Halliyhtiömme Finland Tennis Oy rakennuttaa kaksi uutta massatenniskenttää Laajasaloon Kruunuvuoren liikuntapuistoon

28.2.2024

Halliyhtiömme Finland Tennis Oy on vuokrannut Helsingin kaupungilta Laajasalossa sijaitsevasta Kruunuvuoren liikuntapuistosta (osoitteessa Koirasaarentie 31) alueen kahta uutta tenniskenttää varten. Finland Tennis Oy rakennuttaa liikuntapuistoon kaksi uutta TOP Clay -tekomassapohjaista tenniskenttää. Tavoitteena on, että uudet tenniskentät ovat käytössä kesäkuun 2024 alkupuolella. Kentillä on massakenttien ominaisuudet, mutta ne ovat perinteisiä massakenttiä helppohoitoisempia ja sopivat paremmin Suomen olosuhteisiin, kun pelikautta voi pidentää molemmista päistä kesää.

Uudet kentät tulevat käyttöön Smash ry:n jäsenille ja muille Finland Tennis Oy:n asiakkaille, ja kenttiä tarjotaan myös muille Helsingin tennisseuroille harjoitus- ja pelivuoroja varten. Kentät tulevat myös yksityishenkilöiden varattaviksi sähköisen varausjärjestelmämme kautta.

Kruunuvuorenrannan liikuntapuiston uudet tenniskentät ovat kesätoimintamme kannalta erittäin tarpeellisia. Uudet kentät tulevat paikkaamaan ulkotenniskenttiemme vajetta, joka aiheutui, kun toiminta Kaisaniemen puiston kolmella tenniskentällä Helsingin keskustassa päättyi viime vuonna puiston peruskorjauksen vuoksi.

Kruunuvuorenrannan ulkotennisolosuhteiden rakentaminen luo uudenlaisen mahdollisuuden tenniksen harrastamiselle Kaakkois-Helsingissä. Helsingin kaupungin mukaan kentät parantavat rakentuvan asuinalueen ja erityisesti sen liikuntapuiston vetovoimaa, mikä osaltaan tukee kaupungin liikuntapoliittisten tavoitteiden toteutumista.