Valmennus ja kurssit

Padelin aikuis- ja juniorivalmennus Smash Centerissä kaudella 2018-2019 (15.8.2018-2.6.2019)

Maanantai

klo 17.30-18.30 Junioriryhmä

klo 18.30-20.00 Aikuisryhmä (vähemmän pelanneet)

klo 20.00-21.30 Aikuisryhmä (enemmän pelanneet)

Torstai

klo 17.30-18.30 Junioriryhmä

klo 18.30 - 20.00 Aikuisryhmä (vähemmän pelanneet)

klo 20.00 - 21.30 Aikuisryhmä (enemmän pelanneet)

Hinnasto / Aikuiset & Juniorit

20 € / tunti neljän hengen ryhmässä

27 € / tunti kolmen hengen ryhmässä

Ilmoittautuminen padelvalmennukseen ja peruskurssille

Täytä alla oleva sähköinen lomake:

1) HENKILÖTIEDOT

2) ILMOITTAUDUN

Aikuisvalmennus:

Juniorivalmennus:

3) PELIKOKEMUS

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

VALMENNUSEHDOT - LUETHAN LÄPI!

Harjoitusajat ja niiden tiedusteleminen

Valmennukseen osallistuva sitoutuu tämän lomakkeen täyttämällä ottamaan itse selvää harjoitusajoistaan alkaen ti 14.08.2018 Smash-Padelin ilmoitustaululta Smash Centerissä tai Smashin nettisivuilta padel-osiosta.

Valmennuskausi ja -paikka

Valmennuskausi on 15.08.2018-2.6.2019

Valmennustunnit pidetään Smash Centerissä, Varikkotie 4, 00900 Helsinki (noin 400 metriä Itäkeskuksen metroasemalta ja 15 minuuttia Rautatientorilta).

Ilmoittautumalla valmennukseen pelaaja sitoutuu olemaan mukana koko sisäkauden 2018-2019 tuntien jatkuessa samoissa ryhmissä kevätkaudella ilman erillistä ilmoitusta.

Pelaajan yhteystietojen muuttuminen

Pelaaja on velvollinen ilmoittamaan Smash ry:lle muuttuneet nimi- ja osoitetiedot joko
1) lähettämällä ne sähköpostitse osoitteeseen smash@smashtennis.fi tai
2) täyttämällä ja lähettämällä sähköinen yhteystietojen päivitys -lomake
3) ottamalla yhteyttä puhelimitse Smash Centerin asiakaspalveluun puh. 09 -341 7130.

Juhlapyhät

Valmennustunnit pidetään normaalisti kaikkina juhlapyhinä lukuun ottamatta joulua (23.12.2018-2.1.2019) sekä lapsilla hiihtolomaa (su-la 17.2.-23.2.2019).

Poissaolot

Yhtämittainen, yli 4 viikkoa kestänyt poissaolo huomioidaan laskutuksessa lääkärintodistusta vastaan. Poissaolojen korvauspäivästä tiedotetaan myöhemmin Smash-Padelin ilmoitustaululla Smash Centerissä sekä nettisivuilla padel-osiossa.

Irtisanoutuminen valmennuksesta kesken kauden ja laskutus

Irtisanoutuminen tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla Smashin toimistoon smash@smashtennis.fi. Irtisanoutuminen astuu voimaan kun käynnissä oleva laskutusjakso päättyy (ks. alla). Irtisanoutuminen valmennuksesta ei automaattisesti irtisano Smash ry:n jäsenyyttä.

Syksyn valmennustunnit laskutetaan kahdessa erässä ja kevään laskut laskutetaan kahdessa erässä. Alle 18-vuotiaiden laskut lähetetään huoltajan nimellä. Smash ry:llä on oikeus evätä pelaajalta pääsy valmennustunnille mikäli valmennuslasku(ja) on maksamatta.

Laskutusjaksot:

1. jakso: 15.8.2018-22.10.2018
2. jakso 23.10.2018- 23.12.2018 (viimeinen irtisanoutumispäivä jaksolta 16.10.2018)
3. jakso 2.1.2019- 18.3.2019 (viimeinen irtisanoutumispäivä jaksolta 22.12.2018)
4. jakso 19.3.2019- 2.6.2019 (viimeinen irtisanoutumispäivä jaksolta 12.3.2019)

Jäsenyys

Syksyllä mukaan ilmoittautuvat uudet valmennettavat maksavat puolet ko. vuoden jäsenmaksusta, juniorit 10 € (koko vuosi 20€) ja aikuiset 22,50 € (koko vuosi 45€) syksyn harjoitusmaksun yhteydessä sekä sitoutuvat noudattamaan Smash ry:n valmennus- ja laskutusehtoja. Jäsenenä saat mm. alennusta kenttähinnoista Smash Centerissä, Olarin Tennishallissa, Kaisaniemen tenniskentillä ja Metsälän Tenniskentillä, osasta Smash Centerin Pro Shopin tuotteista, yhteistyökumppaneiden jäsenetuja ja mahdollisuuden osallistua kansallisiin kilpailuihin. Lue lisää jäseneduista.

Jos valmennettava ei ole halukas liittymään Smash ry:n jäseneksi, lisätään perusvalmennuksen tuntihintaan alv 24%.

Valokuvaus

Mikäli pelaaja ei halua, että hänen valokuviaan saatetaan käyttää Smashin Internet-sivuilla tai Smashin julkaisuissa tulee hänen ilmoittaa asiasta Smashin toimistoon smash@smashtennis.fi.

Jakelulistat ja tiedotus

Valmennukseen ilmoittautujan sähköposti lisätään Smash ry:n uutiskirjeiden jakelulistalle ellei pelaaja sitä erikseen kiellä. Uutiskirjeet ovat nettisivujen ohella Smashin valmennuksen tärkeä tiedotuskanava, joten on tärkeää antaa sähköpostiosoite, jota lukee säännöllisesti.

Terveys sekä vakuutus

Jokainen on velvollinen kertomaan omasta terveydentilanteestaan valmentajalle, mikäli se voi vaikuttaa pelaajan kykyyn suorittaa kaikkia harjoitteita täysipainoisesti. Jokaisen pelaajan tulee hankkia mahdollinen vakuutus itse: Smash ry ei ole vakuuttanut harjoituksiin osallistuvia pelaajia.

Käyttäytyminen

Pelaajien tulee kohdella kunnioittavasti muita ryhmänsä pelaajia sekä valmentajaa. Kiroileminen, mailan heittely ja muu asiaton käyttäytyminen on kielletty. Mikäli pelaajan toiminnasta aiheutuu vahinkoa kentän pintaan tai muuhun kiinteistöön tai irtaimistoon, hän on velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingot. Seuralla on oikeus evätä valmennettavan osallistuminen valmennukseen, mikäli häiritsevää häiriökäyttäytymistä esiintyy säännöllisesti siihen puuttumisesta huolimatta. Ensimmäisestä häiriökäyttäytymisestä pelaaja saa huomautuksen, toisesta varoituksen ja sen jälkeen osallistuminen valmennukseen evätään meneillään olevan kauden loppuun. Valmennusmaksuja ei hyvitetä kyseiseltä ajalta.

Valmennusehtojen muutokset

Smash ry pidättää oikeuden valmennusehtojen muutoksiin myös kesken kauden. Tällöin muutoksista ilmoitetaan nettisivuillamme sekä Smash Centerin ilmoitustaululla.