Smash ja Smartgolf.fi yhteistyöhön

21.6.2011

Smashiläisille alennusta osoitteesta Smartgolf.fi

Smash ja Smartgolf.fi aloittivat yhteistyön, joten seuran jäsenille luvassa alennuksia verkkokaupasta. Tässä heidän terveisensä Smashiläisille:

Smartgolf.fi verkkokauppa on perustettu vuonna 2008, kesken kuuminta golfkautta, joten ensimmäinen kesäkausi meni hommaa harjoitellessa. Taustalla toki oli pitkä kokemus alasta harrastuspohjalla sekä usean vuoden yrittäjäkokemus.

Nyt kun kolmas kausi on parhaassa vauhdissa niin uskaltaa jo sanoa, että homma kannatti ja asiakkaat ympäri Suomen ovat löytäneet meidät.  Päivittäisiä kävijöitä verkkokaupassa on useita satoja ja tyytyväisiä asiakkaita tuhansittain.

Tuotevalikoimassa on noin 400 eri tuotetta, jotkaon valittu kotimaisten maahantuojien ja neljän Englantilaisen tukkurin valikoimista. Pyrimme aina tarjoamaan hyvän hinta-laatu-suhteen tuotteita, joita asiakkaat voivat turvallisin mielin ostaa nettikaupastamme. Pääpaino tuotevalinnoissa on tuotteilla, jotka soveltuvat klubipelaajille – niin naisille, miehille, kuin junioreillekin.

Myydyimpiä tuotteita ovat pallot ja erilaiset tarvikkeet, mutta valikoimista löytyy aina myös merkkituotteita vaatteista draivereihin. Tälle kaudelle olemme kasvattaneet tekstiilien osuutta ja tulemme tekemään niin jatkossakin, vaikka se toki on haastavampaa kuin pallokauppa.

Kivijalkakauppaa meillä ei ole, mutta asiakkaat ovat tervetulleita toimistollemme Roihupeltoon katsomaan tuotteita ja noutamaan tilauksia.

Hyviä Swingejä,

Leif

Tutustu verkkokaupan valikoimaan tästä sekä muihin seuramme jäsentarjouksiin täältä.