Valmentajien pelisäännöt Smashin valmennuksessa

8.9.2016

Kohti parempia harjoituksia ja hyvää oloa

Valmentajan pelisäännöt:

 

 1. Olen ajoissa paikalla, yritän parhaani valmennustyössä ja toimin omalla käytökselläni esimerkkinä pelaajille sekä luon positiivisen ja kannustavan ilmapiirin harjoituksiin.
   
 2. Pidän huolen siitä, että harjoituksissa on hauskaa, vaikka harjoitellaankin tavoitteellisesti, ja pelaajat saavat onnistumisen kokemuksia ja tulevat iloisella mielellä harjoituksiin uudestaan.
   
 3. Kohtelen kaikkia pelaajia tasavertaisesti, kannustan heitä ja annan rakentavaa, oikeaan suoritukseen ohjaavaa palautetta heidän kehittymisestään sekä tervehdin oppilaita tunnin alussa ja lopussa.
   
 4. Ilmoitan kaikille ryhmän pelaajille heitä koskevista muutoksista harjoitusten suhteen ja poissaoloistani sekä jaan mahdolliset tiedotteet ajoissa. Toimitan tuuraajalleni harjoitusohjeet pidettävää tuntia varten kirjallisesti.
   
 5. Vaadin harjoituksissa hyvien käytöstapojen ja yhteisten pelisääntöjen noudattamista sekä tulen harjoituksiin ajoissa ja olen läsnä ja aktiivinen.
   
 6. Pukeudun Smashin vaatteisiin työssä ollessani, olen kohtelias, pidän huolta hyvästä hygieniasta ja teen yhteistyötä muiden valmentajien kanssa.
   
 7. Huolehdin pelaajien turvallisuudesta ja pyrin kouluttautumaan jatkuvasti. Olen tietoinen ajankohtaisista tapahtumista ja välitä tietoa eteenpäin (kilpailut, leirit, kurssit, jne.)
   
 8. Matkapuhelinta voi pakottavan tarpeen takia vilkaista juomatauolla kun se ei häiritse valmennustapahtumaa.Jos minulla on pakottava tarve vilkuilla puhelinta (esim. vaimo viimeisillään) ilmoitan siitä ryhmälle heti tunnin alussa.
   
 9. Vien pallot ja apuvälineet paikoilleen sekä lukitsen häkit ja ovet yms. Pallolaatikot ja muut roskat vien itse parkkipaikan roskikseen.
   
 10. En kritisoi ja arvostele muiden kuullen muuta henkilökuntaa, halliyhtiötä, työnantajaa, pelivälineitä, asiakkaita ja noudatan yhdessä sovittuja toimintaohjeita.
  Pelaajan, vanhempien ja valmentajan väliset keskustelut ovat luottamuksellisia.