Jäsentarjoukset

Tennistuntihinnat jäsenille

Tennisliitto

• Oikeus osallistua Smashin järjestämään valmennukseen

Smash Centerin Pro Shop, mm.

• Kaikki vaatteet, kengät, mailat ja kassit -15% (ei koske Smash Adidas seurapaitaa, shortseja ja hametta)
  • Mailanjännityksissä oma edullinen jäsenhinta. Hinnasto löytyy tästä

Valmennukset

Edullinen valmennushinta aikuis-, juniori- ja kilpavalmennuksessa sekä kesän tenniskouluissa

Cashback card

Smashin jäsenkortti on samalla myös Cashback card, jolla saa alennusta yli 350 000:sta kivijalkaliikkeestä sekä yli 10 000:stä verkkokaupasta.

Kiinteistömaailma

Kiinteistömaailma Itäkeskus antaa Smashin jäsenille ja heidän sidosryhmilleen toimeksiannot erikoishintaan. Edustamasi seuran junioritennis voi paremmin ja naistennis menee eteenpäin.

Kiinteistömaailma Itäkeskuksessa asioita hoitaa Marko Välimäki. Asuntoasioissa voitte ottaa suoraan yhteyttä Markoon 050-588 0005 tai marko.valimaki@kiinteistomaailma.fi.

Kuntosali

Flow Drinks - funktionaalinen urheilujuoma keholle ja mielelle

Flow Drinks on suomalaisten ravitsemuslääketieteen asiantuntijoiden kehittämä juomakonsepti, joka on suunniteltu keskittymistä, kestävyyttä ja kovaa energiankulutusta vaativaan urheiluun, liikuntaan ja arkeen.
Flow Drinks -juomia saat Myllypuron ravintola Breadstickista sekä Olarin tennishallin juoma-automaatista.

Lue lisää Flow Drinks -juomista

Timanttiset Kultakello

• Smashin jäsenille -20% kaikista normaalihintaisista tuotteista Itäkeskuksen kauppakeskuksessa ja Mikonkadulla sijaitsevista Timanttiset Kultakello liikkeistä Smashin jäsenkorttia näyttämällä.

• Saat alennusta myös mm. Kalevala Korun tuotteista ja laadukkaista sveitsiläisistä kelloista, joista yleensä ei alennusta asiakkaille myönnetä. Smash tulee myös jatkossa tilaamaan mitalit ja pokaalit Kultakellon kautta.

Itäkeskus / Pikku-Bulevardi, Itäkatu 1-5 8A 00930 Helsinki
Puh +358 (0)9 3239 758

Mikonkatu 2 00100 Helsinki

Itiksen Subway

Näyttämällä Smashin jäsenkortin Subway Itiksen kassalla saat -10% alennuksen kaikista normaalihintaisista subeista (ei koske päivän subeja tai muita mahdollisia tarjouksia).

Tarjous on voimassa toistaiseksi vuoden 2017 loppuun asti.

BAIKS (ent. Suomen Polkupyörätukku Oy)

• Smashin jäsenkorttia näyttämällä saat tuotteista Smash-alennuksen (10%). Alennus on tuotekohtainen ja se ei koske kampanjatuotteita.

Itäkeskuksen myymälä sijaitsee Puhoksessa puh. 0207430822. Muut myymälät ja myytävät tuotteet: www.baiks.fi (mm. polkupyörät, kuntolaitteet, juoksurattaat ja erikoisajoneuvot).

Megastore Puhos

• Smashin jäsenille 15% alennuksen normaalihintaisista tuotteista, esittämällä Smashin seurakortin kassalla. Alennus ei koske polkupyöriä, kuntolaitteita, palveluita eikä alennettuja tuotteita.

Intersport Megastore Puhos
Puotinharjun ostoskeskus

Puh. (09) 3436 210
Email puhos@intersport.fi

Vantaan Energia
www.vantaanenergia.fi

• Pyydä sähkötarjous vantaan Energialta - saat sähkölaskustasi S-etukortilla bonusta ota yhteyttä Vantaan Energiaan.

Puh. (09) 82 901

Smartgolf.fi

Hotel Rantapuisto Furuborginkatu 3, 00980 Helsinki

Majoitushinnat:

• Standard Double huone yhden hengen käyttöön 70€/yö, kahdelle hengelle 80€/yö
  • Standard Twin tai Standard Twin merinäköalalla yhdelle 80€/yö tai kahdelle 90€/yö
  • Superior Twin / King bed huone tai Huoneisto yhdellä makuuhuoneella yhdelle 100€/yö, kahdelle 110€/yö
  • Huoneisto kahdella makuuhuoneella yhdelle 120€/yö, kahdelle 130€/yö, kolmelle 140€/yö, neljälle 150€/yö.
  • Aikuisten lisävuode 30€/yö, lasten (alle 12-v) lisävuode 15€/yö. Lisävuodetta ei ole saatavissa Standard Double huoneeseen.

Huonehintaan sisältyy alv, aamiaisbuffet ja maksuton Internet -yhteys.

Suosittelemme tekemään huonevarauksen hotellin nettisivuillamme yhdistyksen omalla koodilla Smash tai soittamalla hotellin myyntipalveluun tai vastaanottoon:

Hotel Rantapuisto

www.rantapuisto.fi