Smash-Helsinki Tennis

Smash-Helsinki edistää pääkaupunkiseudulla tennis-, sulkapallo-, squash-, padel-, racketlon- ja pingistoimintaa, sekä näiden lajien harrastusta ja valmennusta. Tavoitteenamme on taata kaiken ikäisille jäsenille mielekästä toimintaa mailapelien parissa. Lisää tietoa Smash ry:stä yleisemmin löytyy tältä sivulta.

Smash-Helsingin valmennustoiminta jakautuu kilpa-, juniori- ja aikuisvalmennukseen. Valmennusjärjestelmän tavoitteena on tarjota kaikenikäisille mielekäs tapa harrastaa ja oppia tennistä ja muita mailapelejä mukavassa seurassa.

Tennisvalmennus ja -toiminta Helsingissä

Tenniksen harjoittelun voi aloittaa juniorivalmennuksen perheliikunnassa jo kaksi vuotiaana, jatkaa edelleen minitennikseen ja sen jälkeen siirtyä juniori- tai kilpavalmennukseen. Aikuisvalmennuksessa voi olla mukana harrastajana tai hakeutua kilpa- tai liigaryhmiin.

Juniorivalmennuksessa on 3-19 -vuotiaita junioreita. Tennisharrastus aloitetaan tenavatenniksessä 2-4 -vuotiaana ja mini- ja superminitenniksessä 4-7 -vuoden iässä, jonka jälkeen siirrytään joko kilpavalmennuksen puolelle seurakilpavalmennukseen tai jatketaan tennistä harrasteluontoisesti juniorivalmennuksen puolella.

Aikuisvalmennuksessa on yli 19-vuotiaita pelaajia, jotka harjoittelevat pienryhmissä 1-3 kertaa viikossa valmentajan johdolla. Osa pelaajista osallistuu aktiivisesti kilpailuihin tai sarjatennikseen sekä hallisarjaan. Aikuisille järjestetään myös erilaisia tapahtumia, pelipäiviä ja -iltoja, klinikoita, perus-, jatko- ja perhekursseja, nelinpeli-iltoja sekä seuramatkoja mm. Tallinnaan ja Tukholmaan.

Kilpavalmennuksessa on 8-19 -vuotiaita pelaajia, joiden tavoitteena on pelata tennistä tavoitteellisesti ja osallistua säännöllisesti kilpailuihin. Kilpavalmennuksen sisällä on eritasoisia ja eri tavoitetasolla olevia kilpapelaajia. Heidät on jaettu iän, sekä tavoitetason ja taitotason mukaan eri tasoihin. Kilpavalmennuksen sisällä on seurakilpavalmennus, sekä Finland Tennis Akatemian tasot 3, 4 ja 5. Smashissä on myös vireää sarjatennistoimintaa. Seuralla on noin kolmekymmentä eri liigajoukkueita seniori-, juniori-, naisten- ja miesten sarjoissa.

Smash pyörittää myös suosittua FiTe Poolia eli tenniksen hallisarjaa vuoden ympäri kaikille halukkaille. Sama hallisarja toimii myös Espoossa Olarin Tennishallissa.

Smashissä voit myös pelata sarjatennistä Tennisliiton tai Suomen Senioritenniksen alaisissa liigoissa. Tasoja on SM-liigasta aina nelosdivariin saakka. Myös kilpaileminen onnistuu normaaleissa kilpailuissa. Suomen suurimman mailapeliseuran jäsenenä saat alennuksia mm. tuntihinnoista ja lukuisia muita etuisuuksia eri liikkeistä.

Tämän sivun valikosta löydät lisätietoja Helsingin tennisvalmennuksesta, kursseista, tapahtumista ja valmentajista.

Valmennustoiminta sulkapallossa, squashissa ja padelissa

Smash järjestää toimintaa Helsingissä myös sulkapallossa, padelissa ja squashissa. Voit osallistua näissäkin lajeissa valmennukseen tai tapahtumiin. Klikkaa lisätietoja näistä lajeista alla olevista linkeistä:

Sulkapallo / Helsinki

Squash / Helsinki