Padelklinikat

Nyt suositut teemaklinikat myös padelissa! Ilmoittaudu mukaan ja syvennä osaamistasi padelkentillä!

Padelklinikat on tarkoitettu jo jonkin verran padelia aikaisemmin pelanneille. Osallistujan pitää pystyä pallottelemaan sujuvasti sekä pelaamaan pisteistä. Padelklinikoilla harjoitellaan kunkin klinikan teeman mukaisesti 1,5 h valmentajan johdolla. Mukaan mahtuu 8 ensin ilmoittautunutta. Valmentajana klinikoissa on Suomen Padelliiton valmentajakoulutuksen käynyt Janne Lappalainen.

Padelklinikan hinta 35 €. 

Ilmoittaudu kursseille tapahtumajärjestelmässämme klikkaamalla alla olevia kurssirivejä. Kurssi maksetaan ilmoittautuessa verkkomaksulla. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen ja jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa kurssimaksun. Liikuntaseteleillä ja -korteilla ja vastaavilla maksuvaihtoehdoilla ei voi maksaa Smash ry:n järjestämiä kursseja tai muita tapahtumia.

Padelklinikat kesällä 2021 Arena Center Myllypurossa:

Peruutusehdot:

Osallistumisen kurssille voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa osoitteeseen smash@smashtennis.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun.

Lisätietoja:

Ari Ahokas:
puh. 0405037460
ari.ahokas@smashtennis.fi