Sulkis

18.3.2020 - päivitetty / updated 7.5.2020

Olemme keskeyttäneet kaiken valmennus-, kurssi- ja tapahtumatoiminnan toimipaikoissamme keskiviikosta 18.3. alkaen 31.5.2020 saakka lukuunottamatta tenniksen kilpavalmennuksen harjoittelua ulkokentillä toukokuussa. Seuran kesätoiminta käynnistyy 1.6.2020. Lue lisää tästä.

Smash Center ja Olarin tennishalli pidetään toistaiseksi auki. Pelaamaan voi tulla erikoisjärjestelyin, joista voi lukea tarkemmin tästä tiedotteesta. Seuraa koronavirus-tilannetta ja sen vaikutusta toimintaamme smash.fi -etusivulla kohdassa Uutisia.

- - - -

We have suspended all our trainings, courses and events starting on 18 March until 31 May 2020, except the competitive tennis training (kilpavalmennus) that is organized on outside courts in May. Summer activities start on 1 June. Read more here.

Smash Center and Olarin tennishalli are open for the time being. Squash courts, changing rooms and showers are closed but other courts are open and playing is allowed by special arrangements, eg maximum 4 players are allowed on one court at a time. Read more here. Please follow the coronavirus information on our smash.fi -website on section Uutisia/News.

Smash-Sulkiksen sivuille ja sulkapallon valmennus- ja kurssi-ilmoittautumisiin pääset tämän linkin kautta.


 



Sulkapallon vapaaharjoittelu Smash Centerissä lauantaisin klo 10-12 Smashin jäsenille 4 € / kerta


Lähde mukaan pelaamaan sulkista ohjatuissa peliharjoituksissa lauantaiaamuisin. Pelit pelataan omilla sulilla ja pelaajien tulee olla aktiivisia harjoittelijoita tai enemmän pelanneita.

Vapaaharjoittelu on tarkoitettu vain Smashin jäsenille.

Ilmoittautumiset joka viikko torstaina klo 18.00 mennessä ja mahdolliset tiedustelut:

Ari Ahokas, ari.ahokas@smashtennis.fi

Tervetuloa mukaan!