Padel

Lue viimeisin koronatiedote tästä.

Uudistettu Smash Padel Hallisarja starttaa vuoden 2021 lopulla - lue lisää hallisarja-sivulta ja ilmoittaudu mukaan!

Arena Center Myllypuroon on asennettu kesällä 2021 neljä uutta padelkenttää - nyt padelkenttiä on yhteensä kahdeksan! Uudet sisäpadelkentät sijaitsevat viime syksynä asennettuja kenttiä kerrosta ylempänä. Kentille on tarjolla useita vakiovuoroja myös prime time -aikoina. Kysy lisää vakiovuoroista asiakaspalvelustamme sähköpostilla fite@finlandtennis.com.

Irtovuorojen varaukset Smash Centerin nettivaraimella Arena Centerin omalla välilehdellä.

Myllypuron Arena Center sijaitsee 200 m päässä Myllypuron metroasemalta ja Kehä I:n vieressä osoitteessa Alakiventie 2, 00920 Helsinki. Lue lisää Arena Center Myllypuron padelkentistä tästä

Ilmoittaudu padelin aikuis- tai juniorivalmennukseen kaudelle 2021-2022

Smash-Padel tarjoaa säännöllistä padelvalmennusta sekä aikuisille että junioreille - nyt myös Arena Center Myllypurossa. Lue lisää ja ilmoittaudu valmennus ja kurssit -sivulla.

Padelin peruskurssit

Voit myös tutustua tähän hauskaan, sosiaaliseen ja koukuttavaan lajiin peruskurssillamme. Klikkaa tästä lisätietoihin: padelin peruskurssit

Padelklinikat

Padelklinikat on tarkoitettu jo jonkin verran padelia aikaisemmin pelanneille. Osallistujan pitää pystyä pallottelemaan sujuvasti sekä pelaamaan pisteistä. Klikkaa tästä lisätietoihin: padelklinikat

Padelin vakiovuoroja varattavissa sisäkaudeksi 2021-2022

Hyviä vakiovuoroaikoja on varattavissa sisäpadelkentillä Smash Centerissä sekä Arena Center Myllypurossa. Kysy lisää Smash Centerin asiakaspalvelusta sähköpostilla fite@finlandtennis.com.


 

Liity mukaan Smash Centerin padelpelaajien WhatsApp-ryhmiin!

Naisten padelryhmä:


Smash Centerissä padelia pelaaville naisille on perustettu oma WhatsApp-ryhmä. Ryhmän nimi on "Smashnaistenpadel". Ryhmässä sovitaan padelpeleistä Smash Centerissä.

Ryhmää ylläpitää Riitta Valkeila, johon voit olla yhteydessä kun haluat liittyä ryhmään, p. 045 3150522.

Miesten padelryhmä:

Smash Centerissä padelia pelaavilla miehillä on oma WhatsApp-ryhmä, jossa on nyt mukana n. 30 padelpelaajaa pääkaupunkiseudulta. Ryhmän nimi on "Padelrinki – Smash Center" ja ryhmässä sovitaan padelpeleistä Smash Centerissä. Peleihin voivat ilmoittautua kaikki ryhmän jäsenet ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit kutsua ryhmään lisää tuntemiasi padelpelaajia.

Ryhmää ylläpitää Harri Ahola, johon voit olla yhteydessä kun haluat liittyä ryhmään, p. 050 3080154.