Minitennistapahtumia

18.4.2009

Kaikki mukaan

Destian ja Suomen Tennisliiton maaliskuun lopussa käynnistynyt yhteistyö lähtee räväkästi liikkeelle. Destia Minitennis käynnistyy maanlaajuisen esittelykiertueen myötä touko-kesäkuussa, jolloin yhdeksällä paikkakunnalla esitellään lapsille ja nuorille tennistä, ja kerrotaan, miten siihen pääsee mukaan. Kiertue pysähtyy Jyväskylässä, Oulussa, Turussa, Kuopiossa, Vantaalla, Kauniaisissa, Tampereella ja Helsingin jäähallissa Koululiikuntaliiton Power Mover-tapahtumassa sekä Kotkassa. Davis Cup-viikolla heinäkuussa Destia Minitennis on esillä Naantalissa.

Tapahtumat ovat 3-4 tunnin mittaisia ja niissä nuoret pääsevät kokeilemaan minitennistä, olivatpa sitten asialla ensimmäistä kertaa tai tuntevat lajia jo ennestään. Lajia jo osaaville järjestetään kussakin tapahtumassa minitenniskilpailu.

Myös lasten ja nuorten vanhemmat ovat tervetulleita tutustumaan tähän tenniksen mainioon aloitusmuotoon.

Tavoitteeksi on asetettu, että jokaisessa tapahtumassa olisi vähintään 100 nuorta, Power Moverissa heitä on varmasti paljon tätä enemmän, sillä esimerkiksi tapahtumaan osallistui noin 5 000 nuorta eri puolilta Suomea.

Destia Minitenniksen kotisivut

Destia Minitennikselle on avattu kotisivut osoitteessa http://www.destiaminitennis.fi/ jota kautta ohjelmasta saa lisätietoja.
Sivuilla esitellään minitenniksen säännöt ja Rehdisti, Rohkeasti ja Taidolla –taitotehtävät ja annetaan ohjeet siitä, kuinka Destia Minitenniskiertueen tapahtumiin voi ilmoittautua.

Destia Minitenniskiertueen ohjelma

2.5. Jyväskylä
klo 10-15 Palloilukeskus Hutungissa. Järjestäjä Jyväskylän Tennisseura.

3.5. Oulu
klo 10-14 Nallisportissa. Järjestäjä Oulun Verkkopalloseura.

9.5. Turku
klo 10-14 Impivaaran Tenniskeskuksessa. Järjestäjä Turun Verkkopalloseura.

16.5. Kuopio
klo 10-16 KTS:n tenniskuplassa. Järjestäjä Kuopion Tennisseura.

17.5. Vantaa
klo 9-13 Variston Tenniskeskuksessa. Järjestäjä Variston Tennis.

23.5. Kauniainen
klo 10-15 Kauniaisten hiekkanurmikentillä. Järjestäjä Grani-Tennis.

24.5. Tampere
klo 10-14 Tampereen Tenniskeskuksessa. Järjestäjä Tampereen Tennisseura.

27.5. Helsinki
Power Mover 2009-tapahtuma Jäähallissa.

3.6. Kotka
klo 16-19 Kotkan Tennishallissa. Järjestäjä Smash-Kotka.

7.7. Naantali
Davis Cupin viikon tapahtumia. Järjestäjä Turun Verkkopalloseura.