Padel

Arena Center Myllypuron padelvarausten ALE -50% jatkuu sisäkauden loppuun: padelkenttien varaukset -50% ma-to klo 7-16 sekä perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina koko päivän 2.6.2024 saakka!

Arena Center Myllypuro Padel SALE -50% from Monday to Thursday 7am - 4pm and Friday, Saturday and Sunday all day until 2nd June 2024!

TERVETULOA MUKAAN SMASHIN PADELTOIMINTAAN!

 

Viikoittainen ryhmävalmennus

Smash-Padel tarjoaa säännöllistä padelvalmennusta sekä aikuisille että junioreille Smash Centerissä ja Arena Center Myllypurossa. Lue lisää ja ilmoittaudu Padelvalmennus 2023-2024 -sivulla.
 

Padelin alkeis- ja jatkokurssit

Voit myös tutustua tähän hauskaan, sosiaaliseen ja koukuttavaan lajiin kursseillamme. Klikkaa tästä lisätietoihin: padelin alkeis- ja jatkokurssit
 

Padelklinikat

Padelklinikat on tarkoitettu jo jonkin verran padelia aikaisemmin pelanneille. Osallistujan pitää pystyä pallottelemaan sujuvasti sekä pelaamaan pisteistä. Klikkaa tästä lisätietoihin: padelklinikat
 

Vapaaharjoittelut, pelitreenit sekä pelitapahtumat

Järjestämme vapaaharjoittelua ja erilaisia tapahtumia kaikentasoisille jäsenillemme - tervetuloa mukaan!
 

Kansalliset kilpailut sekä Sarjapadel

Järjestämme Suomen Padellliton alaisia kilpailuja Arena Center Myllypurossa sekä osallistumme usean joukkueen voiimin sekä yleiisessä sarjassa sekä seniorisarjoissa. Lue lisää Kilpailut-sivulla.

Suosittelemme kaikille mailapelaajille oheisharjoitteluksi lihaskuntoharjoittelua ja -valmennusta kuntosalilla.


 

Padelin vakiovuoroja varattavissa Arena Center Myllypurosta sisäkaudeksi 2023-2024
Lue lisää padelin vakiovuoroista tästä.


 

Liity mukaan Smash Centerin padelpelaajien WhatsApp-ryhmiin!

Naisten padelryhmä:


Smash Centerissä padelia pelaaville naisille on perustettu oma WhatsApp-ryhmä. Ryhmän nimi on "Smashnaistenpadel". Ryhmässä sovitaan padelpeleistä Smash Centerissä.

Ryhmää ylläpitää Riitta Valkeila, johon voit olla yhteydessä kun haluat liittyä ryhmään, p. 045 3150522.

Miesten padelryhmä:

Smash Centerissä padelia pelaavilla miehillä on oma WhatsApp-ryhmä, jossa on nyt mukana n. 30 padelpelaajaa pääkaupunkiseudulta. Ryhmän nimi on "Padelrinki – Smash Center" ja ryhmässä sovitaan padelpeleistä Smash Centerissä. Peleihin voivat ilmoittautua kaikki ryhmän jäsenet ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit kutsua ryhmään lisää tuntemiasi padelpelaajia.

Ryhmää ylläpitää Harri Ahola, johon voit olla yhteydessä kun haluat liittyä ryhmään, p. 050 3080154.