Padelklinikat

Nyt suositut teemaklinikat myös padelissa! Ilmoittaudu mukaan ja syvennä osaamistasi padelkentillä!


Padelklinikat on tarkoitettu jo jonkin verran padelia aikaisemmin pelanneille. Osallistujan pitää pystyä pallottelemaan sujuvasti sekä pelaamaan pisteistä. Padelklinikoilla harjoitellaan kunkin klinikan teeman mukaisesti 1,5 h valmentajan johdolla. Mukaan mahtuu 8 ensin ilmoittautunutta. Valmentajana klinikoissa on Suomen Padelliiton valmentajakoulutuksen käynyt Janne Lappalainen. Padelklinikat järjestetään Arena Center Myllypurossa.

Ilmoittaudu klinikalle tapahtumajärjestelmässämme klikkaamalla alla olevia klinikoiden suoria linkkejä. Tapahtuma maksetaan ilmoittautuessa verkkomaksulla. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen ja jos tapahtuma on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa osallistumismaksun. Liikuntaseteleillä ja -korteilla ja vastaavilla maksuvaihtoehdoilla ei voi maksaa Smash ry:n järjestämiä kursseja tai muita tapahtumia.

Padelklinikat keväällä 2022 Arena Center Myllypurossa:

Peruutusehdot:

Osallistumisen kurssille voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa osoitteeseen smash@smashtennis.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun lääkärintodistusta vastaan.

Lisätietoja:

Ari Ahokas:
puh. 0405037460
ari.ahokas@smashtennis.fi

Voit myös selailla kurssi- ja tapahtumatarjontaamme tapahtumajärjestelmässämme:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat