Racketlonlisenssit ostettavissa Suomisport.fi:stä

25.1.2018

Racketlonlisenssit ostettavissa Suomisport.fi:stä

 

 

Suomen Racketlonliitto on tehnyt sopimuksen Suomen Olympiakomitean tarjoaman Suomisport.fi -palvelun kanssa. Suomisport on koko urheiluyhteisön nykyaikainen ja helppokäyttöinen digitaalinen urheilupalvelu, jonka kautta lajiliitot voivat myydä lisenssejä ja vakuutuksia. Suomisportista on yhdellä rekisteröitymisellä mahdollista hankkia myös muiden lajien lisenssejä niin itselle kuin myös omille lapsille.

Tavoitteenamme on tarjota pelaajillemme nykyaikainen ja turvallinen verkkomaksamiseen perustuva lisenssipalvelu sekä selkiyttää lisensseihin liittyviä käytäntöjä ja helpottaa kisajärjestäjien toimintaa. Tästä lähtien racketlonlisenssiä ei siis enää osteta kilpailujen järjestäjiltä, vaan Suomisport.fi -palvelusta vuosittain ennen kalenterivuoden ensimmäiseen kilpailuun osallistumista.

Racketlonlisenssit ovat siis nyt hankittavissa Suomisportista. Aikuisten lisenssin hinta vuonna 2018 on 14€, juniorilisenssi (alle 19v.) 7€. Lisenssi on voimassa koko kalenterivuoden. Siirry siis Suomisportiin klikkaamalla alla olevaa logoa, rekisteröidy palveluun ja hanki racketlonlisenssi kaudelle 2018. Alta löydät myös ohjeet palvelun käyttämiseen.