Zenniz

Maksuton päivitetty Zenniz kentillä 5 ja 6!

Zenniz-järjestelmää on kehitetty ja päivitetty. Muutoksilla laitteen luotettavuutta ja käytettävyyttä on parannettu. Samaan aikaan Zenniz on poikkeuksellisesti muutettu maksuttomaksi loppuvuoden ajaksi, jotta kaikki pelaajat pääsevät varmasti vaivattomasti tenniksessä uudelle tasolle.

Keskeisimmät muutokset ovat:

- Väärien ja löytymättä jääneiden lyöntien merkittävä väheneminen

- Laitteen kosketusnäytön ja muun ohjelmiston sujuva toiminta

- Käyttöliittymän uusi ilme

- Järjestelmä ei välttämättä vaadi käyttäjältä sisäänkirjautumista vaan näyttää nopeuksia ja linjatuomioita joka tapauksessa

Tervetuloa kokeilemaan päivitettyä Zenniziä loppuvuoden 2016 aikana ilmaiseksi!

Lue lisää alla Zenniz-järjestelmästä

Zenniz vie tenniksen uudelle tasolle

Monet lajit ovat jo pitkän aikaa hyödyntäneet teknologian tuomia mahdollisuuksia, mutta tennis on pysytellyt tältä edistykseltä valitettavan syrjässä. Esimerkiksi juoksijoilla ja pyöräilijöillä on ollut jo pitkään käytössä sykemittarit ja gps-laitteet harjoittelun tukena ja kehityksen seuraamisen työkaluina. Zenniz tuo nyt tennispelaajille aivan uusia mahdollisuuksia ymmärtää ja parantaa omaa peliään ja kokemusta tenniskentällä. Olisi vaikea kuvitella ajavansa tänä päivänä autoa, jossa ei olisi kojelautaa ilmoittamassa ajetun vauhdin nopeutta tai paljonko tankissa on polttoainetta jäljellä. Zenniz antaa sinulle saman näkyvyyden pelaamiseesi tenniskentällä.

Linjatuomiot oikeiksi

Harvoissa tennisotteluissa on paikalla tuomaria saatika joukkoa tarkkasilmäisiä linjatuomareita. Näin ollen valtaosassa otteluista vastuu linjatuomioista on pelaajilla. Tämä ei aina ole kokeneillekaan pelaajille pelin tiimillyksessä helppo tehtävä. Koska tennis on herrasmiesten peli, niin osa pelaajista menee jopa niin pitkälle, että tuomitsevat hieman ulkonakin olevia lyöntejä sisälle. He eivät halua pienintäkään riskiä siitä, että heitä pidettäisiin huijareina. Pelaajien joukkoon näet luonnollisesti myös mahtuu niitäkin, jotka pallon ollessa edes lähellä viivaa huutavat sen heti ulos. Kumpikaan näistä ei ole paras mahdollinen tilanne ja suuri joukko pelaajista yrittääkin parhaansa mukaan saada linjatuomiot oikeiksi. Se ei missään tapauksessa ole helppoa ja virheitä tapahtuu parhaillekin. Zenniz poistaa tämän epävarmuuden tennisotteluista ja automaattiset linjatuomiot helpottavat pelaamista ja ovat objektiivisia ja tasapuolisia molemmille pelaajille. Jokainen lyönti näkyy välittömästi ruudulla: sisällä olevat vihreällä “IN” ja ulkona olevat punaisella “OUT”. Epäselvissä tilanteissa pelaajat voivat käydä ruudulta tarkistamassa pallon lentoradan ja tarkan laskeutumispaikan. Katso tästä muutama esimerkki linjatuomioiden haastosta.

Syöttönopeus kiinnostaa

Maailman nopeimmaksi mitattu syöttö on Sam Grothin huikea 263km/h nopea sivallus! Kovallakaan harjoittelulla lähelle tätä lukemaa ei pääse kuin muutama ihminen maailmassa. Jokaisen ison ammattilaisturnauksen pääkentällä yleisölllä on mahdollisuus nähdä huippupelaajien syöttönopeuksia. Vaikka nopeus ei ole syötössä ainoa ratkaiseva tekijä, niin silti se kiinnostaa pelaajia itseään ja kukapa ei haluaisi tietää omaa syöttönopeuttaan. Tämä on ollut hitti kaikissa paikoissa, johon Zenniz on asennettu. Ihmisiä on ollut jonoksi asti kokeilemassa omaa syöttönopeuttaan! Pystytkö sinä syöttämään yli 200km/h?

Ottelutilastot ja lyöntikartat työkaluja kehittymiselle

Jos sinun pitäisi veikata oma ykkösyöttöprosenttisi viimeisestä viidestä ottelustasi, niin uskoisitko voivasi arvioida sen tarkasti? Entä osaisitko sanoa, miten hyvin olet onnistunut sijoittamaan syöttösi haluamiisi paikkoihin?

Zennizin avulla myös tämä onnistuu! Seuraamalla tiettyjä lukuja pelistäsi voit myös helposti tehdä johtopäätöksiä kehityksestäsi. Jos nyt syötät esimerkiksi ykkössyöttösi kenttään 50% tarkkuudella, ja harjoittelet syöttämistä aktiivisesti muutaman kuukauden ajan, niin pystyt Zennizin avulla seuraamaan, miten onnistut viemään harjoittelun tulokset itse otteluihin. Sama pätee tietysti syöttöjen nopeuksia ja sijoituksia. Tässä esimerkki maailman huipulta: Denis Istomin ja Sanjar Fayziev pelasivat harjoitusottelun Dubaissa 30.12.2015 ja käyttivät Zenniz -laittetta. Tässä näet ottelun tilastot ja Istominin ykkössyötöt lyöntikartalla.