Padelklinikat

Suositut teemaklinikat padelissa! Ilmoittaudu mukaan ja syvennä osaamistasi padelkentillä!


Padelklinikat on tarkoitettu jo jonkin verran padelia aikaisemmin pelanneille. Osallistujan pitää pystyä pallottelemaan sujuvasti sekä pelaamaan pisteistä. Padelklinikoilla harjoitellaan kunkin klinikan teeman mukaisesti 1,5 h valmentajan johdolla. Mukaan mahtuu 8 ensin ilmoittautunutta. Valmentajana klinikoissa on Suomen Padelliiton valmentajakoulutuksen käynyt Janne Lappalainen. Padelklinikat järjestetään Arena Center Myllypurossa.

Osallistumismaksu 35€/hlö Smashin jäsenille, 40€/hlö ei-jäsenille. 

Ilmoittaudu klinikalle tapahtumajärjestelmässämme klikkaamalla alla olevia klinikoiden suoria linkkejä. Tapahtuma maksetaan ilmoittautuessa verkkomaksulla, jolloin paikka tapahtumassa vahvistuu. Smash ry:n jäsenhinnan saa, jos on jäsen ja kirjautuneena TennisClub-jäsenpalveluun. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen ja jos tapahtuma on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa osallistumismaksun. Liikuntaseteleillä ja -korteilla ja vastaavilla maksuvaihtoehdoilla ei voi maksaa Smash ry:n järjestämiä kursseja tai muita tapahtumia.

Padelklinikat Arena Center Myllypurossa syksy 2023: 

17.09.2023 Padelklinikka [Teema syöttö - syötön palautus]
15.10.2023 Padelklinikka [Teema: perus- ja lentolyönnit]
12.11.2023 Padelklinikka [Teema: ylälyönnit (bandeja & vibora)]
26.11.2023 Padelklinikka [Teema: ylälyönnit (smash & kicksmash)]
10.12.2023 Padelklinikka [Teema: takalasi, sivulasi & kulmat]

 

Peruutusehdot:

Osallistumisen kurssille voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa osoitteeseen smash@smash.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun lääkärintodistusta vastaan.

Lisätietoja:

padel@smash.fiVoit myös selailla kurssi- ja tapahtumatarjontaamme tapahtumajärjestelmässämme:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat