Aikuisvalmennus

 

Smash-Helsingin aikuisvalmennuksen kesäryhmät on nyt julkaistu. Jos ehdotettu aika ei sovi, ilmoita siitä heti sähköpostilla antrei.lausti@smashtennis.fi

Kesän 2018 ryhmät ovat tässä.

Ryhmien valmentajat päätetään pian. Muutoksia voi tulla, jos poisjääntejä tulee. Tarkistakaa omat ryhmät vielä kesäkuun alussa.

Korvausjärjestelmä avataan sunnuntaina 3.6. Kesällä voi korvata poissaoloja kaksi kertaa. Kevätkauden varastoinnit eivät siirry kesäkaudelle eivätkä kesäkauden varastoinnit tulevaan syksyyn.

 

Kevään 2018 valmennusryhmät löydät tästä.
 


 

Aikuisvalmennus 2017-2018 (17.8.2017-21.6.2018)

 

Smash-Helsinki järjestää ohjattuja tennisharjoituksia aikuisille pienryhmissä. Smash-Helsingin aikuisvalmennuksessa harjoitellaan pääsääntöisesti 4 hengen ryhmissä 1 - 4,5 tuntia viikossa. Harjoituksia järjestetään niin aamuvalmennuksina kuin iltavalmennuksina Smash Centerissä (ent. Finland Tennis Club) Myllypurossa, lähellä Itäkeskusta.

Valmennusryhmät kootaan pelaajien tason mukaisesti - pelaajia on mukana niin vasta-alkajista kilpaileviin pelaajiin. Pelaajien tasot on jaoteltu välille 1 (aloittelija) - 5 (STL:n taso 24 ->).

Käytössämme on myös korvaustuntijärjestelmä, jolla voit korvata kätevästi poissaolojasi tunneilta muissa samantasoisissa ryhmissä Helsingissä sekä myös Smash-Espoon toimipisteessä Olarin Tennishallissa.

Jos haluat kysyä muista ryhmäjärjestelyistä, ota yhteyttä Antrei Laustiin, antrei.lausti@smashtennis.fi tai puh. 040-8392023.

Jos olet kiinnostunut yksityistunneista kahdestaan valmentajan kanssa, ota yhteyttä: Joni Wilenius joni.wilenius@smashtennis.fi, puh. 040-8247578.

Järjestämme myös aikuisille kahden tunnin treenejä, tennisklinikoita sekä perus- ja jatkokursseja.

Lisätietoja kursseista valikossa


Lue juttu "Aikuisvalmennus tekee tenniksestä tavoitteellisempaa".