Sulkis

Ilmoittautuminen lasten ja nuorten kesän 2022 sulkapallo- ja mailapelileireille sekä muille kesäleireille on avattu! Mailapelikoulujen lajeina on sulkapallo, padel, pingis ja squash. Lisätietoja sulkis-sivulla - tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen kauden 2022-2023 säännölliseen sulkapallovalmennukseen on avattu - lue lisää ja ilmoittaudu mukaan sulkis-sivuilla:
Sulkapallovalmennus 2022-2023

Smash-Sulkiksen sivuille ja sulkapallon valmennustietoihin ja -ilmoittautumisiin pääset tämän linkin kautta.

Sulkapallon vapaaharjoittelu Smash Centerissä lauantaisin klo 10-12 Smashin jäsenille 5 € / kerta

Lähde mukaan pelaamaan sulkista ohjatuissa peliharjoituksissa lauantaiaamuisin. Pelit pelataan omilla sulilla ja pelaajien tulee olla aktiivisia harjoittelijoita tai enemmän pelanneita.

Vapaaharjoittelu on tarkoitettu vain Smashin jäsenille.

Ilmoittautumiset joka viikko torstaina klo 18.00 mennessä ja mahdolliset tiedustelut:

Ari Ahokas, ari.ahokas@smashtennis.fi

Tervetuloa mukaan!