Smash-Helsinki

Tältä sivulta löytyy Smash-Helsinkiä koskevat asiat. Lisää tietoa Smash-Tennis ry:stä löytyy tältä sivulta.

Smash-Helsinki  on pääkaupunkiseudulla toimiva tennis-, sulkis,- mailapeli- ja padelseura, joka pyrkii edistämään sekä harrastus- että kilpatennistä omalla toiminta-alueellaan taaten kaikille jäsenille mielekästä toimintaa mailapelin parissa perhettä unohtamatta.

Smash-Tenniksen valmennustoiminta jakautuu kilpa-, juniori- ja aikuisvalmennukseen.  Juniorivalmennuksessa voit aloittaa harjoittelun jo kaksi vuotiaana perhelliikunassa, jatkaa sitä minitenniksessä ja sen jälkeen siirtyä juniori- tai kilpavalmennukseen. Aikuisvalmennuksessa voi olla mukana harrastajana tai hakeutua kilpa- tai liigaryhmiin. Valmennusjärjestelmän tavoitteena siis on tarjota kaikenikäisille mielekäs tapa harrastaa ja oppia tennistä mukavassa seurassa.

Toimintaa löytyy myös sulkiksesta, padelista ja  mailapeleistä squashia unohtamatta. Voit osallistua näissäkin lajeissa valmennukseen tai tapahtumiin.

Smash pyörittää myös suosittua FiTe Poolia eli tenniksen hallisarjaa vuoden ympäri kaikille halukkaille. Sama hallisarja toimii myös Olarissa uudessa Olarin Tennis-  hallissa.

Smashissä voit myös pelata sarjatennistä Tennisliiton tai Suomen Senioritenniksen alaisissa liigoissa. Tasoja on SM-liigasta aina nelosdivariin saakka. Myös kilpaileminen onnistuu normaaleissa kilpailuissa. Suomen suurimman seuran  jäsenenä saat alennuksia mm. tuntihinnoista ja lukuisia muita etuisuuksia eri likkeistä.

Tervetuloa mukaan hyvää seuraan.