Padel

Julius Lehmuskallio Smash-Padeliin valmentajaksi – uusia valmennusryhmiä torstaille Arena Center Myllypuroon

Smashin padelvalmennustiimissä on aloittanut Julius Lehmuskallio. Julius on toiminut 17 vuotta tennisvalmentajana Smashissä ja HLK:ssa. Padelissa hän on suorittanut I tason koulutuksen ja hänet on valittu mukaan II tason koulutukseen. Julius on voittanut padelin yleisen luokan Suomen mestaruuden kaksi kertaa ja lisäksi hän on moninkertainen SM-mitalisti sekä Finnish Tourin voittaja. Juliuksen Suomen padelranking on tällä hetkellä 5 ja hän edustaa Padel Housea.

Julius tulee yhdessä padelin vastuuvalmentajan Ari Ahokkaan kanssa kehittämään ja kasvattamaan Smash-Padelin toimintaa mm. järjestämällä harjoituksia harrastajien lisäksi kilpa- ja maajoukkuepelaajille sekä erilaisia tapahtumia Myllypuron Smash Centerissä ja Arena Center Myllypuron uusilla padelkentillä. Julius antaa myös yksityistunteja padelista kiinnostuneille.

Julius toimii valmentajana myös torstai-iltaisin Arena Center Myllypuroon perustetuissa aikuisten uusissa padelvalmennusryhmissä. Lue lisää valmennusryhmistä ja ilmoittaudu mukaan padelvalmennusivulla.

Olemme laajentaneet padeltoimintaamme Helsingin Myllypuron Arena Centeriin, jonne olemme asentaneet syyskuun 2020 aikana neljä uutta sisäpadelkenttää! Myllypuron Arena Center sijaitsee 200 m päässä Myllypuron metroasemalta ja Kehä I:n vieressä osoitteessa Alakiventie 2, 00920 Helsinki.

Padelkentät ovat käytössä 1.10.2020 alkaen. Lue lisää ja tee varauksesi Padel / Arena Center Myllypuro -sivulla.

Arena Center Myllypuroon on perustettu uusia aikuisten padelvalmennusryhmiä torstai-illoille, valmentajana Julius Lehmuskallio. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan padelvalmennussivulla.

Ilmoittaudu padelin aikuis- tai juniorivalmennukseen kaudelle 2020-2021

Smash-Padel tarjoaa säännöllistä padelvalmennusta sekä aikuisille että junioreille - nyt myös Arena Center Myllypurossa. Lue lisää ja ilmoittaudu valmennus ja kurssit -sivulla.

Padelin peruskurssit - syksyllä 2020!

Voit myös tutustua tähän hauskaan, sosiaaliseen ja koukuttavaan lajiin peruskurssillamme. Klikkaa tästä lisätietoihin: padelin peruskurssit

Padelklinikat - uutta keväällä ja syksyllä 2020!

Padelklinikat on tarkoitettu jo jonkin verran padelia aikaisemmin pelanneille. Osallistujan pitää pystyä pallottelemaan sujuvasti sekä pelaamaan pisteistä. Klikkaa tästä lisätietoihin: padelklinikat

Padelin vakiovuoroja varattavissa sisäkaudeksi 2020-2021

Hyviä vakiovuoroaikoja on varattavissa sisäpadelkentillä Smash Centerissä sekä Arena Center Myllypurossa. Kysy lisää Smash Centerin asiakaspalvelusta puh. 09-341 71 30 tai fite@finlandtennis.com.


 

Liity mukaan Smash Centerin padelpelaajien WhatsApp-ryhmiin!

Naisten padelryhmä:


Smash Centerissä padelia pelaaville naisille on perustettu oma WhatsApp-ryhmä. Ryhmän nimi on "Smashnaistenpadel". Ryhmässä sovitaan padelpeleistä Smash Centerissä.

Ryhmää ylläpitää Riitta Valkeila, johon voit olla yhteydessä kun haluat liittyä ryhmään, p. 045 3150522.

Miesten padelryhmä:

Smash Centerissä padelia pelaavilla miehillä on oma WhatsApp-ryhmä, jossa on nyt mukana n. 30 padelpelaajaa pääkaupunkiseudulta. Ryhmän nimi on "Padelrinki – Smash Center" ja ryhmässä sovitaan padelpeleistä Smash Centerissä. Peleihin voivat ilmoittautua kaikki ryhmän jäsenet ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit kutsua ryhmään lisää tuntemiasi padelpelaajia.

Ryhmää ylläpitää Harri Ahola, johon voit olla yhteydessä kun haluat liittyä ryhmään, p. 050 3080154.
 


 

Padel Travels järjestää urheilumatkoja asiakkaiden toiveita kuunnellen ja aina kohderyhmälle sopivalla monipuolisella lajivalikoimalla. Padel Travels järjestää lennot, lentokenttäkuljetukset, kohteessa opetuksen ja valmentajat, kenttävaraukset sekä tarvittaessa laadukkaat pelivälineet.

Lisätietoja Tiia / Padel Travels:
tiia@padeltravels.fi tai 040-6565313.

Lue lisää Padel Travelsista täällä.