Rekrytointi

Smash ry on Helsingissä, Espoossa ja Kotkassa toimiva tennis-, sulkis,- mailapeli, pöytätennis- ja squashseura, joka edistää sekä harrastus- että kilpatennistä omalla toiminta-alueellaan. Perusstrategiana on olla tehokkaasti toimiva kasvattajaseura. Smash ry:n tavoitteena on tarjota aukoton järjestelmä pelaajan kehittymiselle aloittelijasta Suomen huipun kautta kansainväliselle kentille unohtamatta tarjota laadukasta ja aktiivista vaihtoehtoa myös tenniksen harrastajalle. Smash on jäsenmäärältään Suomen suurin mailapeliseura.

Toiminnan laajentuessa Smash hakee

päätoimista Tenniksen kilpa-/harrastevalmentajaa

Espoon ja Helsingin toimipisteeseen.

Tehtäviin kuuluu kaikentasoisten sekä -ikäisten pelaajien valmennus. Kehität ja suunnittelet valmennuksia yhdessä päävalmentajan sekä valmennuspäällikön kanssa. Työnkuvaan kuuluvat myös kilpailutoimintaan liittyviä tehtäviä kilpailuseurannasta kilpailuvalvontaan sekä järjestämiseen. Hakijan vastuualueita voidaan muokata hakijan toiveiden sekä erikoisosaamisen mukaan.

Tarjoamme hyvät työolosuhteet sekä Helsingissä että Espoossa, valmentajan omaa kehittymistä tukevan ympäristön ja kollegat sekä kilpailukykyiset henkilökuntaedut.

Työsopimus astuu voimaan sopimuksen mukaan – kuitenkin paikka tulee ottaa vastaan viimeistään 15.8.2018.

Lisätietoja sekä vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen 24.4.2018 mennessä toiminnanjohtaja Tapio Totrolle p. 040 511 0666, tapio.totro@finlandtennis.com tai Espoon valmennusvastaava Lassi Nykäselle p. 040 562 8042, lassi.nykanen@smashtennis.fi.

One Smash ahead!

Mikäli olet kiinnostunut muista työmahdollisuuksista Smash ry:ssä tai Finland Tennis Oy:ssä (Smash Center), voit täyttää alla olevan vapaamuotoisen hakemuksen.

Työnhakulomake

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.