Aikuisten ja lasten kesäkurssien, -tapahtumien ja -leirien ilmoittautuminen on käynnissä!

4.5.2021

Lapsille kokopäivätenniskouluja, pingis-, sulkis- ja mailapelileirejä ja tenniskursseja... Aikuisille tenniksen ja padelin alkeiskursseja ja klinikoita sisällä ja ulkona sekä peli-iltoja ja sisäisiä turnauksia... Varaa paikkasi ja tule mukaan!

Lisätietoja Suomen suurimman mailapeliseuran Smashin kesän 2021 Helsingin ja Espoon tapahtumista sekä suorat ilmoittautumislinkit tapahtumajärjestelmäämme löydät alla olevien linkkien kautta:

Lapset:

Lasten tenniskurssit / Smash Center

Lasten tenniskurssit / Olarin tennishalli

Lasten pingiskurssit / Smash Center

Lasten sulkis- ja mailapelikurssit / Smash Center

Aikuiset:

Tenniksen alkeiskurssit / Smash Center

Tenniksen alkeiskurssit, massatennisklinikat ja sisäiset turnaukset / Kaisaniemen tenniskentät

Tenniksen intensiivitreenit elokuussa / Smash Center

Tenniksen perus- ja jatkokurssit, peli-illat, klinikat ja pre-season harjoitukset / Olarin tennishalli

Padelin peruskurssit / Smash Centerin ulkokentät & Arena Center Myllypuron sisäkentät