Jäsenyys

Smash ry:n jäseneksi kannattaa liittyä heti vuoden alussa, jolloin voi nauttia mahtavista jäseneduista koko vuoden. Jäsenet saavat muun muassa alennusta irto- ja vakiovuoroista Smash Centerissä (ent. Finland Tennis Club) ja Olarin tennishallissa, ovat oikeutettuja Smashin järjestämään valmennukseen, saavat alennusta Smash Centerissä sijaitsevan Pro Shopin tuotteista sekä voivat nauttia Smashin yhteistyöyritysten tarjoamista lukuisista eduista. Jäsenyyden myötä voi myös edustaa seuraa kilpailuissa (tennis, sulkapallo, padel, squash, pingis, racketlon) sekä seurojen ja joukkueiden välisissä sarjaotteluissa (esim. sarjatenniksessä).

Jäsenhakemus ja liittyminen 2018

Täytä jäsenhakemus ja toimita se Smash Centerin (ent. Finland Tennis Club) asiakaspalveluun tai sähköpostilla osoitteeseen smash@smashtennis.fi. Jäsenhakemuslomakkeita saat myös asiakaspalvelusta, jonne voit myös maksaa jäsenmaksusi tai vaihtoehtoisesti sinulle voidaan myös lähettää lasku. Maksettuasi jäsenmaksun voit noutaa jäsenkorttisi asiakaspalvelusta. Smashin jäsenkortti on myös Cashback-kortti, jolla saat alennusta ja etuja 80 000:sta yhteistyöyrityksestä.

Smashin valmennuksessa mukana olevat liittyvät samalla myös automaattisesti Smashin jäseniksi ja jäsenmaksu laskutetaan vuoden ensimmäisen valmennuslaskun yhteydessä.

Jäsenyys on jatkuva kunnes se kirjallisesti irtisanotaan joko valmennuksen irtisanomisen yhteydessä valmennuksen irtisanoutumislomakkeella tai postitse Smashin toimistoon lähetetyllä kirjallisella ilmoituksella tai sähköpostilla osoitteeseen smash@smashtennis.fi. Puhelimitse emme vastaanota irtisanoutumisia. Irtisanoutuminen on tehtävä kalenterivuoden loppuun mennessä, jotta seuraavasta vuodesta ei muodostu laskua. Mikäli irtisanoutuminen tehdään vuoden alussa, eroava on velvollinen maksamaan kyseisen vuoden jäsenmaksunsa. Valmennuksen lopettaminen ei päätä seuran jäsenyyttä, vaan se on irtisanottava erikseen.

Jäsenmaksut 2018

Jäsenmaksut laskutetaan valmennuslaskun yhteydessä tai erikseen tammi-helmikuun aikana.

Aikuiset 45 € / kalenterivuosi

Juniorit (alle 18 v) 20 € / kalenterivuosi

Perhejäsenyys 90 € / kalenterivuosi
Perhejäsenyyteen voi kuulua vanhempien lisäksi 25-vuotiaat ja sitä nuoremmat perheenjäsenet, jotka ovat virallisesti kirjoilla samassa osoitteessa. Perhejäsenmaksu tulee anoa edellisen vuoden loppuun mennessä Smashin toimistosta smash@smashtennis.fi. Anomus voi olla vapaamuotoinen sähköposti, josta ilmenee perheenjäsenten nimet ja syntymäajat ja osoite.

Jäsenedut (klikkaa tästä)

Lisätietoja: