Padel

Arena Center Myllypuron padelkentille on vielä hyvin varattavissa viikoittaisia vakiovuoroja. Hinnat ovat edulliset, arkisin primetime-aikaan klo 16-21 sekä viikonloppuisin klo 10-20 vakiovuoro vain 32€/tunti. Lue lisää tästä.

TERVETULOA MUKAAN SMASH RY:N PADEL-TOIMINTAAN!

 

Viikoittainen ryhmävalmennus


Smash-Padel tarjoaa säännöllistä padelvalmennusta sekä aikuisille että junioreille Smash Centerissä ja Arena Center Myllypurossa. Lue lisää ja ilmoittaudu Padelvalmennus 2022-2023 -sivulla.
 

Padelin peruskurssit


Voit myös tutustua tähän hauskaan, sosiaaliseen ja koukuttavaan lajiin peruskurssillamme. Klikkaa tästä lisätietoihin: padelin peruskurssit
 

Padelklinikat


Padelklinikat on tarkoitettu jo jonkin verran padelia aikaisemmin pelanneille. Osallistujan pitää pystyä pallottelemaan sujuvasti sekä pelaamaan pisteistä. Klikkaa tästä lisätietoihin: padelklinikat

Vapaapelit,pelitreenit  sekä pelitapahtumat

 

Järjestämme monipuolisesti erilaisia tapahtumia kaikeintasoisille jäsenillemme - tervetuloa mukaan!

Kansalliset kilpailut sekä Sarjapadel

 

Järjestämme Suomen Padellliton alaisia kilpailuja Arena Center Myllypurossa sekä osallistumme usean joukkueen voiimin sekä yleiisessä sarjassa sekä seniorisarjoissa.

 Padelin vakiovuoroja varattavissa Arena Center Myllypurosta sisäkaudeksi 2022-2023
Lue lisää padelin vakiovuoroista tästä.

Suosittelemme kaikille mailapelaajille oheisharjoitteluksi lihaskuntoharjoittelua ja -valmennusta kuntosalilla sekä kevään 2023 kurssimuotoisia hyödyllisiä kehonhuollon uutuuksia Liikkuvuusharjoittelua sekä Footbic-ryhmäharjoittelua.


 

Liity mukaan Smash Centerin padelpelaajien WhatsApp-ryhmiin!

Naisten padelryhmä:


Smash Centerissä padelia pelaaville naisille on perustettu oma WhatsApp-ryhmä. Ryhmän nimi on "Smashnaistenpadel". Ryhmässä sovitaan padelpeleistä Smash Centerissä.

Ryhmää ylläpitää Riitta Valkeila, johon voit olla yhteydessä kun haluat liittyä ryhmään, p. 045 3150522.

Miesten padelryhmä:

Smash Centerissä padelia pelaavilla miehillä on oma WhatsApp-ryhmä, jossa on nyt mukana n. 30 padelpelaajaa pääkaupunkiseudulta. Ryhmän nimi on "Padelrinki – Smash Center" ja ryhmässä sovitaan padelpeleistä Smash Centerissä. Peleihin voivat ilmoittautua kaikki ryhmän jäsenet ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit kutsua ryhmään lisää tuntemiasi padelpelaajia.

Ryhmää ylläpitää Harri Ahola, johon voit olla yhteydessä kun haluat liittyä ryhmään, p. 050 3080154.