Smash-Kotka Tennis

Tältä sivulta löytyy Smash-Kotkaa koskevat asiat. Lisää tietoa Smash-Tennis ry:stä löytyy tältä sivulta.

Smash-Kotkan kotihalli

Smash-Kotka on Kymenlaakson alueella toimiva tennisseura, joka tarjoaa Kotkan ja sen lähialueen tennispelaajille mahdollisuuden saada ammattimaista tennisvalmennusta omalla kotiseudullaan. Näin tennistä tavoitteellisesti treenaavien pelureidenkaan ei ole välttämätöntä lähteä muualle hakemaan riittäviä valmennusresursseja, vaan heille voidaan suuren organisaation alla toimien taata erinomaiset harjoittelumahdollisuudet ja tasokas valmennus omalla kotiseudulla. Tämä on mahdollista olemalla osa isoa ja laadukasta valmennusorganisaatiota, jonka alla on suomalaisessa tennismittakaavassa huikea määrä tennisosaamista!

Smash-Kotkan perustamisen myötä Smash-Tennis ry sai joukkoonsa paitsi iloisia itä-suomalaisjäseniä myös useita lupaavia kilpapelaajia - sekä valmiiksi tehokkaan ja toimivan valmennuskeskuksen vain reilun tunnin ajomatkan päässä Finland Tennis Clubilta! Smash-Kotkalaiset ovat olleet viime vuosina ahkeria järjestämään leirejä ja tekemään porukalla kisamatkoja jopa niin, että joistakin tapahtumista on jo muodostunut (tai ainakin muodostumassa) perinteitä. Näihin reissuihin voidaan nyt siis lähteä entistä isommalla porukalla. Yhdistämällä kahden aktiivisen junioriseuran ikäluokkia voidaan junioreille (ja tietysti myös senioreille!) järjestää toiminnallisesti ja taloudellisesti mielekkäämpiä valmennusleirejä ja kilpailumatkoja, joilla he solmivat jälleen uusia pelituttavuuksia ja ystävyyssuhteita.

Kotkalaisen tenniksen viime vuosien nousussa Smash-Tennis on ollut merkittävänä tukijana. Siksi syntynyt organisaatiomuutos onkin oikeastaan johdonmukainen seuraus jo muutamia vuosia jatkuneesta valmennuksen ja valmennusolosuhteiden kehittämiseen liittyvästä menestyksekkäästä yhteistyöstä.

Osana Smash-Tenniksen valmennusjärjestelmää smash-kotkalaiset pääsevät omalla kotipaikkakunnallaan hyötymään suomalaisen tennisvalmennuksen kärkiosaamisesta sekä aiempaa laajemmin myös kotimaisesta ja ulkomaisesta tennisverkostoitumisesta. Tällä uudenlaisella valmennusajattelulla voidaan säilyttää omat juuret ja paikallisuus ja silti mahdollistaa entistä kovempi harjoittelu niille pelaajille, joiden tavoitteet ovat korkealla.

Smash-Kotkan toiminta käynnistyi virallisesti kesäkuussa 2008 ja jäseniä on nyt jo yli sata. Tervetuloa mukaan hyvään seuraan. Smash-Kotkan kotihalli on Kotkan Tennishalli Ruonalassa, jossa on yhdeksän tenniskenttää: viisi ulkona ja neljä sisällä.

Lisää tietoa Smash-Tennis ry:stä löydät tältä sivulta.