Padel

Lue viimeisin koronatiedote tästä.

Kesän 2021 padelin peruskurssien ja klinikoiden aikataulut julkaistu ja ilmoittautuminen avattu! Klikkaa tästä lisätietoihin:
Padelin peruskurssit
Padelklinikat

Ilmoittautuminen lasten ja nuorten kesän 2021 mailapelikouluihin on avattu! Mailapelikoulujen lajeina on sulkapallo, padel, pingis ja squash. Lisätietoja sulkis-sivulla - tervetuloa mukaan!

Etsimme päätoimista padelvalmentajaa ensi sisäkaudelle 2021-2022 vuoden kestävällä määräaikaisella työsopimuksella - klikkaa ja lue lisää!

Julkaisemme Helsingin kevätkauden 2021 kurssit ja tapahtumat tapahtumajärjestelmässämme heti kun koronatilanne sallii niiden järjestämisen:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat

Olemme laajentaneet padeltoimintaamme Helsingin Myllypuron Arena Centeriin, jonne olemme asentaneet syyskuun 2020 aikana neljä uutta sisäpadelkenttää! Myllypuron Arena Center sijaitsee 200 m päässä Myllypuron metroasemalta ja Kehä I:n vieressä osoitteessa Alakiventie 2, 00920 Helsinki.

Padelkentät ovat käytössä 1.10.2020 alkaen. Lue lisää ja tee varauksesi Padel / Arena Center Myllypuro -sivulla.

Arena Center Myllypuroon on perustettu uusia aikuisten padelvalmennusryhmiä torstai-illoille, valmentajana Julius Lehmuskallio. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan padelvalmennussivulla.

Ilmoittaudu padelin aikuis- tai juniorivalmennukseen kaudelle 2020-2021

Smash-Padel tarjoaa säännöllistä padelvalmennusta sekä aikuisille että junioreille - nyt myös Arena Center Myllypurossa. Lue lisää ja ilmoittaudu valmennus ja kurssit -sivulla.

Padelin peruskurssit

Voit myös tutustua tähän hauskaan, sosiaaliseen ja koukuttavaan lajiin peruskurssillamme. Klikkaa tästä lisätietoihin: padelin peruskurssit

Padelklinikat

Padelklinikat on tarkoitettu jo jonkin verran padelia aikaisemmin pelanneille. Osallistujan pitää pystyä pallottelemaan sujuvasti sekä pelaamaan pisteistä. Klikkaa tästä lisätietoihin: padelklinikat

Padelin vakiovuoroja varattavissa sisäkaudeksi 2020-2021

Hyviä vakiovuoroaikoja on varattavissa sisäpadelkentillä Smash Centerissä sekä Arena Center Myllypurossa. Kysy lisää Smash Centerin asiakaspalvelusta puh. 09-341 71 30 tai fite@finlandtennis.com.


 

Liity mukaan Smash Centerin padelpelaajien WhatsApp-ryhmiin!

Naisten padelryhmä:


Smash Centerissä padelia pelaaville naisille on perustettu oma WhatsApp-ryhmä. Ryhmän nimi on "Smashnaistenpadel". Ryhmässä sovitaan padelpeleistä Smash Centerissä.

Ryhmää ylläpitää Riitta Valkeila, johon voit olla yhteydessä kun haluat liittyä ryhmään, p. 045 3150522.

Miesten padelryhmä:

Smash Centerissä padelia pelaavilla miehillä on oma WhatsApp-ryhmä, jossa on nyt mukana n. 30 padelpelaajaa pääkaupunkiseudulta. Ryhmän nimi on "Padelrinki – Smash Center" ja ryhmässä sovitaan padelpeleistä Smash Centerissä. Peleihin voivat ilmoittautua kaikki ryhmän jäsenet ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit kutsua ryhmään lisää tuntemiasi padelpelaajia.

Ryhmää ylläpitää Harri Ahola, johon voit olla yhteydessä kun haluat liittyä ryhmään, p. 050 3080154.