Sisäkauden vakiovuoro irtisanottava halutessa kesäkuun loppuun mennessä – sisäkauden vakiovuorot jatkuvat automaattisesti kaudella 2023-2024

7.6.2023

Uusia ensi kauden vakiovuoroja voi tiedustella heinäkuun lopulla

Aiemmalle vakiovuorokaudelle tehty vakiovuorosopimus Smash Centeriin, Olarin tennishalliin ja Arena Center Myllypuron padelkentille on voimassa toistaiseksi ja sen voimassaolo jatkuu ilman sopimuksen uusimista seuraavalla sisäkaudella, kunnes sopimus irtisanotaan. Mikäli et halua jatkaa menneen sisäkauden vakiovuorosopimustasi, ilmoita siitä kesäkuun loppuun mennessä sähköpostilla osoitteeseen sopimukset@finlandtennis.com. Viesteihin vastataan 3.7.2023 alkaen.

Huom. tämä käytäntö ei koske kesän vakiovuorosopimuksia mm. Kaisaniemen tenniskentillä tai ulkopadelkentillä, jotka uusitaan erikseen aina ennen uuden kesäkauden alkua.

Vakiovuorojen sisäkausi ensi kaudella on 14.8.2023 – 2.6.2024.

Yleisen hintatason merkittävän nousun vuoksi olemme korottaneet osan ensi kauden 2023-2024 Smash Centerin ja Olarin tennishallin kenttähinnoista. Padelin hinnat Smash Centerissä ja Arena Center Myllypurossa pysyvät ennallaan ensi kaudella. Lisäksi Arena Centerissä myönnämme ensi kaudella 15% jäsenalennuksen myös vakiovuoroille.

Ensi kauden hinnastot löydät nettisivuiltamme:

- Smash Center

- Olarin tennishalli

- Arena Center Myllypuro padel

Uusia ensi kauden vakiovuoroja kannattaa tiedustella osoitteesta sopimukset@finlandtennis.com vasta heinäkuun lopulla, kun nykyisten vakiovuorojen irtisanomiset on käsitelty.