Aikuisvalmennus

 

Smash-Helsingin aikuisvalmennuksen kauden 2017-2018 ryhmät on nyt julkaistu. Kausi jatkuu tiistaina 2.1. Jos ehdotettu aika ei sovi, ilmoita siitä heti sähköpostilla antrei.lausti@smashtennis.fi

Uusia pelaajia mahtuu aina mukaan koko kaudenkin ajan ja voimme myös perustaa uusia harjoitusryhmiäkin.

 

Kevään 2018 valmennusryhmät löydät tästä.
 


 

Aikuisvalmennus 2017-2018 (17.8.2017-21.6.2018)

 

Smash-Helsinki järjestää ohjattuja tennisharjoituksia aikuisille pienryhmissä. Smash-Helsingin aikuisvalmennuksessa harjoitellaan pääsääntöisesti 4 hengen ryhmissä 1 - 4,5 tuntia viikossa. Harjoituksia järjestetään niin aamuvalmennuksina kuin iltavalmennuksina Smash Centerissä (ent. Finland Tennis Club) Myllypurossa, lähellä Itäkeskusta.

Valmennusryhmät kootaan pelaajien tason mukaisesti - pelaajia on mukana niin vasta-alkajista kilpaileviin pelaajiin. Pelaajien tasot on jaoteltu välille 1 (aloittelija) - 5 (STL:n taso 24 ->).

Käytössämme on myös korvaustuntijärjestelmä, jolla voit korvata kätevästi poissaolojasi tunneilta muissa samantasoisissa ryhmissä Helsingissä sekä myös Smash-Espoon toimipisteessä Olarin Tennishallissa.

Jos haluat kysyä muista ryhmäjärjestelyistä, ota yhteyttä Antrei Laustiin, antrei.lausti@smashtennis.fi tai puh. 040-8392023.

Jos olet kiinnostunut yksityistunneista kahdestaan valmentajan kanssa, ota yhteyttä: Joni Wilenius joni.wilenius@smashtennis.fi, puh. 040-8247578.

Järjestämme myös aikuisille kahden tunnin treenejä, tennisklinikoita sekä perus- ja jatkokursseja.

Lisätietoja kursseista valikossa


Lue juttu "Aikuisvalmennus tekee tenniksestä tavoitteellisempaa".