Pro Shop

Tervetuloa tutustumaan myymälään ja mailahuoltoon osoitteessa Myllypuron Tenniskeskus/ Finland Tennis Club Varikkotie 4, 00900 Hki

 

Pro Shopista löydät laadukkaat tuotteet tennikseen, sulkapalloon, squashiin ja padeliin. Tarjoamme laajan valikoiman Adidaksen tyylikkäitä ja huippu laadukkaita tuotteita kaiken ikäisille. Mailavalikoimaamme kuuluu mailoja Babolatilta, Princeltä, Wilsonilta, Tretornilta ja Tecnifiberiltä. Tarjoamme myös laajan valikoiman muita varusteita mm. grippejä ja mailabageja.

Mailat

Laaja valikoima Babolatin-, Wilsonin-, Headin- ja Princen - tennismailoja kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille! Lähes kaikista mailoista löytyy myös testimaila kokeiltavaksi.
Squashmailoista valkioimastamme löytyy Techinifibren ja Wilsonin tuotteita.
Sulkapallomailoista valikoimastamme löytyy Yonexin, Babolatin ja Wilsonin tuotteita.
Padelmailoista löydät shopistamme Wilsonin´ja Adidaksen laadukkaita mailoja.

Tennis- ja sisäpelikengät

Laaja valikoima mm. Novak Djokovicin ja Andy Murrayn  käyttämiä Adidaksen huippulaadukkaita tenniskenkiä. Adidaksen tossuista saamme tilattua sinulle ne kengät jotka itse haluat, kun kerrot meille tarkan tuotenumeron ja tuoteen koon. Toimitusaika on 7-10 arkipäivää. Nouto tapahtuu shopistamme. Lisäksi shopissa myös Wilsonin, Asicsen, New Balancen ja Princen tenniskenkiä. Sulkapalloon sopivia tossuja löytyy Yonexilta.

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää

 

Adidakselta laadukkaat vaatteet

Vaatteet

Pro Shopissa laaja valikoima Adidaksen huippulaadukkaita vaatteita. Tule tutustumaan korkealaatuisiin ja tyylikkäisiin tuotteisiin paikan päälle. Valikoimastamme löydät niin naisten, miesten, nuorten kuin lastenkin urheilu- ja tennisasusteita. Tilaamme sinulle suoraan Adidaksen varastolta haluamasi vaatteen kun kerrot meille tarkan tuotenumeron ja tuoteen koon jotka löytyvät osoitteesta www.adidas.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää

Mailabagit ja kassit

Pro Shopista löytyy oikeanlainen kassi jokaisen omaan tarkoitukseen. Valikoimistamme löytyy mm. Babolatin, Wilsonin ja Princen mailabageja sekä eri merkkisiä reppuja.

Pallot ja Sulat

Meiltä löydät laajan valikoiman tennis-, padel- ja squashpalloja sekä sulkia sulkapalloon.
Tennispalloja on Dunlopilta, Wilsonilta, Tretornilta ja Slazengerilta. Tretornilta löytyy myös padelpalloja. Squashpallot ovat Dunlopilta ja sulat, niin muoviset kuin aidotkin, ovat Wilsonilta.

Gripit ja muut tarvikkeet

Pro Shopissa laaja valikoima grippejä, lyjyteippiä, hikinauhoja, tärinänvaimentimia ym. tarvikkeita tennikseen, sulkapalloon, padeliin ja squashiin. Merkkeinä mm. Wilson, Prince, Babolat ja Adidas.

Smash fanituotteet

Smash-Tenniksen fanituotteina löytyy mm. pipoja, kaulaliinaa, lippistä, paitoja, juomapulloja ja uutuutena Smash-muki.