Siirrymme uuteen varausjärjestelmään ke 1.3. klo 10 - asiakkaan tulee rekisteröityä uuteen järjestelmään. Luovumme samalla käteisen käytöstä Smash Centerissä.

27.2.2023

Uusi kenttiemme varausjärjestelmä otetaan käyttöön keskiviikkona 1.3.2023 klo 10 osoitteessa varaavuoro.smash.fi. Nykyisen järjestelmän toimittaja on myynyt liiketoimintansa ja nykyistä järjestelmää ei enää tueta. Uuden järjestelmän toimittaa WiseNetwork Oy.

Tiistaina 28.2. klo 8-18 välisenä aikana kenttävarauksia ja -peruutuksia voi tehdä vanhaa järjestelmää käyttäen vain su 5.3. asti. Vanhan järjestelmän käyttö päättyy asiakkaillemme kokonaan ti 28.2. klo 18. Varausjärjestelmissä on kokonaan käyttökatko asiakkaille ti 28.2. klo 18 – ke 1.3. klo 10. Uusia varauksia voi tehdä uudessa järjestelmässä osoitteessa varaavuoro.smash.fi ke 1.3. klo 10 alkaen.

REKISTERÖITYMINEN JÄRJESTELMÄÄN JA OLEMASSA OLEVAT VARAUKSET

Vanhat tunnukset eivät toimi uudessa järjestelmässä, vaan ennen ensimmäistä varaustasi sinun tulee rekisteröityä itse uuteen järjestelmään osoitteessa varaavuoro.smash.fi. Puhelimitse tai sähköpostilla emme tee varauksia asiakaspalvelussa ennen kuin olet rekisteröitynyt käyttäjäksi uuteen järjestelmään. Asiakaspalvelussa emme tee varauksia ensimmäisen viikon aikana järjestelmän vaihdon jälkeen 1.-7.3.2023.

Jos sinulla on nykyisessä järjestelmässä olemassa olevia irtovarauksia, vakiovuorovarauksia, sarjapelivarauksia tai verkkomaksusaldoa, tulee rekisteröityminen uuteen järjestelmään tehdä samalla sähköpostiosoitteella kuin mitä olet käyttänyt vanhassa järjestelmässä. Olemassa olevat varaukset ja ennakkoon tehdyt verkkomaksut siirtyvät uuteen järjestelmään.

Täytä Smash ry:n jäsennumerosi rekisteröitymislomakkeelle, jotta saat vastaisuudessa jäsenalennuksen. Jäsennumerosi löydät kirjautumalla jäsenpalveluumme TennisClubiin. Löydät jäsennumerosi myös vanhalta Smash ry:n jäsenmaksulaskulta kentästä Asiakasnumero tai viimeisimmältä valmennuslaskulta.

Rekisteröitymisen uuteen järjestelmään voit tehdä heti, mutta olemassa olevat varauksesi näet sekä uusia vuoroja voit varata uudessa järjestelmässä vasta ke 1.3. klo 10 alkaen.

Tarkistathan, että omat varauksesi sekä mahdolliset myyntiin laitetut tai perutut vuorot ovat oikein uudessa järjestelmässä. Verkkomaksusaldot päivitetään asiakkaan tietoihin viikon kuluessa järjestelmän käyttöönotosta.

SMASH CENTER - VERKKOMAKSAMISEN KÄYTTÖÖNOTTO JA KÄTEISESTÄ LUOPUMINEN

Uuden järjestelmän käyttöönoton myötä Smash Centerin irtovaraukset on mahdollista maksaa heti varauksen yhteydessä verkkomaksulla muiden toimipaikkojemme tapaan. Verkkomaksun voi tehdä yleisimmillä pankki- ja maksukorteilla sekä liikuntaeduista Epassilla ja Smartumilla ja myöhemmin tänä vuonna myös Edenredillä.

Smash Centerin vuorot voi edelleen maksaa myös kassalle yleisimmillä pankki- ja maksukorteilla sekä liikuntaeduista Epassilla, Smartum-seteleillä, Smartum-mobiililla sekä Edenred-kortilla. Järjestelmän vaihdon yhteydessä luovumme käteisellä maksamisesta.

