Padel

7.1.2021

Sulkapallo-, padel-, pingis- ja squashvalmennus sekä perhetennis ja kaikki kurssit, tapahtumat ja kilpailut jäävät tauolle Helsingissä ja Espoossa ma 30.11. - su 31.1. väliseksi ajaksi koronavirusepidemian vuoksi. Tennisvalmennus jatkuu lukuun ottamatta perhetennistä. Tennisvalmennuksiin osallistuvilla on kuitenkin oikeus olla osallistumatta valmennukseen.

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä arvioi ensi viikolla, voidaanko lasten ja nuorten harrastustoimintaa aloittaa asteittaisesti. Tämän jälkeen myös me arvioimme, onko mahdollista aloittaa lasten ja nuorten valmennustoiminta myös sulkapallossa, padelissa, pingiksessä ja squashissa. 

Vakiovuorot ovat voimassa normaalisti, mutta tammikuun vakiovuorot voi peruuttaa kaikki kerralla kuluitta 11.1. mennessä asiakaspalveluumme sähköpostilla fite@finlandtennis.com. Lue lisää tästä.

- - -

Badminton, padel, table tennis and squash coaching and family tennis as well as all the courses, events and tournaments are suspended in Helsinki and Espoo from Mon 30 November to Sun 31 January due to the coronavirus. Tennis coaching activities except family tennis continue in Helsinki and Espoo. However, those who attend tennis coaching may cancel their participation.

The Metropolitan Area’s coronavirus coordination group will assess next week if it will be possible to start the hobby activities for children after which we will also assess if it is possible to start the junior coaching activities also in badminton, padel, table tennis and squash.

Regular court bookings (”vakiovuorot”) are valid in the normal manner, but January bookings can be cancelled all at the same time without charges by 11 January to our customer service by e-mail fite@finlandtennis.com. Read more here.

Julkaisemme Helsingin kevätkauden 2021 kurssit ja tapahtumat tapahtumajärjestelmässämme heti kun koronatilanne sallii niiden järjestämisen:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat

Julius Lehmuskallio Smash-Padeliin valmentajaksi – uusia valmennusryhmiä torstaille Arena Center Myllypuroon

Smashin padelvalmennustiimissä on aloittanut Julius Lehmuskallio. Julius on toiminut 17 vuotta tennisvalmentajana Smashissä ja HLK:ssa. Padelissa hän on suorittanut I tason koulutuksen ja hänet on valittu mukaan II tason koulutukseen. Julius on voittanut padelin yleisen luokan Suomen mestaruuden kaksi kertaa ja lisäksi hän on moninkertainen SM-mitalisti sekä Finnish Tourin voittaja. Juliuksen Suomen padelranking on tällä hetkellä 5 ja hän edustaa Padel Housea.

Julius tulee yhdessä padelin vastuuvalmentajan Ari Ahokkaan kanssa kehittämään ja kasvattamaan Smash-Padelin toimintaa mm. järjestämällä harjoituksia harrastajien lisäksi kilpa- ja maajoukkuepelaajille sekä erilaisia tapahtumia Myllypuron Smash Centerissä ja Arena Center Myllypuron uusilla padelkentillä. Julius antaa myös yksityistunteja padelista kiinnostuneille.

Julius toimii valmentajana myös torstai-iltaisin Arena Center Myllypuroon perustetuissa aikuisten uusissa padelvalmennusryhmissä. Lue lisää valmennusryhmistä ja ilmoittaudu mukaan padelvalmennusivulla.

Olemme laajentaneet padeltoimintaamme Helsingin Myllypuron Arena Centeriin, jonne olemme asentaneet syyskuun 2020 aikana neljä uutta sisäpadelkenttää! Myllypuron Arena Center sijaitsee 200 m päässä Myllypuron metroasemalta ja Kehä I:n vieressä osoitteessa Alakiventie 2, 00920 Helsinki.

Padelkentät ovat käytössä 1.10.2020 alkaen. Lue lisää ja tee varauksesi Padel / Arena Center Myllypuro -sivulla.

Arena Center Myllypuroon on perustettu uusia aikuisten padelvalmennusryhmiä torstai-illoille, valmentajana Julius Lehmuskallio. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan padelvalmennussivulla.

Ilmoittaudu padelin aikuis- tai juniorivalmennukseen kaudelle 2020-2021

Smash-Padel tarjoaa säännöllistä padelvalmennusta sekä aikuisille että junioreille - nyt myös Arena Center Myllypurossa. Lue lisää ja ilmoittaudu valmennus ja kurssit -sivulla.

Padelin peruskurssit - syksyllä 2020!

Voit myös tutustua tähän hauskaan, sosiaaliseen ja koukuttavaan lajiin peruskurssillamme. Klikkaa tästä lisätietoihin: padelin peruskurssit

Padelklinikat - uutta keväällä ja syksyllä 2020!

Padelklinikat on tarkoitettu jo jonkin verran padelia aikaisemmin pelanneille. Osallistujan pitää pystyä pallottelemaan sujuvasti sekä pelaamaan pisteistä. Klikkaa tästä lisätietoihin: padelklinikat

Padelin vakiovuoroja varattavissa sisäkaudeksi 2020-2021

Hyviä vakiovuoroaikoja on varattavissa sisäpadelkentillä Smash Centerissä sekä Arena Center Myllypurossa. Kysy lisää Smash Centerin asiakaspalvelusta puh. 09-341 71 30 tai fite@finlandtennis.com.


 

Liity mukaan Smash Centerin padelpelaajien WhatsApp-ryhmiin!

Naisten padelryhmä:


Smash Centerissä padelia pelaaville naisille on perustettu oma WhatsApp-ryhmä. Ryhmän nimi on "Smashnaistenpadel". Ryhmässä sovitaan padelpeleistä Smash Centerissä.

Ryhmää ylläpitää Riitta Valkeila, johon voit olla yhteydessä kun haluat liittyä ryhmään, p. 045 3150522.

Miesten padelryhmä:

Smash Centerissä padelia pelaavilla miehillä on oma WhatsApp-ryhmä, jossa on nyt mukana n. 30 padelpelaajaa pääkaupunkiseudulta. Ryhmän nimi on "Padelrinki – Smash Center" ja ryhmässä sovitaan padelpeleistä Smash Centerissä. Peleihin voivat ilmoittautua kaikki ryhmän jäsenet ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit kutsua ryhmään lisää tuntemiasi padelpelaajia.

Ryhmää ylläpitää Harri Ahola, johon voit olla yhteydessä kun haluat liittyä ryhmään, p. 050 3080154.