Smash - Tondiraba (Tallinna) seuraottelu la 14.1.2012

4.1.2012

Tule mukaan pelaamaan nelinpelejä ystävyysseuraa vastaan. Smash haastaa Ojassalun veljekset padelissa

Smashin senioreiden seuraottelu 14.1.2012 FiTe Clubilla Tallinnalaisen Tondiraba Tennis Klubin kanssa

Sinä Smashiläinen 35 – 55 v. hyvä harrastaja / kilpapelaaja tule pelaamaan pääasisssa nelinpelejä Tallinnalaisen Tondiraba Tennis Klubin kanssa  Finland Tennis Clubille.

Pelit alkavat klo 12.30 alkaen vaihtelevasti kovilla kentillä ja illanvietto ruokailuineen alkaa n. klo 18.30 yläkerran neuvottelu- ja kerhohuoneissa, jonka jälkeen siirrytään Helsingin yöhön.

Osallistumismaksu 60 € sisältäen riittävästi tennistä, padelia ja ruoan juomineen.

Sitovat ilmoittautumiset: tapio.totro@finlandtennis.com

Osanottajien määrää saatetaan joutua rajoittamaan. Pelaajat pääsevät mukaan seuraotteluun ilmoittautumisjärjestyksessä ja 2010 Tallinnan seuraotteluun osallistuneet otetaan mukaan ko. seuraotteluun ensisijaisesti.

Lisätietoja:Tapio Totro 0405110666