Pingis

Lue viimeisin koronatiedote tästä.

Julkaisemme Helsingin kevätkauden 2021 kurssit ja tapahtumat tapahtumajärjestelmässämme heti kun koronatilanne sallii niiden järjestämisen:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat

TEAM SPORTIA-KOKOPÄIVÄPINGISKOULU LAPSILLE JA NUORILLE SMASH CENTERISSÄ KESÄ 2021

Team Sportia-kokopäiväpingiskoulu 8-17-vuotiaille ma-pe klo 10.00-16.00. Kurssi sisältää n. 4 h päivässä pingistä ja n. 1 h oheisliikuntaa ( padel, sulkis , squash) sekä lämpimän lounaan. Viikko 23 12-17-vuotiaille ( enemmän pelanneille) sekä viikko 24 8-14-vuotiaille ( aloittelijat-harrastelijat). Kurssin valmentajana toimii Alexander Dyroff.

• Viikko 23 ja 24: Hinta 191,25 e/vko (Smashin jäsenille) sekä 225 e/vko (ei jäsenille)
  • Saman perheen toiselle lapselle alennettu hinta 202.50 e/vko.
  • Lapsiparkki sisältyy hintaan. Voit jättää lapsesi kurssipaikalle jo klo 8 ja hakea vasta klo17. Tänä aikana hänestä huolehtii yksi ohjaajistamme. Lapsiparkki järjestetään mikäli siihen on tulijoita vähintään 4. Ilmoitamme erikseen, mikäli se ei toteudu.
  • Ilmoittautuminen kurssille tästä. Pingisleiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkossa. Ilmoittautuminen on sitova!

Tiedustelut Ari Ahokas ari.ahokas@smashtennis.fi tai puh. 040-5037460.

Jos et ole vielä Smashin jäsen, voit helposti liittyä jäseneksi täyttämällä sähköisen jäsenhakemuslomakkeen.