Padel

Ilmoittautuminen kauden 2022-2023 säännölliseen padelvalmennukseen on käynnissä - lue lisää ja ilmoittaudu mukaan:
Padelvalmennus 2022-2023

Arena Center Myllypuron padelkentille on vielä hyvin varattavissa viikoittaisia vakiovuoroja. Hinnat ovat edulliset, arkisin primetime-aikaan klo 16-21 sekä viikonloppuisin klo 10-20 vakiovuoro vain 32€/tunti. Lue lisää tästä.

Ilmoittaudu padelin aikuis- tai juniorivalmennukseen kaudelle 2022-2023
Smash-Padel tarjoaa säännöllistä padelvalmennusta sekä aikuisille että junioreille Smash Centerissä ja Arena Center Myllypurossa. Lue lisää ja ilmoittaudu Padelvalmennus 2022-2023 -sivulla.

Padelin peruskurssit
Voit myös tutustua tähän hauskaan, sosiaaliseen ja koukuttavaan lajiin peruskurssillamme. Klikkaa tästä lisätietoihin: padelin peruskurssit

Padelklinikat
Padelklinikat on tarkoitettu jo jonkin verran padelia aikaisemmin pelanneille. Osallistujan pitää pystyä pallottelemaan sujuvasti sekä pelaamaan pisteistä. Klikkaa tästä lisätietoihin: padelklinikat

Padelin vakiovuoroja varattavissa Arena Center Myllypurosta sisäkaudeksi 2022-2023
Lue lisää padelin vakiovuoroista tästä.


 

Liity mukaan Smash Centerin padelpelaajien WhatsApp-ryhmiin!

Naisten padelryhmä:


Smash Centerissä padelia pelaaville naisille on perustettu oma WhatsApp-ryhmä. Ryhmän nimi on "Smashnaistenpadel". Ryhmässä sovitaan padelpeleistä Smash Centerissä.

Ryhmää ylläpitää Riitta Valkeila, johon voit olla yhteydessä kun haluat liittyä ryhmään, p. 045 3150522.

Miesten padelryhmä:

Smash Centerissä padelia pelaavilla miehillä on oma WhatsApp-ryhmä, jossa on nyt mukana n. 30 padelpelaajaa pääkaupunkiseudulta. Ryhmän nimi on "Padelrinki – Smash Center" ja ryhmässä sovitaan padelpeleistä Smash Centerissä. Peleihin voivat ilmoittautua kaikki ryhmän jäsenet ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit kutsua ryhmään lisää tuntemiasi padelpelaajia.

Ryhmää ylläpitää Harri Ahola, johon voit olla yhteydessä kun haluat liittyä ryhmään, p. 050 3080154.