Smash Center (ent. Finland Tennis Club)

Smash Center (ent. Finland Tennis Club), Varikkotie 4, 00900 Helsinki. Asiakaspalvelu ja kenttävaraukset puh. 09 - 3417130 tai nettivaraimessa.

Hinnasto

Aukioloajat

Tarkemmat yhteystiedot

Katso sijainti kartalla

Tennis
Sisätenniskenttiä Smash Centerissä on yhteensä 12. Päärakennuksessa on kuusi vihreäpunaista Plexipave-kenttää, Janus-hallissa sekä KOLO Areenassa kummassakin on kolme Plexipave-kenttää 10 mm joustolla. Lisäksi Smash Centerissä on yksi massakenttä ulkona. Plexipavekentät ja massakenttä sopivat kaikille pelaajille aloittelijasta ammattilaiseen.

Sulkapallo
Smash Centerissä on 12 sulkapallokenttää. Kaikki kentät ovat sisähallissa. Kymmenellä kentällä on päällysteenä Taraflex™-aluejoustava joustoparketti ja kahdella kentällä on Plexipave-alusta.

Squash
Hyvänä kunnonkohottajana ja nopeana pelinä tunnettua squashia varten on Smash Centerissä kaksi kenttää, joilla on puualusta. Kenttien peliä voi seurata ylätasanteelta.

Padel
Smash Centeristä löytyy myös kaksi sisäpadelkenttää ja yksi ulkopadelkenttä.

Pöytätennis
Smash Centerissä on mahdollista harrastaa myös pöytätennistä kahdella Stiga-pöydällä.

Racketlon
Kaikkia racketloniin kuuluvia mailapelejä voi pelata Smash Centerissä. Ota meihin yhteyttä mikäli olet kiinnostunut järjestämään turnauksen yritykselle, yhteistyökumppaneille tai omille kavereillesi.

Harry Gröhn toivottaa asiakkaat tervetulleeksi Smash Centerin asiakaspalvelussa. Taustalla Joni Wilenius jännittää mailaa.