Hermanni Tiainen voitti SEB Junior Grand Prix Mastersin P14- sarjan!

14.12.2014

Jussi Tiainen P16- ja Valtteri Ahti P21- sarjan semeissä

Hermanni Tiainen joka voitti muutama viikko sitten SM- kultaa P14- sarjassa, jatkoi nyt hyviä otteitaan Turussa pelatuissa SEB JGP Masters kisoissa. Hermanni eteni omasta lohkostaan jatkoon häviämättä erääkään. Alkulohkossa kaatuivat Jonathan Ånäs 6-4,6-2, Roni Hietaranta 6-3,6-4 ja Veikka Oja 6-1,6-1. Välierissä Hermanni peittosi Otto Virtasen 6-1,6-2. Finaalissa vastaan asettui Roni Rikkonen. Roni vei ensimmäisen erän 6-2 ja Hermanni toisen samoin numeroin 6-2. Kolmannesta erästä tuli erittäin tasainen ja lopulta Hermanni pääsi juhlimaan mastersin voittoa tie-breakin jälkeen. Loppuluvut siis 2-6,6-2,7-6. Anttoni Kinnunen pääsi myös mukaan turnaukseen, mutta ei tällä kertaa selviytynyt jatkoon alkulohkostaan.

P16- sarjassa Jussi Tiainen eteni alkulohkostaan jatkoon mutta kolmen tunnin ottelu lohkovoitosta lauantai iltana oli syönyt miehestä parhaan terän ja Patrick Stenfors otti Jussista voiton luvuin 6-0,6-3. Pronssia siis Jussille. P16 sarjassa nähtiin Smashilaisista myös Juha Vuorenhela. Hän ei Anttonin tavoin tällä kertaa selviytynyt alkulohkostaan jatkoon.

P21- sarjassa Valtteri Ahti (Smash-Kotka) eteni välieriin oman lohkonsa kakkosena. Semeissä Leevi Säätelä oli parempi luvuin 6-3,6-4. Toisessa alkulohkossa pelasi myös Mika Kosonen. Mika ei edennyt lohkostaan jatkoon.

T21- sarjassa oli 4 pelaajaa. Kristiina Parviainen ei onnistunut selvittämään tietään finaaliin.