Mahdollisuus maksaa irtovuoroja verkkomaksuna myös jälkikäteen kuluvan kuun aikana tullaan ottamaan käyttöön mahdollisimman pian.

Vakiovuoroja ei voi maksaa verkkomaksuna - ne voi maksaa Smash Centerin kassalla kuluvan kuun aikana, ennen kuin vuorot laskutetaan asiakkaalta seuraavan kuun 1. päivä. Laskulle lisätään laskutuslisä 4,50€.

OLARIN TENNISHALLI

Olarin Tennishallin irtovuorot voi maksaa verkkomaksuna heti varauksen yhteydessä. Mahdollisuus maksaa irtovuoroja verkkomaksuna myös jälkikäteen kuluvan kuun aikana tullaan ottamaan käyttöön mahdollisimman pian. Maksamattomat irtovuorot laskutetaan seuraavan kuun 1. päivä. Laskulle lisätään laskutuslisä 4,50€.

Vakiovuoroja ei voi maksaa verkkomaksuna - Olarin Tennishallin vakiovuorot laskutetaan asiakkaalta seuraavan kuun 1. päivä ilman laskutuslisää.

Uuden järjestelmän myötä Olarin Tennishallista vuoroja varanneet saavat käyttöönsä uuden sisäänkäyntiin oikeuttavan pinkoodin. Uusi pinkoodi löytyy uuden järjestelmän kohdasta Omat tiedot / Kulkuoikeudet.

ARENA CENTER MYLLYPURO PADEL

Arena Center Myllypuron padelin irtovuorojen maksuun on käytössä ainoastaan verkkomaksu. Maksu on suoritettava heti irtovarauksen yhteydessä varausjärjestelmässä, muuten varaus ei vahvistu.

Vakiovuoroja ei voi maksaa verkkomaksuna - Arena Center Myllypuron vakiovuorot laskutetaan asiakkaalta seuraavan kuun 1. päivä ilman laskutuslisää. Vakiovuorot voi maksaa myös Smash Centerin kassalle.

SMASH RY:N JÄSENALENNUS MYÖS ARENA CENTER MYLLYPURON PADELKENTTIEN IRTOVARAUKSILLE KAIKKINA AIKOINA

Smash ry:n jäsenalennuksen saa kaikkien toimipisteidemme varauksiin automaattisesti järjestelmän kautta jäsenalennusehtojen mukaisesti. Nyt saat jäsenalennuksen myös Arena Center Myllypuron padelvuorojen irtovarauksille – jäsenalennus on voimassa Arena Centerissä kaikkina aikoina!

OPISKELIJA- JA ELÄKELÄISALENNUKSET KAIKISSA TOIMIPAIKOISSAMME

Opiskelija- ja eläkeläisalennuksen saa kaikkien toimipisteidemme varauksiin voimassa olevien alennusehtojen mukaisesti automaattisesti sen jälkeen, kun on todistanut Smash Centerin asiakaspalvelussa kuuluvansa ko. alennusryhmään. Opiskelijan tulee näyttää voimassa oleva opiskelijakortti asiakaspalvelussa joka vuosi uuden lukuvuoden alussa 30.9. mennessä.

LAHJAKORTIT

Ennen 28.2.2023 ostetut Smash Centerin lahjakortit eivät ole käytössä 1.-14.3.2023 välisenä aikana. Nämä lahjakortit vaihdetaan uusiin lahjakortteihin 15.3. alkaen Smash Centerin kassalla.

KYSYTTÄVÄÄ?

Tutustu tarkemmin varaus-, peruutus- ja maksuehtoihin uudessa varausjärjestelmässä osoitteessa varaavuoro.smash.fi kohdassa INFO.

Huomioithan, että uuden varausjärjestelmän käyttöönoton vuoksi voi maaliskuun ensimmäisinä päivinä asiakaspalvelussamme esiintyä ruuhkaa.

Ongelmatapauksissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen fite@finlandtennis.com.

Vakiovuoro- ja muissa sopimusasioissa ota yhteyttä meihin osoitteeseen sopimukset@finlandtennis.com.

Lämpimästi yhteistyöstä kiittäen!

Finland Tennis Oy
Smash Center, Olarin Tennishalli, Arena Center Myllypuro Padel, Kaisaniemen tenniskentät