttä Vantaan Energiaan puh. (09) 82 901.

Smartgolf.fi

Hotel Rantapuisto, Furuborginkatu 3, 00980 Helsinki (Ramsinniemi, Vuosaari)
www.rantapuisto.fi
+358 (0) 9 319 11 / reception@rantapuisto.fi

Majoitushinnat v. 2020 Smash ry:n jäsenten käyttöön seuraavilla hinnoilla:
-10% BAR. BAR (best available rate) sopimushinta tarkoittaa  -10% alennusta päivän hinnasta (alennus % parhaasta julkisesta hinnasta).
- Majoitushuonehintaan sisältyy alv, aamiaisbuffet ja maksuton Internet -yhteys sekä kuntosalin käyttö ja ilmainen pysäköinti.

Majoitusetuhinnan saatavuus:
Huonehinnat ovat LRA -hintoja (Last Room Availability). Hotel Rantapuisto sitoutuu sopimushintaisten huoneiden tarjoamiseen viimeiseen vapaana olevaan huoneeseen asti. Yli 8 huoneen ryhmävaraukset hinnoitellaan tapauskohtaisesti.

Varaukset:
Suosittelemme tekemään huonevarauksen 1) nettisivuillamme www.rantapuisto.fi etukoodilla SMASH tai 2) hotellin vastaanottoon puhelimitse 09 319 11 tai sähköpostilla reception@rantapuisto.fi. Mainitsethan yrityksen nimen Smash varatessasi, jotta osaamme yhdistää etuhinnan varaukseenne.

Varausta tehtäessä on mainittava nimi sekä yrityksen nimi. Yksittäiset huonevaraukset maksetaan uloskirjautumisen yhteydessä joko käteisellä tai maksukortilla.  Mikäli huoneet laskutetaan, lisätään laskutuslisä 20€/lasku. Laskutuksesta sovitaan etukäteen hotellin myyntipalvelun kanssa. Maksuaika 10 päivää netto, viivästyskorko 16 %.

PRIME GUEST Primehotelsin kanta-asiakasohjelma:
Ilmoittaudu tästä linkistä https://www.primehotels.fi/primeguest/ veloituksetta mukaan Prime Quest kanta-asiakasohjelmaan ja saat aina henkilökohtaisia sekä rahanarvoisia etuja majoituksista & ruokailuista Hotel Rantapuistossa. Etuja ovat mm. ravintolaleimat, majoitusleimat sekä vaihtuvat hotellikohtaiset edut kuten ilmaiset huoneluokan korotukset, aikaiset sisäänkirjautumiset tai myöhäiset huoneenluovutukset.