Sulkis

18.3.2020

Keskeytämme kaiken valmennus-, kurssi- ja tapahtumatoiminnan toimipaikoissamme keskiviikosta 18.3. alkaen pääsiäismaanantaihin 13.4. saakka.

Smash Center ja Olarin tennishalli pidetään toistaiseksi auki. Pelaamaan voi tulla erikoisjärjestelyin, joista voi lukea tarkemmin tästä tiedotteesta. Seuraa koronavirus-tilannetta ja sen vaikutusta toimintaamme smash.fi -etusivulla kohdassa Uutisia.

- - - -

We suspend all our trainings, courses and events starting on Wed 18th March until Easter Monday 13th of April.

Smash Center and Olarin tennishalli are open for the time being. Squash courts, changing rooms and showers are closed but other courts are open and playing is allowed by special arrangements, eg maximum 4 players are allowed on one court at a time. Read more here. Please follow the coronavirus information on our smash.fi -website on section Uutisia/News.

Smash-Sulkiksen sivuille ja sulkapallon valmennus- ja kurssi-ilmoittautumisiin pääset tämän linkin kautta.

Sulkapallon vapaaharjoittelu Smash Centerissä lauantaisin klo 10-12 Smashin jäsenille 4 € / kerta

Lähde mukaan pelaamaan sulkista ohjatuissa peliharjoituksissa lauantaiaamuisin. Pelit pelataan omilla sulilla ja pelaajien tulee olla aktiivisia harjoittelijoita tai enemmän pelanneita.

Vapaaharjoittelu on tarkoitettu vain Smashin jäsenille.

Ilmoittautumiset joka viikko torstaina klo 18.00 mennessä ja mahdolliset tiedustelut:

Ari Ahokas, ari.ahokas@smashtennis.fi

Tervetuloa mukaan!